Sziasztok!
Szeretném elkérni a Starity profilról Liannet Borrego adatlapját, ha lehetséges.
Előre is köszönöm!
Adatlapos topik 2.
2015. szeptember 27. 12:17
Így azt hiszem 3 hét után csak elkészült a csomag, amit Ács Róbert "Carp-E" adatlapjáért vállaltam. Remélem mindegyik megfelelő lesz.
Donny Montell
Ott Lepland
Joe Cocker (őt megtartanám)
Maja Keuc
Santiago Segura
Illetve láttam, hogy Thomas Mann adatlapja a Starity adatlapnál van és 1000 felett van, szóval ha nem lenne gond, akkor el szeretném kérni. Előre is köszönöm!
Donny Montell
Ott Lepland
Joe Cocker (őt megtartanám)
Maja Keuc
Santiago Segura
Illetve láttam, hogy Thomas Mann adatlapja a Starity adatlapnál van és 1000 felett van, szóval ha nem lenne gond, akkor el szeretném kérni. Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. szeptember 27. 13:29
Drága Moderátorok!
Készítettem Adora Batbratnek egy profilt.. kétszer is mivel ritkán kapcsolom be a gépet nem voltam képben úgyhogy kétszer lett beküldve csak két más időpontban, ha esetleg elfogadjátok az adatlapját kérlek a másodszorra beküldöttet fogadjátok el (nagyon reménykedem benne, hogy helyet kap a profil starityn mert 2001-től összegyűjtöttem már az évről évre rovathoz a képeket )
Köszönöm szépen és bocsi, hogy ilyen suta vagyok
Készítettem Adora Batbratnek egy profilt.. kétszer is mivel ritkán kapcsolom be a gépet nem voltam képben úgyhogy kétszer lett beküldve csak két más időpontban, ha esetleg elfogadjátok az adatlapját kérlek a másodszorra beküldöttet fogadjátok el (nagyon reménykedem benne, hogy helyet kap a profil starityn mert 2001-től összegyűjtöttem már az évről évre rovathoz a képeket )
Köszönöm szépen és bocsi, hogy ilyen suta vagyok
2015. szeptember 27. 13:41
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Barbus87 @ 2015.09.25. 13:51)
Én amúgy csak úgy engednék lapot létrehozni, vagy akkor hagynám jóvá ha írt hozzá bio-t. Persze tudom, hogy ez ToTo-éknak nem lenne egyszerű megoldani, így is van elég bajuk.
ha már utánanézünk az alapadatoknak, meg a szerkesztő néhány lapjának egy odaírt mini bio nem lenne olyan nagy dolog.
2015. szeptember 27. 14:28
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (Bessie @ 2015.09.27. 13:41)
ha már utánanézünk az alapadatoknak, meg a szerkesztő néhány lapjának egy odaírt mini bio nem lenne olyan nagy dolog.
Csak úgy elgondolkodtam, ahogy csináltam a csomagot amit vállaltam, hogy volt benne két olyan ember is akinek cikkekből kellett összehoznom kb 6 sort sikerült és életemben nem hallottam róla, az egyik pl egy MTV-s valóságshow szereplője volt, aki szerintem kétszer a műsorban letakarított egy asztalt (na jó ez vicc persze, de akkor is). Azt sem értem mikor a Való világ 800. évadának az összes senkiházijáról megcsinálják az adatlapot. Annak pl milyen bio-t lehet írni????
Szandi0820
2015. szeptember 27. 14:45
Idézet (Violet Shadow @ 2015.09.26. 15:52)
Kedves moderátorok!
Ismét elkérnék egy adatlapot, mégpedig az övét, ugyanis nincsen "szerkesztőnek jelentkezem" gomb. Előre is köszönöm!
Ismét elkérnék egy adatlapot, mégpedig az övét, ugyanis nincsen "szerkesztőnek jelentkezem" gomb. Előre is köszönöm!
Úgy látom, hogy már előttem elkérték, úgyhogy szeretnék elnézést kérni a figyelmetlenségemért.
2015. szeptember 27. 14:54
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Misuzu86 @ 2015.09.20. 15:50)
Kedves ToTo!
Nem tudom, hogy utánanéztél-e végül, hogy EZÉRT a lapért jelentkezett-e valaki, ha nem, akkor én megcsinálnám érte a 109-es csomagot!
Nem tudom, hogy utánanéztél-e végül, hogy EZÉRT a lapért jelentkezett-e valaki, ha nem, akkor én megcsinálnám érte a 109-es csomagot!
Nem találom felírva, szóval elvileg szabad.
Idézet (Selenete @ 2015.09.21. 14:48)
Kamarás Norbert lapjáért a CS99-et vállalom
A 110-es tudom áttenni neked, mert a másikat már csinálják.
Idézet (Bogiii5 @ 2015.09.22. 20:16)
Ha majd lesz csomag,akkor én szívesen vállalnék Fluor lapjáért csomagot:)
Már van!
Idézet (Barbus87 @ 2015.09.25. 13:51)
Én amúgy csak úgy engednék lapot létrehozni, vagy akkor hagynám jóvá ha írt hozzá bio-t. Persze tudom, hogy ez ToTo-éknak nem lenne egyszerű megoldani, így is van elég bajuk.
