Idézet (lA-dONNA @ 2015.07.31. 19:18)
Az idone által kiírt listából én lehetséges, hogy igényt tartanék egy lapra, ha egy mód van rá
Ő lenne az
Ha megkaphatom, akkor hálásan köszönöm
Ugyan a srác még nem debütált, de próbáltam neki valamit összehozni:
Ji Han Sol a dél-koreai SM Entertainment egyik gyakornoka 2012-től. 1994. november 21.-én született Busan városában, Dél-Koreában. 18 éves volt amikor az ügynökséghez került, ahol azóta ének, tánc és színészet terén képzik, ahogy a legtöbb gyakornokot. Jelenleg a Hanlim Művészeti középiskolába jár. Jelenleg tagja az SM-nél működő SMROOKIES gyakornoki csapatának, ahol az ügynökség azon fiatal gyakornokai vannak, akik később debütálásukat teszik különböző csapatokban énekesként, de vannak köztük színész növendékek is. Hansol a tervek szerint a 13 tagot számláló SR15B csapatában fog majd bemutatkozni, ám a csapat debütálásának még nincs kitűzve a konkrét időpontja. A csapatnak várhatóan lesz egy ellentét csapata is, az SR15G, amiben négy lány tag van: a nemekre utalnak a csapatok neveinek utolsó betűi; 'B' mint 'boy' és értelemszerűen a 'G' mint 'girl'. Hansol pozíciója hivatalosan még nincs meg a csapaton belül, de többek között várhatóan ő lesz az egyik vezető táncos. 2014-ben egy SM béli munkatársának, J-Min-nek volt látható a Shine című videoklipjében, valamint természetes az SMROOKIES keretein belül is többször megmutatkozott már, amikor arról kerültek bemutatásra képek, videók, stb.: ilyen például több táncpróbás videó is, amelyet az SM töltött fel a hivatalos YouTube csatornára.
Hirtelenjében ennyit tudtam összekaparni, remélem elég lesz xD
Ha esetleg ez a kérésem azért maradt ki, mert nem volt található meg a lap (ami idő közben át lett nevezve), akkor itt van
http://starity.hu/sztarok/ji-hansol/
Ha viszont egyéb oka van, hogy nem kaphatom meg, akkor azt tudhatom?
Illetve volt még egy hozzászólásom:
Idézet (lA-dONNA @ 2015.07.28. 23:50)
Syasztok, ha lehetséges, akkor szeretném elkérni
ezt az adatlapot. Igaz ugyan, hogy a 6 hónap még nem járt le, viszont a szerkesztője amióta átvette egy másiktól a lapot, hozzá sem nyúlt, egy betűt sem írt az életrajzába, pedig a sztár azóta igen csak aktív volt, így lenne mivel kiegészíteni, szóval ha úgy dönt az illetékes moderátor, nagyon hálás lennék a lapért
Amúgy pedig a szerkesztő összes lapja el van hanyagolva, nem szerkeszti őket, a legutolsónál is csak a gombot nyomogatja, amikor a srác és csapata éppen most is aktív, ám amikor "szerkesztették" a lapját pár napja, ez nem került bele. Továbbá az ezer alatti lapja nagyon hiányos, rengeteg infó hiányzik belőle (tekintve, hogy az illető elég nagy sztárnak számít, aki régóta pályán van, így lenne mivel kiegészíteni az életrajzot), de annál is csak a gombot nyomogatta, így szerintem azt meg be lehetne rakni csomagért cserébe. Azt meg már nem is mondom, hogy a negyedik lapja rég lejárt.
Persze a moderátorok úgy járnak el, ahogy jónak látják, csak gondoltam megemlítem a dolgot, hiszen ettől a tagtól már több lapot is kértek el szerkesztetlenség és/vagy lejárt határidő miatt
, amire szintén nem érkezett reagálás. Idő közben ehhez kapcsolódóan azt is megtudtam, hogy a lapokon az életrajzokat se a szerkesztő írta, hanem az előzőek. BenceWTF felhasználó mondta nekem, hogy az elő három lapnak ő írta egy az egyben az életrajzait, és Taeyang lapjának is csak azért hagyta így a szövegét, mert mielőtt befejezhette volna, elcserélte a lapot, de LeeQri szemmel láthatóan nem fejezte be, szóval bátran kimondhatjuk, hogy egyik lapjához se nyúlt, amelyikek nála vannak (negyediknek pedig GomNaNa írta az életrajzát)
Ezt csak azért mondom, hogyha esetleg figyelmeztető üzenet menne a tagnak, az se nyomna sokat a latba ezek után, mert nem hiszem, hogy most csak úgy egyszerre megtáltosodik, és elkezdi szerkeszteni a lapjait.