Adatlapos topik 2.
2015. január 06. 01:57
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Mivel újra kezdenek elszaporodni a dupla/tripla meg ki tudja hányas regisztrációk, ezúton jelzem, hogy aki nem akar kitiltásra kerülni kissebb, hosszabb ideig, esetleg véglegesen, az maga szüntesse meg ezeket, mielőtt én fogom.
17 felhasználónak tetszik:
Lizania,
AmyVie,
Bessie,
idone,
Klauflau,
kurrek,
Angel,
Shenayla,
lucymharding,
lA-dONNA,
Rory gilmore 12,
Selz1992,
Beyla,
hana001,
Bogiboszi,
Szandi0820,
LeerdammerGirl
2015. január 06. 10:30
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Idézet (Laylah. @ 2015.01.06. 10:22)
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy ha valaki 2 vagy 3 hónapja nem frissítette az adatlapjait, annak elkérhetőek- e a lapjai?
Olvasd el az első oldalát a topiknak, ott mindent megtalálsz!
2015. január 06. 13:32
Sziasztok!
Amennyiben szabad még Drake Bell lapja, kérlek csatoljatok át hozzám öt adatlapot (teljesen mindegy, hogy melyikeket), hogy kitölthessem őket, és cserébe megkaphassam Drake lapját
Amennyiben szabad még Drake Bell lapja, kérlek csatoljatok át hozzám öt adatlapot (teljesen mindegy, hogy melyikeket), hogy kitölthessem őket, és cserébe megkaphassam Drake lapját
2015. január 06. 13:50
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: éppen rakom rendbe a lapjaimat, hogy napra készek legyenek, és bele akadtam egy olyanba, ahol 2012-es az utolsó adat szinte mindenhol, ahol eddig kerestem (igen jó viszonyt ápolok már a google-val és még nem adtam fel, de egyre reménytelenebbnek érzem a dolgot, hogy bármit is találok...). Nem akarom csak a frissítés gombot nyomogatni... ilyenkor mi a teendőm?
Egy kérdésem lenne: éppen rakom rendbe a lapjaimat, hogy napra készek legyenek, és bele akadtam egy olyanba, ahol 2012-es az utolsó adat szinte mindenhol, ahol eddig kerestem (igen jó viszonyt ápolok már a google-val és még nem adtam fel, de egyre reménytelenebbnek érzem a dolgot, hogy bármit is találok...). Nem akarom csak a frissítés gombot nyomogatni... ilyenkor mi a teendőm?
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2015. január 06. 15:33
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (Angel @ 2015.01.06. 13:50)
Sziasztok!
Ha azóta visszavonult, vagy tudod, hogy nem csinált semmit, maximum a háttérben tevékenykedett, akkor írd oda ezt, nem fogják elvenni tőled, ha nem tett semmit a "közjóért", de ha tudod, hogy szerepelt filmben/sorozatban vagy épp adott ki új albumot, akkor keress tovább. Ha tényleg nincs róla semmi, szólj, segítek szívesen!
2015. január 06. 18:37
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25033 Csatolások: 2325857 Azonosító: 180890 offline |
Hali!
Végeztem a csomagommal amit, Kanye West lapjáért vállaltam el, és szeretném Jill Scott lapját belőle megtartani, a többi mehet vissza a Starity profilra. Köszönöm
A csomag többi négy lapja:
Monica Mesones
Christina Cabot
Jordan Ladd
Patricia Ford
Végeztem a csomagommal amit, Kanye West lapjáért vállaltam el, és szeretném Jill Scott lapját belőle megtartani, a többi mehet vissza a Starity profilra. Köszönöm
A csomag többi négy lapja:
Monica Mesones
Christina Cabot
Jordan Ladd
Patricia Ford
_ToTo_
2015. január 06. 19:55
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Köszönöm a csatolást!
2015. január 06. 21:19
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Sziasztok!
Először is szeretném kérni, hogy Geraldine Somerville adatlapját csatoljátok át awwparadise-hoz, ugyanis megbeszéltük, hogy neki adom.
Másodszor pedig elszeretném kérni Corin Nemec adatlapját a Starity profilról.
