Adatlapos topik 2.
2016. augusztus 28. 19:50
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Az első oldalon frissítettem az adatlapos szabályokat. Beleírtam a Lizzy által írt szabályokat. (Ha valaki elfelejtené, könnyebben utána nézhet ott )
9 felhasználónak tetszik:
idone,
Szandi0820,
Shenayla,
FruFruChan,
lucymharding,
duracell,
silenc,
Selz1992,
Éowyn
2016. augusztus 28. 21:06
Krisztián97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 230701 offline |
Jó estét kívánok!!Azt szeretném kérni,hogy hozzám legyen csatolva Sergi Roberto lapja,mert neki már nincs szerkesztője.Köszöntem!
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2016. augusztus 28. 22:45
Kedves Moderátorok!
Elnézést kérek a késői zavarásért, de ha lesz időtök, kérlek Shin Hyun Seong lapját csatoljátok mucika01-hez, ugyanis neki adtam.
Előre is nagyon szépen köszönjük!
Elnézést kérek a késői zavarásért, de ha lesz időtök, kérlek Shin Hyun Seong lapját csatoljátok mucika01-hez, ugyanis neki adtam.
FruFruChan
2016. augusztus 29. 08:53
Sziasztok!
Én csak azt szeretném mondani hogy Choi Sung Mint és Kim Jung Woot elkértem és nem csatolták át,januárban voltak szerkesztve utoljára. Elöre is köszőnöm a választ erre.
Én csak azt szeretném mondani hogy Choi Sung Mint és Kim Jung Woot elkértem és nem csatolták át,januárban voltak szerkesztve utoljára. Elöre is köszőnöm a választ erre.
2016. augusztus 29. 11:40
Kedves Moderátorok!
Ha lesz időtök, kérlek csatoljátok Kang Dong Ho "Baekho" lapját sissy0803-hoz, ugyanis neki adtam!
Ha lesz időtök, kérlek csatoljátok Kang Dong Ho "Baekho" lapját sissy0803-hoz, ugyanis neki adtam!
FruFruChan
2016. augusztus 29. 12:20
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Idézet (szintike2k @ 2016.08.28. 03:26)
Kedves moderátorok! Choi Sung Min, Kim Jung Woo illetve Yim Da Young lapját szeretném elkérni.Köszönöm szépen
Helló, helló!
Előbb tőlem kellett volna kérned, nem gondolod? Ne is haragudj, de direkt ki volt írva a státuszom mellé, hogy amint haza értem nyaralásból frissítek. Ők most várnak a sorukra, de amint látod már itt vagyok, és szépen lassan turbózom a többi lapomat is.
Ha inaktív lennék, nem is érdekelne most ez a poszt, de ez így elég rosszul esett.
Ezúton kérnék a kedves adminoktól jövőhét péntekig egy kis haladékot, ugyanis a munka miatt kicsit sűrűsödnek a napjaim, de igyekszem mindet lehetőleg még a héten frissíteni. (bár, ha egész héten 3-kor fogok beesni az ágyba akkor jövőhét péntekig mindenféleképen frissítem a lapjaimat.)
2016. augusztus 29. 14:34
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Légyszi tegyétek át hozzám Christian Chavez lapját, mivel Shenayla nekem adta.
Köszi.
Köszi.
2016. augusztus 29. 15:06
Idézet (Angel @ 2016.08.29. 12:20)
Helló, helló!
Előbb tőlem kellett volna kérned, nem gondolod? Ne is haragudj, de direkt ki volt írva a státuszom mellé, hogy amint haza értem nyaralásból frissítek. Ők most várnak a sorukra, de amint látod már itt vagyok, és szépen lassan turbózom a többi lapomat is.
Ha inaktív lennék, nem is érdekelne most ez a poszt, de ez így elég rosszul esett.
