Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni Christine Baranski , Steve Austin és Jesse Williams adatlapját.
Előre is köszönöm.
Adatlapos topik 2.
2016. március 24. 07:32
Sziasztok!
Türelmeteket kérjük! Megpróbálunk minden elmaradt csatolást pótolni a héten és módosításokra is lehet majd számítani.
Türelmeteket kérjük! Megpróbálunk minden elmaradt csatolást pótolni a héten és módosításokra is lehet majd számítani.
14 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Bessie,
Shenayla,
lA-dONNA,
missdaisy,
megeszekvalakit,
Niki0718,
Lindsay019,
Lady Suzy,
silenc,
FruFruChan,
lucymharding,
Juanita,
Selz1992
2016. március 24. 07:49
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Mivel túlontúl sok szerkesztő nélküli, képek, cikkek, stb... nélküli lapok vannak a rendszerben, ezért arra gondoltunk, hogy ideje ritkítani kicsit őket. Tehát a 18 ezer feletti, szerkesztő nélküli, kép és cikkek nélküli lapokat hamarosan törölni fogjuk. A nemrégiben jóváhagyott lapok természetesen kivételt tesznek, és hagyunk időt, hátha valaki elkérné őket, de hamarosan törölni kezdünk.
14 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Shenayla,
missdaisy,
Szandi0820,
goldman,
Lindsay019,
Lady Suzy,
lA-dONNA,
silenc,
FruFruChan,
lucymharding,
Juanita,
duracell,
kurrek
2016. március 24. 09:25
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Sziaztok! Nekem is volna egy kérésem, ha lehetséges.
Taylor Hanson adatlapját szeretném elkérni. A szerkesztője több, mint egy éve nem járt errefelé, én meg rendbe szedném kicsit a lapot.
Taylor Hanson adatlapját szeretném elkérni. A szerkesztője több, mint egy éve nem járt errefelé, én meg rendbe szedném kicsit a lapot.
2016. március 24. 09:26
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Szép napot!
Szeretném elkérni Alberto Rosende adatlapját, ugyanis legutoljára januárban lett frissítve, ám életrajzot még nem kapott, s nem minden adat helytálló.
Alberto Rosende 1993. február 14-én látta meg a napvilágot Dél-Floridában Martha Cristina Ferrucho és Alberto Carlos Rosende gyermekeként, s van egy öccse is, aki a Diego nevet viseli. Kolumbiai és kubai vér csörgedezik ereiben.
Fiatal korában tagja volt a Fort Lauderdale Children's Theater-nek, ahol több produkcióban - köztük a Hajlakkban - volt látható mint főszereplő.
Tanulmányait a Fort Lauderdale-i St. Thomas Aquinas High School intézményében végezte, ahol tagja volt az iskolai kosárcsapatnak, feltűnt a Greaseben Danny Zuko-t alakítva, ő volt Emile De Becque a South Pacificben, valamint övé lett Dr. Lyman Sanderson szerepe a Harvey-ban.
A 2015-ös évben a New York University's Tisch School of the Arts intézményében megszerezte diplomáját képzőművészetből.
Első jelentős szerepét a 2013-as The Swing of Things című rövidfilmben kapta mellékszereplőként, 2015-ben pedig feltűnt a Blue Bloods ötödik évadában, a Sins of the Father című epizódban Carlos Santiago bőrébe bújva.
Ugyanebben az évben vendégszerepelt a Law & Order: Special Victims Unit-ban Jordan Messina karakterét megformálva.
2015. május 2-án bejelentették, hogy a 2016-os évben, a Freeform csatornáján induló Shadowhunters sorozatban ő játsza majd Simon Lewist. A sorozat január 12-én startolt, ezzel elhozva az ismertséget Alberto számára.
Szeretném elkérni Alberto Rosende adatlapját, ugyanis legutoljára januárban lett frissítve, ám életrajzot még nem kapott, s nem minden adat helytálló.
Alberto Rosende 1993. február 14-én látta meg a napvilágot Dél-Floridában Martha Cristina Ferrucho és Alberto Carlos Rosende gyermekeként, s van egy öccse is, aki a Diego nevet viseli. Kolumbiai és kubai vér csörgedezik ereiben.
Fiatal korában tagja volt a Fort Lauderdale Children's Theater-nek, ahol több produkcióban - köztük a Hajlakkban - volt látható mint főszereplő.
Tanulmányait a Fort Lauderdale-i St. Thomas Aquinas High School intézményében végezte, ahol tagja volt az iskolai kosárcsapatnak, feltűnt a Greaseben Danny Zuko-t alakítva, ő volt Emile De Becque a South Pacificben, valamint övé lett Dr. Lyman Sanderson szerepe a Harvey-ban.
