Sziasztok!
Kérlek csatoljátok őt a starity profilra. Köszönöm!
Adatlapos topik 2.
2015. január 19. 15:00
Sziasztok!
Végeztem a csomagommal amit Cote de Pablo lapjáért csináltam és létszíves csatoljátok őket vissza .
Voith Ági
Dögei Éva
Bács Miklós
Bánfalvi Eszter
Vasvári Csaba
Végeztem a csomagommal amit Cote de Pablo lapjáért csináltam és létszíves csatoljátok őket vissza .
Voith Ági
Dögei Éva
Bács Miklós
Bánfalvi Eszter
Vasvári Csaba
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. január 19. 15:54
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12518 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Wiaa @ 2015.01.17. 12:14)
Sziasztok ! érdeklődnék, hogy Kate Upton lapját esetleg meg kaphatom-e? ugyanis még nem járt le (10 nap múlva fog) de így is elég rég lett frissítve és a szerkesztője is már inaktív egy hónapja így neki se nagyon tudok írni ezzel kapcsolatban. (attól fuggetlenul írtam hátha alapon)
A szerkesztők 3 hónap után számítanak inaktívnak, így várjuk meg, amíg lejár a lap, mert addig még jöhet és frissítheti. Ha lejár, újra kell kérned, mert előre ugye nem lehet, meg el is felejteném.
Idézet (Gurs @ 2015.01.17. 23:05)
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy miért is vettétek el http://starity.hu/sztarok/seprenyi-laszlo
adatlapját még anno tőlem.
A mostani szerkesztő sem szerkesztett rajta semmit, ráadásul ha jól tudom, mindent leírtam, amit találtam róla.
Válaszotokat előre is köszönöm.
xxG.
Szeretném megkérdezni, hogy miért is vettétek el http://starity.hu/sztarok/seprenyi-laszlo
adatlapját még anno tőlem.
A mostani szerkesztő sem szerkesztett rajta semmit, ráadásul ha jól tudom, mindent leírtam, amit találtam róla.
Válaszotokat előre is köszönöm.
xxG.
2014. szeptember 14. 17:20-kor kérte el lucymharding itt a topikban, de hogy milyen indokkal, az nekem sem derült ki a kérésből miután visszakerestem. Azt nem tudom hogyan állt akkor a lap, ki volt-e töltve, le volt-e járva - nem tudom. Mivel Lizzy intézte a kérést és tette át a lapot, nála érdeklődj.
Idézet (kurrek @ 2015.01.19. 14:51)
Kedves ToTo! A 72/a csomagot el szeretném vállalni Cariba Heine lapjáért, ha lehetséges!
Egyelőre a listán szereplő lapokból válasszatok, az új lejárt lapok majd a következő körben kerülnek a választható lapok közé. Másrészről, már más is kérte volna előtted.
2015. január 19. 16:23
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Sziasztok. Kérlek csatoljátok Sheneyla-hoz Hódi Pamelát hozzám pedig Maria Valverde-t mert cseréltünk
2015. január 19. 17:25
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 943 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
"2014. szeptember 14. 17:20-kor kérte el lucymharding itt a topikban, de hogy milyen indokkal, az nekem sem derült ki a kérésből miután visszakerestem. Azt nem tudom hogyan állt akkor a lap, ki volt-e töltve, le volt-e járva - nem tudom. Mivel Lizzy intézte a kérést és tette át a lapot, nála érdeklődj."
Köszönöm a válaszodat, írtam Lizzynek, azonban ő csak annyit válaszolt, hogy nem foglalkozik adatlapokkal jó ideje. Egyébként szerintem azért kérhette el lucymharding, mert lejárt a 6 hónap - azonban az életrajza pont úgy van, ahogyan én hagytam, mielőtt átcsatolták. Való igaz, hogy ez a sztár aktív, viszont úgy gondolom/gondoltam, hogy mindent leírtam róla, amit tudtam, szóval ezért tűnt furának, hogy elcsatolták. A "folyton-rányomok-a-frissítésre" opciót pedig teljesen feleslegesnek gondoltam, ráadásul mivel ugye nem kellett folyton frissítenem, teljesen ki is ment a fejemből, és ezért vettem csak most észre, hogy nincs a lapjaim között.
Elnézést, ha esetleg valamiben tévedek.
_ToTo_
2015. január 19. 18:27
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12518 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Gurs @ 2015.01.19. 17:25)
"2014. szeptember 14. 17:20-kor kérte el lucymharding itt a topikban, de hogy milyen indokkal, az nekem sem derült ki a kérésből miután visszakerestem. Azt nem tudom hogyan állt akkor a lap, ki volt-e töltve, le volt-e járva - nem tudom. Mivel Lizzy intézte a kérést és tette át a lapot, nála érdeklődj."
Köszönöm a válaszodat, írtam Lizzynek, azonban ő csak annyit válaszolt, hogy nem foglalkozik adatlapokkal jó ideje. Egyébként szerintem azért kérhette el lucymharding, mert lejárt a 6 hónap - azonban az életrajza pont úgy van, ahogyan én hagytam, mielőtt átcsatolták. Való igaz, hogy ez a sztár aktív, viszont úgy gondolom/gondoltam, hogy mindent leírtam róla, amit tudtam, szóval ezért tűnt furának, hogy elcsatolták. A "folyton-rányomok-a-frissítésre" opciót pedig teljesen feleslegesnek gondoltam, ráadásul mivel ugye nem kellett folyton frissítenem, teljesen ki is ment a fejemből, és ezért vettem csak most észre, hogy nincs a lapjaim között.
Én sem tudok többet, azért mondtam, hogy Lizzytől kérdezd, hátha emlékszik mi volt a lappal, mert ő tette át.
