A Bridget Jones szerepében híressé vált színésznő döbbenetesen megváltozott az utóbbi időben. A színésznő mégis vallja, boldogabb, mint valaha.
A teljes cikkhez kattints ide!
Renée Zellweger arca teljesen átváltozott!
2014. október 22. 21:11
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline |
2014. október 22. 21:21
Na gondoltam, hogy hamarosan jön a cikk ebből. Valóban rá sem lehet ismerni, és én elhiszem, hogy nem feküdt kés alá, de akkor is döbbenetes. o.O
2014. október 22. 21:22
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Mondhatni azt, hogy rá se ismerni !
Elvesztette a jellegzetes bájosságát, és látszik, hogy rengeteget fogyott, már az arcán meglátszik. Én azt mondanám, hogy csakis plasztikai műtéttel lehet ilyesféle változást elérni, de lehet, hogy az "életmód változtatás" is hasznos lehet e téren.
Elvesztette a jellegzetes bájosságát, és látszik, hogy rengeteget fogyott, már az arcán meglátszik. Én azt mondanám, hogy csakis plasztikai műtéttel lehet ilyesféle változást elérni, de lehet, hogy az "életmód változtatás" is hasznos lehet e téren.
2014. október 22. 21:38
Ez nagyon durva, köpni-nyelni se tudok. Látszik rajta, hogy rendesen lefogyott, ha csak így külön látom a képet, rá se ismernék. Lehet, hogy csak ez az életmódváltás van a dolgoban, de ha igazi plasztika nem is, egy kis botox is biztos besegített. Szerintem annyira nem jó ez a változás, valahogy eltűnt az a megszokott Renee-külső, az kis bájos arca... Bevallom, először a képeket néztem meg, csak utána olvastam a cikket, és amikor láttam őket, akkor az jutott az eszembe, hogy plasztika, de inkább hiszek neki.
2014. október 22. 21:46
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Jézus... ha csak magát az idei képet nézem, akkor tuti nem mondtam volna meg, hogy Renée van rajta. Mondjuk ahogy elnézem az arcát... lehet, hogy van benne életmódváltás is, de szerintem besegített a plasztika is.
2014. október 22. 21:51
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
hogy erre minek volt szükség.. Nem hiszem el, hogy semmi plasztikai műtét nem volt..
2014. október 22. 21:57
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online |
jesszus!!! tisztára egy más arc!!! ez rohadt ijesztőőő!!! tönkretette magát...
2014. október 22. 22:02
Erre miért volt szükség??? szerintem így is gyönyörű szép volt...miért kell minden sztárnak ezt tenni magával???
2014. október 22. 22:07
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline |
esküszöm nem ismerném fel, hogyha velem szembe jönne az utcán..sajnálom hogy ő is plasztika és botoxfalvára került, pedig teljesen rendben volt az arca azelőtt...éppen ma néztem meg Bridget Jonest...és hát azt kell mondjam...ez nem ugyanaz a nő...
2014. október 22. 22:08
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Most nem azért, hogy gonoszkodjak, de elég ijesztő lett! .
2014. október 22. 22:14
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Hat ez hihetetlen... mar olvastam mas oldalokon rola, de oszinte leszek: Nagyon negativan valtozott szamomra...hol van a Bridget Jones aranyos, bajos arca??? Tokre eltunt!
Nem hiszem el, hogy azert mert eletmodot valtoztatott, felismerhetetlenne valtozott csak ugy az arca.......
Nem hiszem el, hogy azert mert eletmodot valtoztatott, felismerhetetlenne valtozott csak ugy az arca.......
2014. október 22. 22:21
Szinte biztos, hogy egy kis plasztikai műtét közrejátszott a változásban, mert egy sima életmódváltástól nem változik meg ennyire az arca.
Nekem a régi külseje sokkal jobban tetszett, de ha egyszer így érzi jól magát.
Nekem a régi külseje sokkal jobban tetszett, de ha egyszer így érzi jól magát.
2014. október 22. 22:28
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17566 Csatolások: 18355 Azonosító: 168141 online |
Azta****! Szinte felismerhetetlen, sőt. Ha nem tudnám, hogy Ő van a képékén simán azt mondanám, hogy nem tudom ki Ő. Totálisan megváltozott, az én véleményem szerint nem a jó irányba. Ha neki ez tetszik, felőlem, de én akkor is azt mondom, hogy az 'akkor' sokkal jobban tetszik.
2014. október 22. 22:52
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 234 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline |
Ez ő? Nee... A Bridgit Jones naplója az egyik kedvenc könyvem és filmem, ne már, hogy a főszereplő így megváltozzon? Régen ezerszer aranyosabb arca volt, most pedig? Egy ijesztő nőszemély... sajnálom, hogy számára ez egyenlő a boldogsággal, da így érzi jól magát, akkor nem ellenzem. Járja a maga útját... de ő már nem lesz Bridgit Jones többé...
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!