Helló mindenkinek
Szeretném elkérni ezt a lapot http://starity.hu/sztarok/brie-bella/ mert megvagyunnk egyezve MrVelvetSky-al elore is köszi
Adatlapos topik 2.
2014. november 08. 21:05
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (BTRGirŁ @ 2014.11.08. 11:50)
Sziasztok! Szeretném elkérni õt, mert ha jól tudom, akkor lejárt a szerkesztési határideje.
Nem igazán tudom mi legyen vele. Az látható, hogy a szerkesztő a többi lapjával sem nagyon foglalkozik, le is járt ez a lap, viszont 1000 alatti is ráadásul. Most már jóideje nem szerepel a sorozatban és másban sem, nem tudom, hogy mit lehetne hozzáírni vagy frissíteni rajta. Tudsz hozzáírni valami értelmeset, hasznosat, ami nincse benne?
Idézet (Hopeee @ 2014.11.08. 15:33)
Sziasztok!
Az ő lapjának a szerkesztését szeretném elvállalni, mivel az életrajzi adatai már lejártak.
ÉLETRAJZ
Marcos Rojo, argentin focista, 1990. március 20.-án La Platában született. Pályafutását 2008-ban, egy helyi sportklubban, az Estudiantes de La Platában kezdte. Ezután 2 évig volt a Sporting CP játékosa. A 2014-es Fifa Labdarúgó Világbajnokságon is ott volt Brazíliában. 2014 nyarán átigazolt a Manchester Unitedhoz. Posztját tekintve belső védő, mezszáma 5-ös.
MAGÁNÉLETE
Jelenlegi partnere, felesége Eugenia Lusardo, akivel már van egy 3 éves kislányuk, Morena Rojo.
Előre is mindent köszönök.
Az ő lapjának a szerkesztését szeretném elvállalni, mivel az életrajzi adatai már lejártak.
ÉLETRAJZ
Marcos Rojo, argentin focista, 1990. március 20.-án La Platában született. Pályafutását 2008-ban, egy helyi sportklubban, az Estudiantes de La Platában kezdte. Ezután 2 évig volt a Sporting CP játékosa. A 2014-es Fifa Labdarúgó Világbajnokságon is ott volt Brazíliában. 2014 nyarán átigazolt a Manchester Unitedhoz. Posztját tekintve belső védő, mezszáma 5-ös.
MAGÁNÉLETE
Jelenlegi partnere, felesége Eugenia Lusardo, akivel már van egy 3 éves kislányuk, Morena Rojo.
Előre is mindent köszönök.
Hááát, ez se több, se jobb, se nem frissebb, mint ami jelenleg a lapon van.
Idézet (Brie.Mode98 @ 2014.11.08. 20:18)
Sziasztok! Elszeretném kérni õt mert lejárt a szerkesztési határideje. Elõre is köszönöm.
Itt is az a helyzet, hogy ki ven töltve rendesen. 2014 nyarán visszavonult a ringtől, így nincs mit frissíteni a lapon. Ilyenkor pedig nem szoktuk átadni. Ha még is lenne valami, akkor írj nekem és utánanézek, de a wikin nem volt több a visszavonulása óta.
Kérném, hogy aki olyan életrajzot lát/talál, ahol több a kép, mint a szöveg, illetve, ha a képek már nem is látszanak az életrajzban/filmográfiában/discográfiában, csak a linkek helyei, melyek összerondítják az összképet, azt jellezzétek itt a topikban.
Elég sok ilyen van, de apránként ezt is jó lenne rendbetenni, ezért azt kérném, hogy lehetőleg ne egyesével írogassátok be, ha összejön 3-5 darab vagy több, akkor írjátok be. Köszi.
9 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
kurrek,
idone,
lucymharding,
FruFruChan,
Shenayla,
Bogiboszi,
Betti90,
xBlondie
2014. november 08. 21:26
dani10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 217175 offline |
Sziasztok kedves moderátorok!Szeretnénk üzeni azzal a szándékkal,hogy ezeket a lapokat elszeretném kérni!
Niki Beluccit,mert őt 2014 januárjában szerkesztették utoljára
Dakota Roset,mert őt 14 februárjában
ÉS
Whitney Portot,mivel őt meg 2013 10 29-én.Köszönöm szépen!
