Sziasztok!
Szívesen szerkeszteném az Ő adatlapját!
Köszönöm a hozzám csatolást!
Kellemes vasárnapot kívánok az adminisztrátoroknak!
Bogesz
Adatlapos topik 2.
2015. augusztus 09. 12:02
Bogeszka20Beautypeagentfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 3632 Csatolások: 44602 Azonosító: 69683 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2015. augusztus 09. 15:39
Sziasztok!
Szeretném megkapni, az ő adatlapját. Igaz még nem járt le, de a szerkesztője több mint 3 hónapja nem lépett be az oldalra. Miután megcsinálta a lapot már csak egy napig volt aktív, azóta pedig nem jelentkezett. Előre is köszönöm.
Szeretném megkapni, az ő adatlapját. Igaz még nem járt le, de a szerkesztője több mint 3 hónapja nem lépett be az oldalra. Miután megcsinálta a lapot már csak egy napig volt aktív, azóta pedig nem jelentkezett. Előre is köszönöm.
Bessie
2015. augusztus 09. 20:03
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (szavy @ 2015.08.05. 23:18)
Néhány adatlapomtól megválnék időhiány és egyebek miatt. Ha valakit érdekel a felsoroltak közül valaki, nyugodtan írjon. Nincs letiltva az üzenetküldés, bárki tud írni. Ugyanazt kérem, amit az ilyen felajánlásaimkor mindig szoktam: a kérő győzzön meg róla, hogy miért ő kapja, ami azért legyen már több, mint egy "nagyon nagyon nagyon imádom már ezer éve".
A lista:
Johnny Depp
Sam Worthington
Jake Gyllenhaal
Ryan Gosling
Colin Farrell
Freddie Highmore
Jesse Eisenberg
Alexander Koch
Határidő nincs, az ajánlat addig tart, amíg nem találnak új gazdát. A notórius adatlapcserélők nyugodtan megkímélhetnek engem is és magukat is attól, hogy érvelést írjanak egy-egy adatlapért. Akinek nem inge...
A lista:
Johnny Depp
Sam Worthington
Jake Gyllenhaal
Ryan Gosling
Colin Farrell
Freddie Highmore
Jesse Eisenberg
Alexander Koch
Határidő nincs, az ajánlat addig tart, amíg nem találnak új gazdát. A notórius adatlapcserélők nyugodtan megkímélhetnek engem is és magukat is attól, hogy érvelést írjanak egy-egy adatlapért. Akinek nem inge...
Néhány adatlapnak már megvan az új gazdája:
Johnny Depp - duracell
Jesse Eisenberg - Bessie
Jake Gyllenhaal - House Of Wax
Ryan Gosling és Colin Farrell új szerkesztőjéről még nem döntöttem, van 1-2 jó jelölt. Rájuk és a megmaradt lapokra továbbra is lehet jelentkezni.
Akik nem kaptak lapok, tőlük bocsi, talán majd egy másik körben. És azért is, hogy nem válaszoltam mindenkinek, csak a "nyerteseknek", de nagyon sokan írtatok. Képtelenség lett volna mindenkinek válaszolni, ráadásul sokan csak annyit írtatok, hogy ezt és ezt kérnétek, de azt nem hogy miért. Az ilyen kérések alapból ki is estek.
Akik lapot kaptak, nekik jó szerkesztést.
2015. augusztus 09. 22:31
Sziasztok!
Ha van rá lehetőség szeretném visszakérni az Ő lapját, ugyanis mióta átadtam a jelenlegi "szerkesztőjének" egy gomb nyomáson kívül semmit nem csinált, azt is tavaly augusztusban...
Valamint szeretném elkérni Lee Seung Hoon lapját, mert jó egy éve nem nyúltak hozzá, hiányos és a szerkesztője is lényegében inaktív.
Előre is köszönöm!
Ha van rá lehetőség szeretném visszakérni az Ő lapját, ugyanis mióta átadtam a jelenlegi "szerkesztőjének" egy gomb nyomáson kívül semmit nem csinált, azt is tavaly augusztusban...
Valamint szeretném elkérni Lee Seung Hoon lapját, mert jó egy éve nem nyúltak hozzá, hiányos és a szerkesztője is lényegében inaktív.
Előre is köszönöm!
