Adatlapos topik 2.
2015. július 28. 15:47
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Dream0014 @ 2015.07.28. 14:09)
Ha van egy másik fiókom de abba valamiért nem tudok belépni akkor jogom van elkérni azokat a sztáradatlapokat amiket abban szerkesztettem? Előre is köszi válaszotok!
Elfelejtetted a jelszavadat? Ha kapcsolatba lépsz Freeze-el, tud segíteni.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. július 28. 16:59
Idézet (Bessie @ 2015.07.28. 15:47)
Elfelejtetted a jelszavadat? Ha kapcsolatba lépsz Freeze-el, tud segíteni.
Ebben a fiókomban vannak és innen szeretném átrakni ide : http://starity.hu/profil/245611-dream0014/uzenofal/ A sztáradatlapjaim!
2015. július 28. 17:14
Idézet (Hala Real Madrid @ 2015.07.28. 16:59)
Ebben a fiókomban vannak és innen szeretném átrakni ide : http://starity.hu/profil/245611-dream0014/uzenofal/ A sztáradatlapjaim!
ToTo a múltkor már rádszólt, hogy csak egy profilod lehet, valamelyiket töröljed, mielőtt kitiltanak.
2015. július 28. 18:01
Idézet (Caribbean @ 2015.07.28. 17:14)
ToTo a múltkor már rádszólt, hogy csak egy profilod lehet, valamelyiket töröljed, mielőtt kitiltanak.
Igen tudom és én ezt szeretném azt nem akarom használni de a sztáradatlapjaimat szeretném elkérni hisze azokat én IS szerkesztettem!
2015. július 28. 18:25
Idézet (Dream0014 @ 2015.07.28. 18:01)
Igen tudom és én ezt szeretném azt nem akarom használni de a sztáradatlapjaimat szeretném elkérni hisze azokat én IS szerkesztettem!
Ha profilt szeretnél váltani, akkor csak annyi a teendő, hogy megírod, hogy szeretnéd az új profilodra átrakatni a lapjaidat, nem kell hozzá különösebb indok. Csak fogalmazz egyértelműen, hogy ne tűnjön úgy, hogy trükközni próbálsz, és persze utána töröld a használaton kívüli profilodat.
2015. július 28. 18:45
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (Caribbean @ 2015.07.28. 18:25)
Ha profilt szeretnél váltani, akkor csak annyi a teendő, hogy megírod, hogy szeretnéd az új profilodra átrakatni a lapjaidat, nem kell hozzá különösebb indok. Csak fogalmazz egyértelműen, hogy ne tűnjön úgy, hogy trükközni próbálsz, és persze utána töröld a használaton kívüli profilodat.
Idézet (Dream0014 @ 2015.07.28. 18:01)
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha mindkét felhasználónévvel tudsz kommentet írni akkor mindkét profilodba be tudsz lépni.
2 felhasználónak tetszik:
Bogiii5,
Szandi0820
2015. július 28. 19:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Nem csípjük a többszörös regisztrációt. Ha valaki így szórakozik a lapjaival, azt különösen. Persze vannak olyan helyzetek, hogy egy profilt több személy használ, vagy egy gépről többen vannak. Azt is látjuk. Nem rögtön alkalmazunk profiltörlést (kitiltást), de megtesszük, ha úgy ítéljük. Új profillal persze minden addigi dolog - hozzászólások száma, képfeltöltés, stb... eltűnik úgy, hogy nem vihető át az új profilra. Maximum az adatlapok.
2015. július 28. 19:25
Idézet (Shenayla @ 2015.07.28. 18:45)
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha mindkét felhasználónévvel tudsz kommentet írni akkor mindkét profilodba be tudsz lépni.
Pont ezért írtam, hogy mondja meg, hogy mit akar és ne süketeljen, mert annak nem lesz jó vége.
Shenayla
2015. július 28. 19:25
Kedves ToTo!