Először is szeretném kérni, hogy Geraldine Somerville adatlapját csatoljátok át awwparadise-hoz, ugyanis megbeszéltük, hogy neki adom.
Másodszor pedig elszeretném kérni Corin Nemec adatlapját a Starity profilról.
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
awwparadise
2015. január 07. 13:43
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
2015. január 07. 14:14
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Kedves Toto/moderátotok!
Neki lejárt az adatlapja. Bár észre vettem, hogy a szerkesztője kiemelt tag, de viszont nem csak 6 hónapja, hanem már több, mint egy éve nem volt frissítve. szeretném megkapni, ha lehet! szólnék a szerkesztőnek, hogy frissítse, viszont két hete nem aktív.
Köszönöm!
Neki lejárt az adatlapja. Bár észre vettem, hogy a szerkesztője kiemelt tag, de viszont nem csak 6 hónapja, hanem már több, mint egy éve nem volt frissítve. szeretném megkapni, ha lehet! szólnék a szerkesztőnek, hogy frissítse, viszont két hete nem aktív.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. január 07. 16:55
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Syasztok,
ha lehetséges, szeretném elkérni ezt és ezt az adatlapot. Lejárt a szerkesztési határidejük, valamint a szerkesztője úgyis csak a gombot nyomogatta, de nem frissített rajtuk. Az egyiknek még egy az egybe én írtam az életrajzát és a másiknak is az előző szerkesztője, és azóta azért lehetett volna mit frissíteni róluk.
Köszönöm szépen előre is, ha megkaphatom őket
ha lehetséges, szeretném elkérni ezt és ezt az adatlapot. Lejárt a szerkesztési határidejük, valamint a szerkesztője úgyis csak a gombot nyomogatta, de nem frissített rajtuk. Az egyiknek még egy az egybe én írtam az életrajzát és a másiknak is az előző szerkesztője, és azóta azért lehetett volna mit frissíteni róluk.
Köszönöm szépen előre is, ha megkaphatom őket
_ToTo_
2015. január 07. 17:00
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Sziasztok! Szeretném elkérni Simon Rex adatlapját!
Simon Rex
Simon Rex Cutright 1974. július 20.-án született San Francisco-ban.Ismertebb nevén Simon Rex vagy Dirt Nasty.Amerikai színész,modell,DJ,rapper és zenei producer.Édesapja Paul Cutrigth edző, édesanyja Zoe Cutrigth környezetvédelmi tanácsadó.Californiá-ban, az Alameda High School járt.
Előre is köszönöm.
Simon Rex
Simon Rex Cutright 1974. július 20.-án született San Francisco-ban.Ismertebb nevén Simon Rex vagy Dirt Nasty.Amerikai színész,modell,DJ,rapper és zenei producer.Édesapja Paul Cutrigth edző, édesanyja Zoe Cutrigth környezetvédelmi tanácsadó.Californiá-ban, az Alameda High School járt.
Előre is köszönöm.
_ToTo_
2015. január 07. 17:31
Kmartinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.08. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 216512 offline |
Kedves moderátorok!
Szeretnék köszönetet mondani a sok csatolásért!
A barátom Dani10 említette,hogy szeretnék lapot kérni:
Őket szeretném:
Robin Schulz:
Utolsó frissítés:2014.06.06.
Várkonyi Andrea:
Utolsó frissítés:2014.01.05.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEM IS RABOLOM TOVÁBB AZ IDŐTÖKET! meghajolo.gif
Szeretnék köszönetet mondani a sok csatolásért!
A barátom Dani10 említette,hogy szeretnék lapot kérni:
Őket szeretném:
Robin Schulz:
Utolsó frissítés:2014.06.06.
Várkonyi Andrea:
Utolsó frissítés:2014.01.05.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEM IS RABOLOM TOVÁBB AZ IDŐTÖKET! meghajolo.gif
_ToTo_
2015. január 07. 20:51
Idézet (spaces @ 2015.01.06. 13:32)
Sziasztok!
Helo, kihagytátok a kérésem, van valami különösebb oka? Vagy csak véletlen?
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.