Sziasztok!
Légyszíves csatoljátok Queen Latifah adatlapját Direction Rajongo 6-hoz, mert nekiadtam.
Amaia Salamanca és Vincent Cassel lapját pedig Shenayla-hoz, mert ezeket pedig nekiadtam.
Köszönöm!
Adatlapos topik 2.
2015. július 25. 21:55
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Direction Rajongo6
2015. július 25. 23:07
tomibonbonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 145543 offline |
Sziasztok! Szeretném elkérni Gackt, Masuwaka Tsubasa és Arimura Ryutaro adatlapját, mind a három elég rég volt frissítve. Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. július 26. 10:44
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Idézet (Lilla06 @ 2015.07.20. 08:33)
Kedves ToTo!
Kérlek csatold át Shenaylához az ő lapját, aloerie-hoz az ő és az ő lapját, hozzám pedig az ő lapját, mivel egy hármascserét bonyolítottunk le.
Előre is köszönjük!
Kérlek csatold át Shenaylához az ő lapját, aloerie-hoz az ő és az ő lapját, hozzám pedig az ő lapját, mivel egy hármascserét bonyolítottunk le.
Előre is köszönjük!
A két lányhoz rendben vannak a csatolások, viszont hozzám nem raktad át Victoriát. Kérlek csináld meg.
UPDATE: Most láttam, hogy már aloerie is írta a hiányt, akkor ez a hozzászólás tárgytalan.
2015. július 26. 16:25
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok hozzám Danna García és Julián Gil adatlapját, mert Shenayla nekem adta őket.
Köszönöm!
Kérlek csatoljátok hozzám Danna García és Julián Gil adatlapját, mert Shenayla nekem adta őket.
Köszönöm!
2015. július 26. 16:46
dtszPacify her |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 4751 Csatolások: 5222 Azonosító: 213678 offline |
Sziasztok.
Kérlek Csobot Adél lapját csatoljátok Direction Rajongo6-hoz , hozzám pedig Baronits Gábort , mert cseréltünk.Előre is köszönöm.
Kérlek Csobot Adél lapját csatoljátok Direction Rajongo6-hoz , hozzám pedig Baronits Gábort , mert cseréltünk.Előre is köszönöm.
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Direction Rajongo6
2015. július 26. 18:10
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
2015. július 26. 18:16
Üdv! Kérlek szépen csatoljátok hozzám az alábbi lapokat:Nicolás Granier --> 6 hónapja nincs szerkesztve
Julia Louis Dreyfus --> 1 éve nincs szerkesztve
Joaquin Berthold --> fél éve nincs szerkesztve
Előre is köszönöm!
Julia Louis Dreyfus --> 1 éve nincs szerkesztve
Joaquin Berthold --> fél éve nincs szerkesztve
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. július 26. 23:39
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Dollypop @ 2015.07.26. 22:44)
Szeretném elkérni aző honlapját - fél éve volt szerkesztve
előre is köszönöm
előre is köszönöm
1000 alatti lap laprendbetevés (csomagok) útján kerül új szerkesztôhöz, azonban az adott lap szerkesztôje moderrátor, így neki elèg évente frissíteniva lapot
2015. július 27. 00:39
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25033 Csatolások: 2325857 Azonosító: 180890 offline |
Kedves _ToTo_!
Végeztem a lapcsomagommal, amit még Tom Cruise lapjáért vállaltam, hogy ha mindent rendben találsz, akkor kérlek csatold a Starity profilra a lapokat, hozzám pedig Tom Cruise lapját:
Terry Gilliam
Jonathan Jackson - Őt megszeretném tartani
Kevin Dollerschell
Adam Beach
Panayotis Petrakis
Adrian Smith
Michael Winslow
Regan Burns
Ang Lee
Damon Wayans Jr.
Nic Balthazar
Britta Horn
És kérlek, hogy csatold Iker Casillas adatlapját hozzá, mert neki adtam. Valamint szeretnék még egy csomagot vállalni Jaden Smith adatlapjáért. Köszönöm szépen, és elnézést az óriási késésért a csomaggal
Végeztem a lapcsomagommal, amit még Tom Cruise lapjáért vállaltam, hogy ha mindent rendben találsz, akkor kérlek csatold a Starity profilra a lapokat, hozzám pedig Tom Cruise lapját:
Terry Gilliam
Jonathan Jackson - Őt megszeretném tartani
Kevin Dollerschell
Adam Beach
Panayotis Petrakis
Adrian Smith
Michael Winslow
Regan Burns
Ang Lee
Damon Wayans Jr.