Elkészültem a CS 82-es csomaggal, amit Kendall Schmidt adatlapjáért vállaltam.
Bon Iver
Alexander Noyes
Jackson Guthy
Yamamoto Tarô
Ben Bass
Ben Chaplin
Charlie Puth
Jordan Fish
Rodrigo Guirao Díaz
Juan Ángel Esparza
Lachlan Buchanan
Dominic Scott Kay
Ha megfelelnek, akkor mehetnek a Starity profilra.
Köszönöm!
Elkészültem a CS 82-es csomaggal, amit Kendall Schmidt adatlapjáért vállaltam.
Bon Iver
Alexander Noyes
Jackson Guthy
Yamamoto Tarô
Ben Bass
Ben Chaplin
Charlie Puth
Jordan Fish
Rodrigo Guirao Díaz
Juan Ángel Esparza
Lachlan Buchanan
Dominic Scott Kay
Ha megfelelnek, akkor mehetnek a Starity profilra.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. július 28. 20:52
Idézet (Caribbean @ 2015.07.28. 19:25)
Pont ezért írtam, hogy mondja meg, hogy mit akar és ne süketeljen, mert annak nem lesz jó vége.
De én be tudok lépni meg minden csak a fiókot már nem szeretném használni és át szeretném a másik profilomba rakatni!
2015. július 28. 21:00
Idézet (Hala Real Madrid @ 2015.07.28. 20:52)
De én be tudok lépni meg minden csak a fiókot már nem szeretném használni és át szeretném a másik profilomba rakatni!
Kérd meg ToTo-t, hogy tegye át a lapjaidat az új profilodra, ha átkerültek, töröld ezt a profilt. Volt már rá több példa is, hogy valaki átköltözött egy új profilra, és vitte magával a lapjait is, eddig mindenkinek megcsinálta, aki kérte.
2015. július 28. 23:50
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Syasztok, ha lehetséges, akkor szeretném elkérni ezt az adatlapot. Igaz ugyan, hogy a 6 hónap még nem járt le, viszont a szerkesztője amióta átvette egy másiktól a lapot, hozzá sem nyúlt, egy betűt sem írt az életrajzába, pedig a sztár azóta igen csak aktív volt, így lenne mivel kiegészíteni, szóval ha úgy dönt az illetékes moderátor, nagyon hálás lennék a lapért
Amúgy pedig a szerkesztő összes lapja el van hanyagolva, nem szerkeszti őket, a legutolsónál is csak a gombot nyomogatja, amikor a srác és csapata éppen most is aktív, ám amikor "szerkesztették" a lapját pár napja, ez nem került bele. Továbbá az ezer alatti lapja nagyon hiányos, rengeteg infó hiányzik belőle (tekintve, hogy az illető elég nagy sztárnak számít, aki régóta pályán van, így lenne mivel kiegészíteni az életrajzot), de annál is csak a gombot nyomogatta, így szerintem azt meg be lehetne rakni csomagért cserébe. Azt meg már nem is mondom, hogy a negyedik lapja rég lejárt.
Persze a moderátorok úgy járnak el, ahogy jónak látják, csak gondoltam megemlítem a dolgot, hiszen ettől a tagtól már több lapot is kértek el szerkesztetlenség és/vagy lejárt határidő miatt
Amúgy pedig a szerkesztő összes lapja el van hanyagolva, nem szerkeszti őket, a legutolsónál is csak a gombot nyomogatja, amikor a srác és csapata éppen most is aktív, ám amikor "szerkesztették" a lapját pár napja, ez nem került bele. Továbbá az ezer alatti lapja nagyon hiányos, rengeteg infó hiányzik belőle (tekintve, hogy az illető elég nagy sztárnak számít, aki régóta pályán van, így lenne mivel kiegészíteni az életrajzot), de annál is csak a gombot nyomogatta, így szerintem azt meg be lehetne rakni csomagért cserébe. Azt meg már nem is mondom, hogy a negyedik lapja rég lejárt.