A 2015-ös évben a New York University's Tisch School of the Arts intézményében megszerezte diplomáját képzőművészetből.
Első jelentős szerepét a 2013-as The Swing of Things című rövidfilmben kapta mellékszereplőként, 2015-ben pedig feltűnt a Blue Bloods ötödik évadában, a Sins of the Father című epizódban Carlos Santiago bőrébe bújva.
Ugyanebben az évben vendégszerepelt a Law & Order: Special Victims Unit-ban Jordan Messina karakterét megformálva.
2015. május 2-án bejelentették, hogy a 2016-os évben, a Freeform csatornáján induló Shadowhunters sorozatban ő játsza majd Simon Lewist. A sorozat január 12-én startolt, ezzel elhozva az ismertséget Alberto számára.
2016. március 24. 11:38
Február 1-ig átnéztem a kéréseket, de már nagyon össze vannak kavarodva, van aki le is adta, amit kért és más kérte hamarabb, esetleg törölte magát a kérő, szóval ha valakinek február 1 előtti kérése van és igényt tart a lapra, akkor linkelje be.
2 felhasználónak tetszik:
Shenayla,
FruFruChan
2016. március 24. 11:38
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2016.03.24. 09:25)
Sziaztok! Nekem is volna egy kérésem, ha lehetséges.
Köszi a gyors reagálást. A napokban frissítem, az összes többi lapommal együtt.
2016. március 24. 12:04
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Sziasztok!
Még decemberben kértem két lapot, de Imogen Poots valamiért nem került hozzám. Azóta szerkesztették ugyan, viszont az életrajzában az utolsó adat 2012-es (nincs beleírva évszám, de a Frászkarika és a Comes a Bright Day is 2012-ben megjelent filmek).
Ezen kívül pedig szeretném elkérni Adèle Exarchopoulos lapját, mert utoljára 2014-ben volt szerkesztve.
Előre is köszönöm!
Még decemberben kértem két lapot, de Imogen Poots valamiért nem került hozzám. Azóta szerkesztették ugyan, viszont az életrajzában az utolsó adat 2012-es (nincs beleírva évszám, de a Frászkarika és a Comes a Bright Day is 2012-ben megjelent filmek).
Ezen kívül pedig szeretném elkérni Adèle Exarchopoulos lapját, mert utoljára 2014-ben volt szerkesztve.
Előre is köszönöm!
2016. március 24. 13:06
Idézet (GomNaNa @ 2016.01.28. 14:50)
Sziasztok!
Ha lehetséges szeretném elkérni Ha Yeon Soo és Janey lapját, mert bőven lejárt a hat hónap, a szerkesztőjük inaktív is és a lapok is hiányosak.
Előre is köszönöm!
Ha lehetséges szeretném elkérni Ha Yeon Soo és Janey lapját, mert bőven lejárt a hat hónap, a szerkesztőjük inaktív is és a lapok is hiányosak.
Előre is köszönöm!
2016. március 24. 14:38
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Idézet (ScreamQueens @ 2016.01.17. 16:55)
Sziasztok szeretném kérni hogy Direction Rajongo6 hoz csatoljátok Chai Romruen,Mason Dye,Stephen Kramer Glickman és Ryan Ochoa-t hozzám pedig Austin North és Tasie Lawrence,Klariza Clayton-t.Köszönjük előre is.
Ez ami ki marat köszönjük előre is
2016. március 24. 14:43
Idézet (Patience. @ 2016.01.14. 18:54)
Hali annyi lenne a gondom hogy még mielőt be rakták Riker Lynch-t az Starity_Ezer_Alattiba én el kértem mert nem volt szerkesztője.
Ennyit szeretnék csak.
2016. március 24. 16:21
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (Shenayla @ 2016.03.24. 15:22)
És elkérném még Suraj lapját is. És a nevét legyetek szívesek átírni Sooraj Pancholi-ra
Sooraj Pancholi 1990. július 5-én született Mumbaiban. Szülei Zarina Wahab és Aditya Pancholi, egy testvére van Sana Pancholi.
Sooraj 2012-ben került először testközelbe a filmes szakmával, amikor a Fedőneve: Tigris című akciófilmben dolgozott rendezőasszisztensként. Első szerepét, mely azonnal főszerep volt a 2015-ös Nikhil Advani rendezésében bemutatott Hero-ban kapta. Partnernőjét Radhát, a szintén elsőfilmes Athiya Shetty alakította.
2016-ban Filmfare díjat nyert A legjobb debütáló férfi színész kategóriában, illetve jelölték a Star Guild Awardson - A legígéretesebb debütáló színész kategóriában.
Köszönöm!
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.