Ezt már én is felvetettem, de egyelőre sajnos az üres adatlapokon nem lehet létrehozni életrajzot. Ezt sajnos csak fejlesztéssel és akarattal lehet megoldani, ami nem rajtam áll.
Idézet (Violet Shadow @ 2015.09.26. 15:52)
Kedves moderátorok!
Már elkérték előtted sajnos.
Idézet (Barbus87 @ 2015.09.27. 14:28)
Csak úgy elgondolkodtam, ahogy csináltam a csomagot amit vállaltam, hogy volt benne két olyan ember is akinek cikkekből kellett összehoznom kb 6 sort sikerült és életemben nem hallottam róla, az egyik pl egy MTV-s valóságshow szereplője volt, aki szerintem kétszer a műsorban letakarított egy asztalt (na jó ez vicc persze, de akkor is). Azt sem értem mikor a Való világ 800. évadának az összes senkiházijáról megcsinálják az adatlapot. Annak pl milyen bio-t lehet írni????
Ami nagyon gáz, azokat szoktam törölni, ha belebotlok. Most is, hogy készítettem az új csomagokat, töröltem vagy 3-4 ilyen kaliberű lapot.
Tettem be új csomagokat, vár még valaki csomagra? 1db szabad van jelenleg, jó lenne tudni mennyit csináljak még.
Igyekszem hétköznap is felnézni, de csomagokat/lapokat pakolgatni hétvégén lesz/van időm jobban.
2015. szeptember 27. 15:31
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Sziasztok kedves moderátorok el kérhetném Jasmine Thompson mert már egy éve nem volt szerkeszve,DJ Havana Brown mert ő is szintén egy éve nem volt lasan már szerkeszve és aki szerkeszti csak tag és Merritt Patterson mert két honapja le járt a szerkesztése és már rég lehetet volna képet is cserélni meg persze a filmográfiáját is frissiteni kénne.Köszönöm előre is kedves moderátorok.
_ToTo_
2015. szeptember 27. 15:42
Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni Devin Sola lapját, mert majdnem három éve szerkesztették utoljára, valamint a szerkesztő sem volt aktív egy ideje.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Devin Sola lapját, mert majdnem három éve szerkesztették utoljára, valamint a szerkesztő sem volt aktív egy ideje.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. szeptember 27. 16:03
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Kedves ToTo!
Köszönöm a csatolást és a csomagot is!
GomNaNa-val megbeszéltünk egy cserét, az Ő lapját kérlek csatold át hozzám, az övét pedig GomNaNa-hoz!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Köszönöm a csatolást és a csomagot is!
GomNaNa-val megbeszéltünk egy cserét, az Ő lapját kérlek csatold át hozzám, az övét pedig GomNaNa-hoz!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
_ToTo_
2015. szeptember 28. 14:57
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 689 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline |
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok át hozzám Natalia Vodianova lapját, mert lucymharding nekem adta.
Köszönöm!
Kérlek csatoljátok át hozzám Natalia Vodianova lapját, mert lucymharding nekem adta.
Köszönöm!
2 felhasználónak tetszik:
lucymharding,
_ToTo_
2015. szeptember 28. 20:05
Sziasztok!
Elkészültem a lapcsomaggal, amit Stella Hudgensért vállaltam.
Alessia - róla túl sok infóval nem szolgálhattam, mert a wikipédiája és minden egyéb más románul volt, tehát Google fordítót kellett használnom, amely sok értelmes mondatot nem tudott kidobni.
Anna Gunn
Alexandra Kamp-Groneveld
Előre is köszönöm.
Elkészültem a lapcsomaggal, amit Stella Hudgensért vállaltam.
Alessia - róla túl sok infóval nem szolgálhattam, mert a wikipédiája és minden egyéb más románul volt, tehát Google fordítót kellett használnom, amely sok értelmes mondatot nem tudott kidobni.
Anna Gunn
Alexandra Kamp-Groneveld
Előre is köszönöm.
_ToTo_
2015. szeptember 28. 22:04
LadyNory15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 131 Csatolások: 29 Azonosító: 142061 offline |
_ToTo_
2015. szeptember 29. 00:47
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Visszaraktam 3 lapot, ami brigicyy-től lett elcsatolva. Kettő 1000 alatti volt. Levélben kért tőlem haladékot, amit meg is kapott. Be is írtam a haladékos topikba és ide is. Legközelebb, mielőtt lapot kértek ha lehet figyeljetek erre is, különben a haladék teljesen felesleges lesz, és nem lesz adva senkinek előbb vagy utóbb.
2015. szeptember 29. 09:52
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Idézet (Bessie @ 2015.09.29. 00:47)
Visszaraktam 3 lapot, ami brigicyy-től lett elcsatolva. Kettő 1000 alatti volt. Levélben kért tőlem haladékot, amit meg is kapott. Be is írtam a haladékos topikba és ide is. Legközelebb, mielőtt lapot kértek ha lehet figyeljetek erre is, különben a haladék teljesen felesleges lesz, és nem lesz adva senkinek előbb vagy utóbb.
Én egyikőjükért [Lee Donghae] csomagot is vállaltam még régebben [mielőtt haladékot kért volna], csak még nem volt időm és energiám megcsinálni és mielőtt elkértem volna, írtam neki.
Akkor ez most nem érvényes? Mert akkor van egy random szabad csomag nálam..
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.