Sziasztok!
Rúzsa Magdolna adatlapját szeretném birtokolni, mivel letelt a 6 hónapos szerkesztési idő!
Sziasztok
Adatlapos topik 2.
2014. november 03. 22:48
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
2014. november 04. 00:14
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (E. és Zendaya ever @ 2014.11.03. 22:48)
Sziasztok!
Rúzsa Magdolna adatlapját szeretném birtokolni, mivel letelt a 6 hónapos szerkesztési idő!
Sziasztok
Sziasztok
Mivel ezer alatti, így nem kaphatod meg!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. november 04. 23:03
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (DennyKeh @ 2014.11.04. 19:34)
Kedves Moderátorok!
Szeretném, ha az ő lapját átcsatolnátok Kurrekhez, ezt a lapot pedig hozzám, mert cseréltünk.
Köszönöm előre is!
Szeretném, ha az ő lapját átcsatolnátok Kurrekhez, ezt a lapot pedig hozzám, mert cseréltünk.
Köszönöm előre is!
Köszönöm a csatolást, viszont DennyKeh nem kapta meg a lapját! Kérlek titeket, hogy David apját csatoljátok neki! Köszönjük!
Szerk.: Közben megérkezett hozzá! Elnézést a zavarásért!
DennyKeh
2014. november 06. 13:32
kármen366Ez a szöveg fog megjelenni a neved alatt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 2009 Csatolások: 140 Azonosító: 207955 offline |
Üdvözlet!
szeretném elkérni vagyhát nem tudom lehetséges-e azért mivel most nemrég volt szerkeztve, de a fotó hibás, nem Márton szerepel rajta.
https://starity.hu/sztarok/grosz-marton/
És az ő adatlapja is hibás: https://starity.hu/sztarok/nagy-miklos-adrian-/
szeretném elkérni vagyhát nem tudom lehetséges-e azért mivel most nemrég volt szerkeztve, de a fotó hibás, nem Márton szerepel rajta.
2014. november 06. 16:30
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (kármen366 @ 2014.11.06. 13:32)
Üdvözlet!
Átraktam őket. Egyszer már valaki jelezte, hogy fel voltak cserélve a képek, én kijavítottam. Most meg visszaállította a rosszra őket. A lényeg, hogy legyen kitöltve az életrajz is - már amit lehet tudni róluk.
2014. november 06. 23:36
kármen366Ez a szöveg fog megjelenni a neved alatt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 2009 Csatolások: 140 Azonosító: 207955 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2014.11.06. 16:30)
Átraktam őket. Egyszer már valaki jelezte, hogy fel voltak cserélve a képek, én kijavítottam. Most meg visszaállította a rosszra őket. A lényeg, hogy legyen kitöltve az életrajz is - már amit lehet tudni róluk.
Rendben!
Holnap meg is csinálom őket!
2014. november 07. 13:23
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Kedves ToTo!
Szeretném elkérni Billy Magnussen adatlapját a Starity profilról.
Életrajz eleje:
William Gregory Magnussen 1985. április 20-án született Woodhavenben, New York államban, az USA-ban. Édesanyja, Daina aerobic oktató, apja, Greg Magnussen pedig profi testépítő és kick-boxjátékos. Tízéves koráig Woodhavenben nevelkedett, ekkor a család Cummingba költözött, Georgia államba. 2003-ban végzett a South Forsyth Középiskolában, ezután pedig az Észak-Karolinai Művészeti Egyetemre ment.
Színészi karrier
Színpad
2007-ben debütált a Broadwayen, amikor Rosie Perezt alakította a The Ritz nevű darabban. 2012-ben megkapta Spike szerepét Christopher Durang Vanya and Sonia and Masha and Spike című darabjában, így David Hyde Pierce és Sigourney Weaver oldalán játszhatott főszerepben. A darabot a princetoni McCarther Színházban mutatták be, ezután pedig a New York-i Lincol Központban játszották. Később a John Golden Színházba költözött át, ahol 6 Tony-díjra jelölték. Magnussen a "Legjobb férfi főszereplő egy színdarabban" kategóriában került Tony-jelölésre, Spike megformálásáért.