Gurs
2015. január 19. 19:32
Sziasztok! Kérlek csatoljátok John Newman lapját Direction Rajongo6 hoz, köszönjük.
_ToTo_
2015. január 19. 19:46
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 943 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2015.01.19. 18:27)
Én sem tudok többet, azért mondtam, hogy Lizzytől kérdezd, hátha emlékszik mi volt a lappal, mert ő tette át.
Hogy idézzem Lizzy-t: valószínűleg mert lejárt és nem igazán néztem utána, hogy aktív e.
_ToTo_
2015. január 20. 15:30
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Szeretném elkérni Vanessa Villela adatlapját el szeretném frissíteni új profilképpel és új adatokat írni hozzá.
_ToTo_
2015. január 20. 16:01
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Sziasztok!
Elkészültem a csomaggal, amit Koller Virág lapjáért vállaltam. Kérlek csatoljátok vissza őket.
Kaszás Gergő
Csapó Kyra
És szeretném elkérni Ellen lapját.
Köszönöm
Elkészültem a csomaggal, amit Koller Virág lapjáért vállaltam. Kérlek csatoljátok vissza őket.
Kaszás Gergő
Csapó Kyra
És szeretném elkérni Ellen lapját.
Köszönöm
_ToTo_
2015. január 20. 19:26
_ToTo_Cinikus kritikus |
Idézet (Direction Rajongo6 @ 2015.01.20. 15:30)
Szeretném elkérni Vanessa Villela adatlapját el szeretném frissíteni új profilképpel és új adatokat írni hozzá.
Ez a lap nem elkérhető, mert rendesen ki van töltve, 2014-ig benne van minden és a szerkesztő is aktív. Olvasd át az első oldalon, hogy mikor és hogyan lehet elkérni egy lapot.
Direction Rajongo6
2015. január 20. 21:03
_ToTo_Cinikus kritikus |
A minap adódott egy eset, amire eddig nem volt példa: Egy adatlaphoz túl sok kapcsolódó sztár lett berakva, szerkesztés után az az adatlap egyszerűen nem jelent meg, csak egy nagy fehérség. Az adminnak kellett kiszednie belőle, hogy vissza lehessen állítani az adatlapot. Ezért kérek mindenkit, hogy csak módjával a kapcsolódó sztárokkal.
Sokan a mai napig nem megfelelően használják, hiszen a szabály úgy szól, hogy SZOROSAN kapcsolódó sztárok legyenek ott. Nos, szorosan kapcsolód sztárok Pl Bud Spencer és Terence Hill, esetleg sorozatok szereplői, akik éveken át együtt szerepelnek. Együttesek, zenekarok tagjai, élettársak, házastársak, partnerek vagy csapattársak számítanak szorosan kapcsolódó sztároknak. Esetleg még olyanok, akik több filmben szerepeltek együtt, mint Meg Ryan és Tom Hanks. Onnantól kezdve, hogy elkezditek odakapcsolni azokat, akikkel valaha egy filmben szerepeltek vagy elénekeltek egy-két dalt együtt - értelmét veszti az egész funkció, mert ilyen erővel akkor fél hollywoodot oda lehetne kapcsolni minden színészhez. Ezek nem szoros kapcsolatok, ahogy az sem, hogy xy-nak volt egy közös száma xz-vel. Erre próbáljatok figyelni, mert ha nem megy önállóan, még az is lehet, hogy be lesz vezetve egy limit erre.
Sokan a mai napig nem megfelelően használják, hiszen a szabály úgy szól, hogy SZOROSAN kapcsolódó sztárok legyenek ott. Nos, szorosan kapcsolód sztárok Pl Bud Spencer és Terence Hill, esetleg sorozatok szereplői, akik éveken át együtt szerepelnek. Együttesek, zenekarok tagjai, élettársak, házastársak, partnerek vagy csapattársak számítanak szorosan kapcsolódó sztároknak. Esetleg még olyanok, akik több filmben szerepeltek együtt, mint Meg Ryan és Tom Hanks. Onnantól kezdve, hogy elkezditek odakapcsolni azokat, akikkel valaha egy filmben szerepeltek vagy elénekeltek egy-két dalt együtt - értelmét veszti az egész funkció, mert ilyen erővel akkor fél hollywoodot oda lehetne kapcsolni minden színészhez. Ezek nem szoros kapcsolatok, ahogy az sem, hogy xy-nak volt egy közös száma xz-vel. Erre próbáljatok figyelni, mert ha nem megy önállóan, még az is lehet, hogy be lesz vezetve egy limit erre.
2015. január 20. 22:38
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Ha lehetséges, szeretném őt elkérni.
2013-ban megáll az egyébként is hiányos filmográfiája és életrajza.
2013-ban megáll az egyébként is hiányos filmográfiája és életrajza.
_ToTo_
2015. január 21. 13:36
Sziasztok!
Szeretném elkérni Paddy Kelly és Angelo Kelly adatlapjait azért mert már évek óta nincs frissítve és nagy rajongójuk vagyok Köszönöm
Szeretném elkérni Paddy Kelly és Angelo Kelly adatlapjait azért mert már évek óta nincs frissítve és nagy rajongójuk vagyok Köszönöm
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Grace Benning
2015. január 21. 13:54
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok őt niiikiiihez, őt pedig hozzám, mert cseréltünk.
És Kata lapját pedig LotusBlossomhoz, mert neki adtam.
Köszönöm szépen!
Kérlek csatoljátok őt niiikiiihez, őt pedig hozzám, mert cseréltünk.
És Kata lapját pedig LotusBlossomhoz, mert neki adtam.
Köszönöm szépen!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.