Kedves moderátorok! Szeretném elkérni Marcos Rojo lapját. Igen, tisztába vagyok azzal, hogy a lap még nem járt le, de ahogy látom, a jelenlegi szerkesztője nem igazán foglalkozik a lappal, néhány adat helytelenül van megadva, és nem írtak neki egy nagyon hosszú életrajzot se, ezért szeretném elkérni.
Marcos Rojo
Faustino Marcos Alberto Rojo, ismertebb néven Marcos Rojo, 1990. március 20-án született Argentínába. Jelenleg a Manchester United és az argentin válogatott játékosa. Posztja belsővédő, mezszáma az 5-ös. Pályafutását egy helyi klubban, az Estudiantes de La Plata-ban kezdte még 2008-ban, ahol rá egy évre megnyerte a Copa Libertadores kupát. 2011-től egy évet töltött az FC Spartak Moscownál, majd a Sporting CP csapatához csatlakozott. Idén augusztusba a Manchester Unitedhez igazolt.
Estudiantes LP
Rojo La Plataban nőtt fel, ezért is csatlakozott az Estudiantes de La Platahoz, amikor 10 éves volt. 2009-ban már bekerült a válogatott csapatba, ekkor írta alá az első komolyabb szerződését is. Az Estudiantes csapatával bejutott a 2009-es FIFA-klubvilágbajnokság döntőjébe, ahol viszont 2-1-re kikaptak az ellenféltől. Három évet töltött ennél a csapatnál. Ez idő alatt elnyerte 2009-ben a Copa Libertadores díjat és az Argentine Primera Division díjat.
FC Spartak Moscow
2010. decemberében Rojo átigazolt az FC Spartak Moscowhoz. 2011. áprilisában ő szerezte az egyetlen gólt a Russian Cup-on, amikor az FC Krasnodar ellen játszottak. Rojo 2012-ben felbontotta a szerződést és másik csapathoz csatlakozott.
Sporting Lisbon CP
2012. júliusában a Sporting Lisabon CP-hez igazolt. Augusztusban debütált a Primeira Ligaban, ahol rögtön kapott egy sárga lapot. Az első piros lapját is a Sportingnél szerezte egy bajnoki mérkőzésen, 2012. október 7-én. A Nacional ellen ő szerezte a győztes gólt 2013. áprilisában. 2014-ben Rojot 16 millió euróért megvette a Manchester United.
Manchester United
2014. augusztus 19.-én csatlakozott az angol klubcsapathoz, a Manchester Unitedhez. 5 éves szerződést írt alá ennek a csapatnak. Rojo elmondása szerint, egy valóra vált álom, hogy a Manchester United játékosa lett. Szeptember 14.-én lépett először pályára az új csapatával a Queens Park Rangers ellen. Részt vette az idei Manchester derbyn, ahol kificamodott a válla, ezért több hétig nem léphetett pályára. Mostanra azonban jobban van, és újra játszik.
Nemzetközi karrierje
Rojo először 2011.-ben játszott barátságos meccset, méghozzá Portugália ellen. Még ugyanebben az évben pályára lépett az argentin csapattal, mivel abban az évben Argentína adott otthont a Copa Américanak. Július 2.-án volt a nyitómérkőzés, ahol Bolívia ellen játszottak. A 2014-es labdarúgó-világbajnokságon is részt vett, ahol az argentin csapatát erősítette. A döntőbe is bejutottak, de végül Németország a hosszabbításban győzte le őket.
Magánélete
Több éve házas, felesége Eugenia Lusardo, egy argentin modell. Egy gyerekük van, Morena Rojo, akinek 'More' a beceneve.
Ui.: Rojo lapján a neve úgy van írva, hogy 'Rojo Marcos', nem pedig úgy, hogy Marcos Rojo. Hiszen wikipédián, és szinte az összes oldalon Marcos Rojo-nak van írva, és szerintem itt Starityn is könnyebben rátalálnának az emberek, ha jól lenne leírva a neve.
Előre is nagyon köszönöm.!
Adatlapos topik 2.
2014. december 12. 19:18
Sziasztok!
Szeretném elkérni Bálizs Anett lapját. Lehet hogy nem tudom majd azonnal szerkeszteni mert a gépem sza*szik néha és nem engedi hogy szerkesszem.
Szeretném elkérni Bálizs Anett lapját. Lehet hogy nem tudom majd azonnal szerkeszteni mert a gépem sza*szik néha és nem engedi hogy szerkesszem.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. december 12. 21:57
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Idézet (icecream78 @ 2014.12.12. 12:11)
Sziasztok! Szeretném elkérni ezt a lapot mert már lejárt elore is köszönöm
Valóban lejárt, de mivel visszaonult, nem is lehet új információkat találni/írni róla, ilyenkor pedig nem szoktuk átadni a lapot.
