Adatlapos topik 2.
2016. november 19. 20:45
sziasztok! Clint Eastwood adatlapja már 3 éve nincs szerkesztve és én szívesen átvenném őt előre is köszönöm!
2016. november 20. 09:44
2016. november 20. 13:57
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok!
Az alábbi adatlapot szeretném elkérni, írtam a szerkesztőjének, hogy cseréli e, de válaszra sem méltatott. Ezek után pedig nem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy elkérem a lapot, így, hogy nincs kitöltve.
IMDB
Instagram
Twitter
Isztambulban született 1989. október 20-án. Szülei fiatal korában elváltak. Burak művészettörténtet tanult az egyetemen.
2011-ben kapta első szerepét a Kolej Günlüğü című sorozatban, ahol Onur szerepét alakította. Egy évvel később Tarik szerepében volt látható a Sultan sorozatban. A következő években a Kaçak, a Medcezir és a Tatlı Küçük Yalancılar című sorozatokban szerepelt.
2016-ban Murat Yildirim, Meryem Uzerli és Ugur Polat mellett kapott szerepet Az éjszaka királynője című televíziós sorozatban, ahol Mert Alkan szerepét alakította.
Még ebben az évben főszerepet kapott Hande Erçel mellett az Ask Laftan Anlamazban, itt a gazdag üzletembert, Murat Sarsilmazt formálta meg.
MAGÁNÉLETE
2015 óta van együtt Büşra Develi török színésznővel.
FILMOGRÁFIA
SOROZATOK
2016 .... Ask Laftan Anlamaz - Murat Sarsilmaz
2016 .... Az éjszaka királynője / Gecenin Kraliçesi - Mert Alkan
2015 .... Tatlı Küçük Yalancılar - Toprak
2015 .... Medcezir - Aras
2013 - 2014 .... Kaçak - Burak Topçuoğlu
2012 .... Sultan - Tarık
2011 .... Kolej Günlüğü - Onur
Köszönöm!
Az alábbi adatlapot szeretném elkérni, írtam a szerkesztőjének, hogy cseréli e, de válaszra sem méltatott. Ezek után pedig nem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy elkérem a lapot, így, hogy nincs kitöltve.
IMDB
Isztambulban született 1989. október 20-án. Szülei fiatal korában elváltak. Burak művészettörténtet tanult az egyetemen.
2011-ben kapta első szerepét a Kolej Günlüğü című sorozatban, ahol Onur szerepét alakította. Egy évvel később Tarik szerepében volt látható a Sultan sorozatban. A következő években a Kaçak, a Medcezir és a Tatlı Küçük Yalancılar című sorozatokban szerepelt.
2016-ban Murat Yildirim, Meryem Uzerli és Ugur Polat mellett kapott szerepet Az éjszaka királynője című televíziós sorozatban, ahol Mert Alkan szerepét alakította.
Még ebben az évben főszerepet kapott Hande Erçel mellett az Ask Laftan Anlamazban, itt a gazdag üzletembert, Murat Sarsilmazt formálta meg.
MAGÁNÉLETE
FILMOGRÁFIA
SOROZATOK
2012 .... Sultan - Tarık
Köszönöm!
2016. november 20. 13:58
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline |
2016. november 20. 14:26
Sziasztok!
Szeretném elkérni Scotti Hill és Dave Sabo adatlapját, ugyanis négy éve nem voltak szerkesztve, és a szerkesztőjük is inaktív. Köszönöm!
Szeretném elkérni Scotti Hill és Dave Sabo adatlapját, ugyanis négy éve nem voltak szerkesztve, és a szerkesztőjük is inaktív. Köszönöm!
2016. november 20. 14:33
Idézet (Shenayla @ 2016.11.20. 13:57)
Sziasztok!
IMDB
Instagram
Twitter
MAGÁNÉLETE
FILMOGRÁFIA
SOROZATOK
2012 .... Sultan - Tarık
Köszönöm!
IMDB
MAGÁNÉLETE
FILMOGRÁFIA
SOROZATOK
2012 .... Sultan - Tarık
Köszönöm!
Tegnap lett elfogadva! Azt hiszem még van egy hónapja, hogy kitöltse, nem?
2016. november 20. 15:37
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (Lizzy Lewis @ 2016.11.20. 14:33)
Tegnap lett elfogadva! Azt hiszem még van egy hónapja, hogy kitöltse, nem?
Nem tudom mikor lett elfogadva a lap, de írtam neki, nem reagált csak rányomott a szerkesztésre. Nekem azt, hogy egy lap mikor lett elfogadva honnan kellene tudnom??
2016. november 20. 15:49
Idézet (Shenayla @ 2016.11.20. 15:37)
Nem tudom mikor lett elfogadva a lap, de írtam neki, nem reagált csak rányomott a szerkesztésre. Nekem azt, hogy egy lap mikor lett elfogadva honnan kellene tudnom??
Én viszont tudom, úgyhogy marad nála 1 hónapig.
2016. november 20. 16:59
Sziasztok!
Modell Fanok4-el cseréltünk. Légy szí csatoljátok hozzám Nicole Foxot és Tequila lapját, hozzá pedig Grazi Massaferat és Raquel Zimmermannt.
A csatolásokat köszönjük!
További szép napot!
Modell Fanok4-el cseréltünk. Légy szí csatoljátok hozzám Nicole Foxot és Tequila lapját, hozzá pedig Grazi Massaferat és Raquel Zimmermannt.
További szép napot!
1 felhasználónak tetszik:
Modell Fanok4
2016. november 20. 20:11
Idézet (ariana gra de @ 2016.11.20. 16:59)
Sziasztok!
További szép napot!
További szép napot!
Egyik lapodnál sem telt le a 3 hónapos időkorlát! Addig nem adhatod tovább!
2016. november 20. 20:50
Idézet (Lizzy Lewis @ 2016.11.20. 20:11)
Egyik lapodnál sem telt le a 3 hónapos időkorlát! Addig nem adhatod tovább!
Rendben.
2016. november 21. 10:42
Sziasztok!
Joo Eun Young és Kim Han Kil "5Zic" lapját kérlek csatoljátok tőlem a starity profilra.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Joo Eun Young és Kim Han Kil "5Zic" lapját kérlek csatoljátok tőlem a starity profilra.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
2016. november 21. 15:48
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Kedves moderátorok! Szeretném elkérni A.J. McLean és Sutton Foster adatlapját. Előre is köszönöm!
2016. november 21. 19:37
ShenaylaSheyka |
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Ekin lapját hozzá. Eric lapját pedig hozzá.
Ezt a lapot elkérném.
http://starity.hu/sztarok/norkys-batista/ - ezt a lapot pedig Starity profilra.
Köszönöm!
Kérlek csatoljátok Ekin lapját hozzá. Eric lapját pedig hozzá.
Ezt a lapot elkérném.
http://starity.hu/sztarok/norkys-batista/ - ezt a lapot pedig Starity profilra.
Köszönöm!
2016. november 22. 10:40
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.