Ezúton kérnék a kedves adminoktól jövőhét péntekig egy kis haladékot, ugyanis a munka miatt kicsit sűrűsödnek a napjaim, de igyekszem mindet lehetőleg még a héten frissíteni. (bár, ha egész héten 3-kor fogok beesni az ágyba akkor jövőhét péntekig mindenféleképen frissítem a lapjaimat.)
Rendben,nem kell leharapni a fejem mindenki saját maga felel a lapjaiért,az megint más,hogy haladékot kérsz (amit csak most tudtam meg). Nem csak én voltam az egyetlen aki kérte a lapjaid csak említeném tudom ,hogy ez már privát üzi téma,elnézést kérek:)
2016. augusztus 29. 17:08
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline |
Kérlek csatoljátok hozzám! Több, mint 15 hónapja nem szerkesztették és a szerkesztője sem aktív már tavaly október óta...
http://starity.hu/sztarok/pasztor-anna/
http://starity.hu/sztarok/pasztor-anna/
duracell
2016. augusztus 29. 17:56
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Hello, kedves moderátorok Szeretném kérni az illetékest, hogyha majd lesz ideje, légyszíves csatolja át az alábbi 3 adatlapot thalien-hez, ugyanis neki adtam őket
Boo Seung Kwan;
Kim Mingyu;
Moon Tae Il.
Köszönjük szépen előre is!
Boo Seung Kwan;
Kim Mingyu;
Moon Tae Il.
Köszönjük szépen előre is!
2 felhasználónak tetszik:
duracell,
FruFruChan
2016. augusztus 29. 18:35
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline |
Sziasztok,
Kérlek csatoljátok a következő lapjaimat Starity profilra:
- Dayl Cronin
- Lee Hye Min "Euaerin"
Köszönöm
Kérlek csatoljátok a következő lapjaimat Starity profilra:
- Dayl Cronin
- Lee Hye Min "Euaerin"
Köszönöm
duracell
2016. augusztus 29. 19:21
Sziasztok!
Átvenném Winston McCall adatlapját. 2013 óta nem volt frissítve, a szerkesztő inaktív.
Előre is köszönöm!
Átvenném Winston McCall adatlapját. 2013 óta nem volt frissítve, a szerkesztő inaktív.
Előre is köszönöm!
duracell
2016. augusztus 29. 21:02
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (Direction Rajongo6 @ 2016.08.29. 14:34)
Légyszi tegyétek át hozzám Christian Chavez lapját, mivel Shenayla nekem adta.
Köszi.
Köszi.
Sziasztok!
Lengyel Tamás lapját pedig hozzám mert igazából cseréltünk.
Köszönjük!
duracell
2016. augusztus 30. 12:11
hmzoli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 3190 Csatolások: 9815 Azonosító: 168010 offline |
Sziasztok, szeretném három dél-koreai lány adatlapját elkérni,át venni,folytatni, mégpedig az April Kiss három tagját szeretném, tudom hogy négyet nem lehet mert két társuk nálam van így egyikük még hiányozni fog de így legalább három lánylapja ismét aktív lesz mivel senki sem foglalkozik velük így viszont ha egyűt vannak könnyebb együtt foglalkozni velük Kim Eun Mi "Haezn",Sara Eckhoff, Kim Joo Hee "Julie"előre is köszönöm
2016. augusztus 30. 15:26
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy Jamie Lee Curtis 1500 alatti,de a szerkesztője vagy 10 hónapja nem nyúlt hozzá.Őt át lehet csatolni hozzám, az ezer alatti profilra kerül vagy marad nála? És szeretném elkérni Lee Young-ae-t ,ha lehetséges.
Köszönöm!
Az lenne a kérdésem,hogy Jamie Lee Curtis 1500 alatti,de a szerkesztője vagy 10 hónapja nem nyúlt hozzá.Őt át lehet csatolni hozzám, az ezer alatti profilra kerül vagy marad nála? És szeretném elkérni Lee Young-ae-t ,ha lehetséges.
Köszönöm!
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.