Persze a moderátorok úgy járnak el, ahogy jónak látják, csak gondoltam megemlítem a dolgot, hiszen ettől a tagtól már több lapot is kértek el szerkesztetlenség és/vagy lejárt határidő miatt
2015. július 29. 01:18
BessieJung Kook |
Idézet (Caribbean @ 2015.07.28. 21:00)
Kérd meg ToTo-t, hogy tegye át a lapjaidat az új profilodra, ha átkerültek, töröld ezt a profilt. Volt már rá több példa is, hogy valaki átköltözött egy új profilra, és vitte magával a lapjait is, eddig mindenkinek megcsinálta, aki kérte.
Én is meg tudom csinálni. Nem egyszer segítettem már így tagoknak
2 felhasználónak tetszik:
Misuzu86,
Szandi0820
2015. július 29. 14:09
Üdv! Kérlek szépen csatoljátok hozzám az alábbi lapokat:
Nicolás Granier --> 6 hónapja nincs szerkesztve
Julia Louis Dreyfus --> 1 éve nincs szerkesztve
Joaquin Berthold --> fél éve nincs szerkesztve
Előre is köszönöm!
Nicolás Granier --> 6 hónapja nincs szerkesztve
Julia Louis Dreyfus --> 1 éve nincs szerkesztve
Joaquin Berthold --> fél éve nincs szerkesztve
Előre is köszönöm!
2015. július 29. 16:33
perfectionistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 194 Csatolások: 3 Azonosító: 246989 offline |
Sziasztok!
El szeretném kérni EZT, EZT az adatlapot, mert lejárt a szerkesztési határidő, és frissíteni kéne illetve EZT a Starity profilról, ha lehetséges. Előre is köszönöm szépen.
El szeretném kérni EZT, EZT az adatlapot, mert lejárt a szerkesztési határidő, és frissíteni kéne illetve EZT a Starity profilról, ha lehetséges. Előre is köszönöm szépen.
_ToTo_
2015. július 29. 18:32
Sziasztok!
Elkészültem azzal a lapcsomaggal amelyet Sirra McCormick lapjáért vállaltam.
Ashleigh Brewer
Daniel Adair
Giajjenno (ennél jobb stúdiós kép sehol sem volt róla, csak azok amiket valamilyen közösségi oldalra töltött fel)
Jimmy Benett
Jesse Carmichael
Batuhan Karacakaya
Martin Solveig (róla nagyon kevés dolgot találtam, ezért nem lett valami hosszú az életrajza)
John Eyzen
Luis Callejo
Cameron Quiseng (róla is minden találatot átnéztem, de ennél több nem jött össze)
Ha jók akkor mehetnének a Starity profilra.
Valamint lenne még egy kérésem. Elkérhetném az ő adatlapját, hiszen nincsen szerkesztője.
Köszönöm szépen, előre is.
Elkészültem azzal a lapcsomaggal amelyet Sirra McCormick lapjáért vállaltam.
Ashleigh Brewer
Daniel Adair
Giajjenno (ennél jobb stúdiós kép sehol sem volt róla, csak azok amiket valamilyen közösségi oldalra töltött fel)
Jimmy Benett
Jesse Carmichael
Batuhan Karacakaya
Martin Solveig (róla nagyon kevés dolgot találtam, ezért nem lett valami hosszú az életrajza)
John Eyzen
Luis Callejo
Cameron Quiseng (róla is minden találatot átnéztem, de ennél több nem jött össze)
Ha jók akkor mehetnének a Starity profilra.
Valamint lenne még egy kérésem. Elkérhetném az ő adatlapját, hiszen nincsen szerkesztője.
Köszönöm szépen, előre is.
_ToTo_
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Szállodai alkalmazott ellen akarnak vádat emelni.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.