Nic Balthazar
Britta Horn
És kérlek, hogy csatold Iker Casillas adatlapját hozzá, mert neki adtam. Valamint szeretnék még egy csomagot vállalni Jaden Smith adatlapjáért. Köszönöm szépen, és elnézést az óriási késésért a csomaggal
_ToTo_
2015. július 27. 10:37
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Helló!
Elkérném őt (inaktív szerkesztő), őt (bőségesen lejárt), illetve őt (starity).
1-2 éve nem foglalkozott lapjaival
Elkérném őt (inaktív szerkesztő), őt (bőségesen lejárt), illetve őt (starity).
1-2 éve nem foglalkozott lapjaival
_ToTo_
2015. július 27. 11:40
Bogiii5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 441 Csatolások: 2019 Azonosító: 244934 offline |
Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni Aradi Balázs,Nyári Alíz és Meg Cabot adatlapját tőle: http://starity.hu/profil/213493-domi21/
Szeretném elkérni Aradi Balázs,Nyári Alíz és Meg Cabot adatlapját tőle: http://starity.hu/profil/213493-domi21/
_ToTo_
2015. július 27. 13:23
Szeretném elkérni az ő és az ő lapját.
Madison Leisle 1999. június 2-án született. Első szerepét 2005-ben kapta, azóta olyan sorozatokban volt láható, mint a Grace klinika, a Gyilkos elmék és a Született feleségek. Legközelebb a Growing Up And Down című Disney-sorozatban lesz látható Adam Irigoyen és Raini Rodriguez oldalán.
Madison Leisle 1999. június 2-án született. Első szerepét 2005-ben kapta, azóta olyan sorozatokban volt láható, mint a Grace klinika, a Gyilkos elmék és a Született feleségek. Legközelebb a Growing Up And Down című Disney-sorozatban lesz látható Adam Irigoyen és Raini Rodriguez oldalán.
2015. július 27. 15:16
Wiaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 205110 offline |
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok miss_areo-hoz Lindsey Morgan hozzám pedig Zoey Deutch lapját mert cseréltünk.
Előre is köszönöm.
Kérlek csatoljátok miss_areo-hoz Lindsey Morgan hozzám pedig Zoey Deutch lapját mert cseréltünk.
Előre is köszönöm.
2015. július 27. 15:48
Üdv!
Szeretném elkérni Sharon Tate lapját, mert 2012-ben nyúltak hozzá utoljára. Igaz, hogy már elhunyt, viszont életrajza nincs. Ebből adódóan készítettem egy rövidke életrajzot, amit később természetesen kibővítenék.
Sharon Marue Tate 1943. január 24-én született Dallasban. A 60-as évek egyik legígéretesebb feltörekvő színésznői közé tartozott. Legismertebb szerepei A vámpírok bálja és A babák völgye című filmekben voltak. Roman Polanski filmrendező felesége volt. 1969. augusztus 9-én, mindössze 26 évesen egy brutális gyilkosság áldozataként távozott az élők sorából, alig két héttel az első gyermeke megszületése előtt.
Szeretném elkérni Sharon Tate lapját, mert 2012-ben nyúltak hozzá utoljára. Igaz, hogy már elhunyt, viszont életrajza nincs. Ebből adódóan készítettem egy rövidke életrajzot, amit később természetesen kibővítenék.
Sharon Marue Tate 1943. január 24-én született Dallasban. A 60-as évek egyik legígéretesebb feltörekvő színésznői közé tartozott. Legismertebb szerepei A vámpírok bálja és A babák völgye című filmekben voltak. Roman Polanski filmrendező felesége volt. 1969. augusztus 9-én, mindössze 26 évesen egy brutális gyilkosság áldozataként távozott az élők sorából, alig két héttel az első gyermeke megszületése előtt.
_ToTo_
2015. július 28. 12:10
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
2015. július 28. 14:09
Ha van egy másik fiókom de abba valamiért nem tudok belépni akkor jogom van elkérni azokat a sztáradatlapokat amiket abban szerkesztettem? Előre is köszi válaszotok!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.