2015. augusztus 10. 11:28
Kedves Moderátorok! Nagyon szépen megköszönném, ha,Parker McKenna Posey és Valentina Frione szerkesztőségi jogát átadnátok nekem, ugyanis mindkét adatlapnál lejárt a szerkesztési idő. Köszönöm.
_ToTo_
2015. augusztus 10. 11:40
Wiaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 205110 offline |
Sziasztok. !
Kérlek csatoljátok hozzám Cinthya Dictator lapját mert Blackett volt olyan kedves és nekem adta.
Előre is köszönöm.
Kérlek csatoljátok hozzám Cinthya Dictator lapját mert Blackett volt olyan kedves és nekem adta.
Előre is köszönöm.
_ToTo_
2015. augusztus 10. 17:22
RoxxiLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 76 Csatolások: 44 Azonosító: 246384 offline |
Kedves moderátorok!
Carmennel megbeszéltük, hogy Én odaadom Neki Rosa Mendes lapját, cserébe Ő odaadja nekem Angelina Love-ét. Kérlek, csatoljátok cserébe. Köszi
Carmennel megbeszéltük, hogy Én odaadom Neki Rosa Mendes lapját, cserébe Ő odaadja nekem Angelina Love-ét. Kérlek, csatoljátok cserébe. Köszi
_ToTo_
2015. augusztus 11. 15:20
Üdv! szeretném elkérni Ally Brooke lapját. (nincs szerkesztője) Előre is nagyon köszönöm.
_ToTo_
2015. augusztus 11. 15:24
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Sziasztok moderátárok!
Szeretném bejelenteni,hogy a Pique nevű felhasználóval megegyeztűnk egy hármas cserében,miszerint én odaadom Oscar dos Santos,Wiz Khalifa és Snoop Dogg lapját,ő meg ezért Drake,50 Cent és Taio Cruz lapját adja.
Köszönjük a csatolásokat!
Szeretném bejelenteni,hogy a Pique nevű felhasználóval megegyeztűnk egy hármas cserében,miszerint én odaadom Oscar dos Santos,Wiz Khalifa és Snoop Dogg lapját,ő meg ezért Drake,50 Cent és Taio Cruz lapját adja.
Köszönjük a csatolásokat!
2015. augusztus 11. 15:26
Bogiii5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 441 Csatolások: 2019 Azonosító: 244934 offline |
Idézet (Avie @ 2015.08.11. 15:20)
Üdv! szeretném elkérni Ally Brooke lapját. (nincs szerkesztője) Előre is nagyon köszönöm.
Engem is érdekelne Ally
2015. augusztus 11. 18:01
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25033 Csatolások: 2325857 Azonosító: 180890 offline |
Hali!
El szeretném kérni az ő lapját:
Tom Holland, születési nevén Thomas Stanley Holland, 1996. június 1-én született Kingston upon Thamesben, az Egyesült Királyságban. Pályafutását 2010-ben kezdte, amikor hangját kölcsönözte Shô-nak az Arrietty - Elvitte a manó című animációs filmben, majd 2012-ben megkapta Lucas szerepét A lehetetlen című alkotásban. 2015-ben ő volt Gregory Cromwell megformálója a Wolf Hall című mini-sorozatban. 2017-ben Peter Parkerként láthatjuk majd az új Pókember filmben.
El szeretném kérni az ő lapját:
Tom Holland, születési nevén Thomas Stanley Holland, 1996. június 1-én született Kingston upon Thamesben, az Egyesült Királyságban. Pályafutását 2010-ben kezdte, amikor hangját kölcsönözte Shô-nak az Arrietty - Elvitte a manó című animációs filmben, majd 2012-ben megkapta Lucas szerepét A lehetetlen című alkotásban. 2015-ben ő volt Gregory Cromwell megformálója a Wolf Hall című mini-sorozatban. 2017-ben Peter Parkerként láthatjuk majd az új Pókember filmben.
_ToTo_
2015. augusztus 11. 19:58
Kedves moderátorok!
Remélem lehetséges, hogy ezt: Linkelt szöveg az adatlapot hozzám csatoljátok, ugyanis rég volt frissítve, hiányos és a szerkesztője sem aktív lassan két éve.
Előre is köszönöm!
Remélem lehetséges, hogy ezt: Linkelt szöveg az adatlapot hozzám csatoljátok, ugyanis rég volt frissítve, hiányos és a szerkesztője sem aktív lassan két éve.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.