Starity

tweeety profilja

tweeety yellow yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2013. július 25.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1997. december 24.
  • Lakhely
  • Románia
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • pop
  • Imádom
  • TW

"Oh it's too good to be young and stupid, baby..."

tweeety
Utoljára aktív: 2020.03.17. 19:07Státusz módosítva: 2016.08.24. 16:04

Mi újság nála?

2019.11.19. 22:10tweeety és HermioneGiga mostantól barátok

2019.07.17. 16:04tweeety új kedvence Dacre Montgomery

2019.04.02. 19:07tweeety új kedvence Bebe Rexha

2019.03.17. 16:04tweeety új kedvence Taraji P. Henson

2018.08.17. 20:08tweeety új kedvence Manish Dayal

Bemutatkozás


„Az öröm mindig segít rajtunk, akkor is, ha teljes a sötétség; mert a sötétséget elűzi a fény.”

Sziasztok!

Kedves látogató, szeretettel köszöntelek az oldalamon.

A következő listából megtudhatsz néhány apró dolgot arról, hogy miket szeretek és azt hiszem ez azt is elárulja, hogy milyen vagyok:

1.) Disney: leginkább Pán Péter, Herkules, Csipkerózsika, Aladdin, Hófehérke és a hét törpe, Mulan és persze az összes többi. Nem maradhatnak el a Disney és a Pixar közös kreációi sem, amelyek közül A némó nyomábant és az Agymanókat emelném ki, mint kedvencemet.

2.) Narnia Krónikái: a legcsodálatosabb és legvarázslatosabb filmsorozatnak tartom, természetesen a Harry Potter mellett. Megjegyzem, hogy nem csak a film változatot szeretem, hanem a könyveket is.

3.) Teen Wolf: nagyon vicces, hiszen előre nem is akartam nézni ezt a sorozatot, koppintásnak tartottam, de rájöttem, hogy ez nem igaz, mert igazán egyedi és végül ez lett a kedvencem. Nem is tudom elmondani, mennyire szeretem, megváltoztatta az életemet, megváltoztatott engem is. Segített, hogy jobb emberré váljak. Megtanultam, hogy mindig van remény és sosem szabad feladnunk, harcolni kell és nem megfutamodni. Kedvenceim Tyler Posey és Shelley Hennig.

4.) A Grace Klinika: nagyon tanulságos, reális és olykor vicces helyzetekkel teli sorozat. Ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy lelkileg elég erős egy drámához és persze a vértől sem riad vissza. Kedvenc karaktereim ebben a sorozatban Meredith Grey, akit a csodás Ellen Pompeo alakít, valamint Lexie Grey (Chyler Leigh), Callie Torres (Sara Ramirez), Jackson Avery (Jesse Williams) és Owen Hunt (Kevin McKidd).

5.) Vámpírnaplók és The Originals: itt megjegyezném, hogy a The CW legtöbb sorozatát nagyon kedvelem. Kedvenc színészeim/színésznőim ebben a két sorozatban Michael Malarkey (Lorenzo St. John) és Nathalie Kelley (Sybil), valamint Joseph Morgan (Klaus Mikaelson) és Leah Pipes (Camille O'Connell).

6.) Downton Abbey: amit a leginkább szeretek ebben a sorozatban, hogy remekül bemutatja a kor szokásait, hogy milyen volt az élet abban az időben különböző társadalmi osztályokban. A történelmet ötvözi romantikával, komédiával és tragédiával.

Kedvenc karaktereim Violet Crawley (Maggie Smith) és Rose McClare (Lily James).

8.) Agatha Christie művek és filmek minden mennyiségben: ezek közül leginkább Miss Marple nyűgözött le. Nagyon jó hangulatot teremt.

9.) Szent Johanna Gimi: bár nem vagyok az olvasás nagy rajongója, de ez az egyik kedvenc könyvem. Könnyen tudtam azonosulni a szereplőkkel, a helyzetekkel. Ha már könyvekről van szó, az Alkonyatot is nagyon szeretem, mint könyvet és mint filmet is. Amit még szívesen olvasok az Az ezeregy éjszaka meséi, de a verseket is szeretem.

10.) Egyszer volt, hol nem volt: egy mesés sorozat a szó szoros értelmében. Egy sorozat a reményről, a jó és rossz küzdelemről, varázslatról és hitről. Itt kiemelném, hogy Ginnifer Goodwin és Josh Dallas a kedvenc sztárpárom.

11.) Útvesztő-trilógia: a legújabb kedvencem.

12.) Anne a Zöld oromból: Lucy Maud Montgomery kanadai írónő regénysorozata magával ragadó és komikus helyzetekben sem szenved hiányt. Anne igazi példakép - okos, erős és független lány. Gilbert és Anne története örök kedvenc.

Nem maradhat ki a zene sem: John Newman, Justin Bieber, Shawn Mendes, Avicii, Carla's Dreams, Martin Garrix, Camilla Cabello, BTR stb. A kedvenc számaim közül pedig kiemelném: Martin Garrix & Bebe Rexha - In the name of love, Martin Garrix & David Guetta - So far away, Lost Frequencies - Are you with me, Mr. Probz - Waves, Disclosure ft. Sam Smith - Omen, Anne-Marie & James Arthur - Rewrite the stars.

Amit pedig őrülten szeretek az, a kaja:

Azt hiszem a legtöbb kedvencem felkerült a listára, de persze ti is tudjátok, hogy a kedvenceink nap mint nap változnak, bővülnek vagy éppen szűkülnek. Remélem, hogy tetszett az oldalam, hogy tetszettek a képek és a szöveg is. Ha igen, kérlek szavazz, de ha nem is, azért örülök, hogy benéztél. :)

"Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to Dance in the Rain."

Legyen szép napod! :-)

Kedvenc sztárok

1 Liam Payne
2 Tolvai Renáta
3 Szabó Szandra
4 Katy Perry
5 Harry Styles
6 Rihanna
7 Sandra Bullock
8 Sebestyén Balázs
9 Liptai Claudia
10 Balázs Bence
további kedvencek

Randomképek

This is art!
Take me to Neverland
Once upon a time!
I believe in unicorns!
Queen
Disney Love

Barátok

modgirl13
modgirl13

visszatérő vendég

evii23
evii23

visszatérő vendég

Barbara 98
Barbara 98

visszatérő vendég

Üzenőfal

mókusmoly Szia! Jelöltem+szavaztam nagyon szimpi vagy.

2020.05.18. 11:11

HermioneGiga Boldog karácsonyt!!!

2019.12.24. 12:12

tweeety Köszönöm a szavazatot SzanduSs98. :)

2018.01.28. 17:05

SzanduSs98 Szia. Szavaztam a közös kedvencek miatt.

2018.01.27. 18:06

Szia. Ment a szavazat :3

2017.09.12. 20:08