Starity

Blaniic profilja

Blaniic red yellow yellow yellow white  
 • Csatlakozott
 • 2012. április 13.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Születési idő
 • március 12.
 • Lakhely
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Photoshop | Filmek | Sorozatok
 • Kedvenc sztárjaim
 • Robert Downey Jr. Zendaya Tom Holland Christopher Vélez

Ha esik, keress szivárványt, ha sötét van, keress csillagokat!

Blaniic
Utoljára aktív: Tegnap, 09:43Státusz módosítva: 2018.12.23. 14:02

Bemutatkozás


   

Hello, kedves idegen, aki most a proflomra tévedt. Bejelölhetsz, nem harapok, de csak akkor jelölj be, ha tényleg szeretnél beszélgetni, vagy van esetleg közös kedvencünk, de ne csak azért, hogy több barátod lehessen vagy esetleg szavazatod...:) (csak akkor szavazok ha tetszik a profilod, és a bemutatkozásod)

    

A nevem Blanka és a tizenévesek közé tartozom. Imádom a filmeket és a színészeket, legjobban a Sci-Fi, kaland és akció filmek jönnek be, de általában megnézek bármit. Kedvenc színészem az van... elég sok. Ha rá mész a kedvenceimre ott leginkább csak színészeket fogsz találni. Nagyon szeretem a sorozatokat is. Jelenleg is nézek párat, ilyen például a Shadowhunters, Riverdale,  vagy az Agents of Shield. Hobbim az íjászat és a Photoshop (elég sokat ülök a gép elött ha Ps-ről van szó). Szeretem a legtöbb zenét, kedvenc énekesem nincsen mivel, amelyik zene tetszik, azt hallgatom énekestől függetlenűl. Szóval csak ennyit magamról.:)

   

Robert Downey Jr. egy fantasztikus színész. Nagyon jó fej, ahogy a facebook oldalát nézem, majdnem minden képnél nevetek (interjús képek stb.) Vasember a legjobb karakter amit kaphatott. Láttam már pár filmjét, de akkor is a Vasember viszi a prímet. Nagyon nagy dolog volt tőle, mikor csak az ő fizetését akarták felemelni a vasember szerepért, de ő azt mondta, hogy csak akkor fogadja el a karaktert, ha a többiekét is felemelik, vagy az övét nem. Szerintem imádja Chris Evans-t szívatni. Legalábbis videókból ez jött le. Remélem még sokáig marad Tony Stark. Nagyon tisztelem és felnézek rá. Számomra ő egy/a igazi példekép. Egy álmom válna valóra ha láthatnám élőben.

 

,,I know very little about acting. I'm just an incredibly gifted faker.'”


Tom Holland-ot a Lehetetlen c. katasztrófa filmben láttam először Ewan Mcgregoral, abban a filmben nagyon jól alakított mindössze 15 évesen, így hamar megkedveltem mint színész. 2015-ben a Tenger Szívében drámában láttam, ahol még jobban bebizonyította hogy egy fantasztikus színész. (Azt a filmet mindenkinek ajánlom) Mikor megtudtam hogy ő kapja az eredeti Marvel Pókember szerepét, nem tudtam hogy mit gondoljak. Nem voltam benne biztos, hogy ő jó lesz-e Peter Parkernek, de szerencsére hatalmasat tévedtem. Ő a legtökéletesebb, aki eljátszhatná Pókembert, még Andrewnél és Tobeynél is fényévekkel jobb. Elkezdtem követni Instagramon, ahová tette ki a training videókat, hogy hogy edz a Pókember filmre. Nagyon sokat dolgozhatott a szerepét, főleg hogy 8 meghallgatáson vett részt a szerep miatt. Remélem még sok jó filmeben látom a jövőben.

 

„Ha valaki képes arra, amire én, de nem segít és valami nagy baj történik, akkor ő a hibás.”

,,With great power comes great responsibility."

 

ANOTHER FAVS...

 

 

 

Thanks for reading!


XoXo. Blaniic

Barátok

Brittany
Brittany

Not a Queen, a...

Angel
Angel

St☆rlight™

Mysz
Mysz

visszatérő vendég

virag004
virag004

új tag

Üzenőfal

exchange. Szia, szavaztam a közös kedvencek miatt. :)

2018.08.23. 06:06

Koneko Nocsak, azt hiszem riválisom akadt... :O Csini a profilod és jó az ízlésed! ;)

2018.04.21. 23:11

Hörcsög 12 Szia! Szereted Lindsey Stirling-et? Ha nem ismered akkor nézz utána Google-ba, Youtube-ba!!!

2017.11.09. 19:07

tweeety Szia.:) Nagyon tetszik az oldalad, szavaztam is.:)

2017.08.30. 17:05

szia! visszament és megerősítettem. köszönöm xx

2017.07.11. 14:02