Előre is köszönöm szépen!
Szeretném elkérni Billy Magnussen adatlapját a Starity profilról.
Életrajz eleje:
William Gregory Magnussen 1985. április 20-án született Woodhavenben, New York államban, az USA-ban. Édesanyja, Daina aerobic oktató, apja, Greg Magnussen pedig profi testépítő és kick-boxjátékos. Tízéves koráig Woodhavenben nevelkedett, ekkor a család Cummingba költözött, Georgia államba. 2003-ban végzett a South Forsyth Középiskolában, ezután pedig az Észak-Karolinai Művészeti Egyetemre ment.
Színészi karrier
Színpad
2007-ben debütált a Broadwayen, amikor Rosie Perezt alakította a The Ritz nevű darabban. 2012-ben megkapta Spike szerepét Christopher Durang Vanya and Sonia and Masha and Spike című darabjában, így David Hyde Pierce és Sigourney Weaver oldalán játszhatott főszerepben. A darabot a princetoni McCarther Színházban mutatták be, ezután pedig a New York-i Lincol Központban játszották. Később a John Golden Színházba költözött át, ahol 6 Tony-díjra jelölték. Magnussen a "Legjobb férfi főszereplő egy színdarabban" kategóriában került Tony-jelölésre, Spike megformálásáért.
2014. november 07. 23:49
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Kedves ToTo!
Kérlek csatold őket a Starity profilra, mert már nem tartok rájuk igényt.
Noot Seear
Anna Falchi
Tom Chaplin
Kérlek csatold őket a Starity profilra, mert már nem tartok rájuk igényt.
Noot Seear
Anna Falchi
Tom Chaplin
2014. november 08. 15:33
Sziasztok!
Az ő lapjának a szerkesztését szeretném elvállalni, mivel az életrajzi adatai már lejártak.
ÉLETRAJZ
Marcos Rojo, argentin focista, 1990. március 20.-án La Platában született. Pályafutását 2008-ban, egy helyi sportklubban, az Estudiantes de La Platában kezdte. Ezután 2 évig volt a Sporting CP játékosa. A 2014-es Fifa Labdarúgó Világbajnokságon is ott volt Brazíliában. 2014 nyarán átigazolt a Manchester Unitedhoz. Posztját tekintve belső védő, mezszáma 5-ös.
MAGÁNÉLETE
Jelenlegi partnere, felesége Eugenia Lusardo, akivel már van egy 3 éves kislányuk, Morena Rojo.
Előre is mindent köszönök.
Az ő lapjának a szerkesztését szeretném elvállalni, mivel az életrajzi adatai már lejártak.
ÉLETRAJZ
Marcos Rojo, argentin focista, 1990. március 20.-án La Platában született. Pályafutását 2008-ban, egy helyi sportklubban, az Estudiantes de La Platában kezdte. Ezután 2 évig volt a Sporting CP játékosa. A 2014-es Fifa Labdarúgó Világbajnokságon is ott volt Brazíliában. 2014 nyarán átigazolt a Manchester Unitedhoz. Posztját tekintve belső védő, mezszáma 5-ös.
MAGÁNÉLETE
Jelenlegi partnere, felesége Eugenia Lusardo, akivel már van egy 3 éves kislányuk, Morena Rojo.
Előre is mindent köszönök.
_ToTo_
2014. november 08. 18:50
Kedves Bessie és ToTo! ( )
Kérlek csatoljátok Aloerie-hez Ashley Rickards lapját, hozzám pedig AnnaSophia Robbét, mert cseréltünk.
Kérlek csatoljátok Aloerie-hez Ashley Rickards lapját, hozzám pedig AnnaSophia Robbét, mert cseréltünk.
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.