2014. december 13. 09:46
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Sziasztok!Szeretném elkérni Gombos Edina adatlapját,ígérem mindig szerkeszteni fogom,ahogy az eddigi lapjaimat is.A választ előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. december 13. 16:36
Idézet (_ToTo_ @ 2014.12.10. 23:16)
Nem találok se ilyen nevű tagot, se ilyen nevű lapot, nézd meg, hogy jól írtad le. Könnyebb, ha linkelitek, ne nekem kelljen már végignézni minden gomez nevűt, hogy megtaláljam.
Nem tudni, én is jeleztem a hibát, volt akiknek a képfeltöltéssel volt gondja. Ha megoldódik vagy kapunk választ, akkor majd jelezzük nektek is.
Emiatt viszont ügyeljünk arra, hogy amíg nem oldódik meg a helyzet, a napokban lejáró lapokat ne kezdjétek kérni, mert lehet, hogy a szerkesztője frissítené, de a hiba miatt nem tudja.
Mivel nincsen életrajza, írnod kell egyet hozzá és úgy elkérni a lapot itt a topikban.
Nem hiba, majd az illetékes elmgyarázza hogy került hozzád
Nem tudni, én is jeleztem a hibát, volt akiknek a képfeltöltéssel volt gondja. Ha megoldódik vagy kapunk választ, akkor majd jelezzük nektek is.
Emiatt viszont ügyeljünk arra, hogy amíg nem oldódik meg a helyzet, a napokban lejáró lapokat ne kezdjétek kérni, mert lehet, hogy a szerkesztője frissítené, de a hiba miatt nem tudja.
Mivel nincsen életrajza, írnod kell egyet hozzá és úgy elkérni a lapot itt a topikban.
Nem hiba, majd az illetékes elmgyarázza hogy került hozzád
Köszönöm ToTo,hogy szóltál,ez valahogy mindig kimegy a fejemből. >.<
Itt az életrajz.
Chiyu a SuG basszugsitárosa.A SuG egy 5 tagú,japán,oshare & visual kei zenekar,ami 2006-ban alakult.Nevük az angol "thug"-ból jön,ami japánul "sagu",de leegyszerűsítették "Sug"-ra.Tagok: Takeru (ének), masato (gitár), yuji (gitár), Chiyu (basszus gitár) és shinpei (dob).
A bandának megjelent 2 Ep-je,2 studió albuma és több single-je is.2009-ig az "Indie PSC"nél voltak leszerződtetve,majd 2010-ben a Pony Canyon-hoz csatlakoztak.A dalokat az összes tag írja és többfajta műfajjal keverik.Míg Takeru létrehozta elvét a világnézetről, a szövegeiből,a videoklippekből,öltözködésből és más művészi munkákból.Ő figyel oda a banda ruházatára és kellékeire is.
Sajnos egyelőre csak ennyit tudtam összehozni,több mindent nem találtam róla,de még keresgélek.
_ToTo_
2014. december 13. 19:21
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Fiúk-Lányok!
Valaki megtenné, hogy átcsatolja Jolie_77-nek Melissa Auf Der Maur adatlapját? Csak mert nekiadtam. Köszi-puszi
Valaki megtenné, hogy átcsatolja Jolie_77-nek Melissa Auf Der Maur adatlapját? Csak mert nekiadtam. Köszi-puszi
_ToTo_
2014. december 13. 21:29
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Idézet (Paula Scherzinger @ 2014.12.13. 08:02)
megkaphatnám az ő profilját
Mivel a lapon nincsen életrajz, meg kellene írnod hozzá, ide bemásolni és úgy elkérni.
2014. december 13. 21:57
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Köszönjük a gyors csatolást, _ToTo_
2014. december 13. 22:11
Kedves _ToTo_,Bessie!
Szeretném átcsatoltatni Zulay és Colin lapját LotusBlossom-hoz mivel neki adtam mind a kettőt.Előre is köszönjük.
Szeretném átcsatoltatni Zulay és Colin lapját LotusBlossom-hoz mivel neki adtam mind a kettőt.Előre is köszönjük.
Bessie
2014. december 13. 22:25
Sziasztok!
A következő lapjaimat szeretném átcsatoltatni a starity profilra.
Jung Yoojin; Jeon Woo Ram; Kwak Soo Jin
Nála pedig szeretnék némi név módosítást erre: Min Hyo Rin
Előre is nagyon szépen köszönöm!
A következő lapjaimat szeretném átcsatoltatni a starity profilra.
Jung Yoojin; Jeon Woo Ram; Kwak Soo Jin
Nála pedig szeretnék némi név módosítást erre: Min Hyo Rin
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.