ÉS
2014. november 09. 07:31
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (dani10 @ 2014.11.08. 21:26)
Sziasztok kedves moderátorok!Szeretnénk üzeni azzal a szándékkal,hogy ezeket a lapokat elszeretném kérni!
ÉS
ÉS
Whitney lapja megfelelően ki van töltve és mivel 2010 óta nem aktív már, így a lap nem átadható. A másik kettőt átraktam neked.
2014. november 09. 07:32
Idézet (_ToTo_ @ 2014.11.08. 21:05)
Nem igazán tudom mi legyen vele. Az látható, hogy a szerkesztő a többi lapjával sem nagyon foglalkozik, le is járt ez a lap, viszont 1000 alatti is ráadásul. Most már jóideje nem szerepel a sorozatban és másban sem, nem tudom, hogy mit lehetne hozzáírni vagy frissíteni rajta. Tudsz hozzáírni valami értelmeset, hasznosat, ami nincse benne?
Itt is az a helyzet, hogy ki ven töltve rendesen. 2014 nyarán visszavonult a ringtől, így nincs mit frissíteni a lapon. Ilyenkor pedig nem szoktuk átadni. Ha még is lenne valami, akkor írj nekem és utánanézek, de a wikin nem volt több a visszavonulása óta.
Kérném, hogy aki olyan életrajzot lát/talál, ahol több a kép, mint a szöveg, illetve, ha a képek már nem is látszanak az életrajzban/filmográfiában/discográfiában, csak a linkek helyei, melyek összerondítják az összképet, azt jellezzétek itt a topikban.
Elég sok ilyen van, de apránként ezt is jó lenne rendbetenni, ezért azt kérném, hogy lehetőleg ne egyesével írogassátok be, ha összejön 3-5 darab vagy több, akkor írjátok be. Köszi.
Értem _ToTo_, köszönöm az információt.
2014. november 09. 09:33
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Idézet (icecream78 @ 2014.11.08. 18:59)
Helló mindenkinek
Szeretném elkérni ezt a lapot http://starity.hu/sztarok/brie-bella/ mert megvagyunnk egyezve MrVelvetSky-al elore is köszi
ToTo! Mi nem egyeztünk meg! Ma reggel írt levelet, hogy nála van és, hogy megtartja. Barátok se vagyunk meg semmi. ha kell le printelem a képet.
2014. november 09. 09:47
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.11.09. 09:33)
ToTo! Mi nem egyeztünk meg! Ma reggel írt levelet, hogy nála van és, hogy megtartja. Barátok se vagyunk meg semmi. ha kell le printelem a képet.
Ilyen pofátlanságot! Ez azért már mégis csak durva! A lap visszakerül hozzád.
17 felhasználónak tetszik:
LodoComello88,
kurrek,
idone,
Tündiiii,
lucymharding,
FruFruChan,
Ildikócska10,
LovelyBarbaraPalvin,
DennyKeh,
Szandi0820,
Shenayla,
MrVelvetSky,
Bogiboszi,
Misuzu86,
xBlondie,
Glamster,
Kazuo
2014. november 09. 10:42
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Kedves moderátorok!
DennyKeh és én cseréltünk lapot! Kérlek, hogy hozzá Wilson Bethel, hozzám pedig Will I Am lapját csatoljátok! Előre is köszönjük szépen!
DennyKeh és én cseréltünk lapot! Kérlek, hogy hozzá Wilson Bethel, hozzám pedig Will I Am lapját csatoljátok! Előre is köszönjük szépen!
2014. november 09. 12:40
Üdv
Szeretném elkérni Denis O'Hare lapját a Starity profilról. Előre is köszönöm
Szeretném elkérni Denis O'Hare lapját a Starity profilról. Előre is köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. november 09. 13:57
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Idézet (Bessie @ 2014.11.09. 09:47)
Ilyen pofátlanságot! Ez azért már mégis csak durva! A lap visszakerül hozzád.
Köszönöm a segítséget!
_ToTo_
2014. november 09. 14:43
Üdv!
El szeretném kérni Billy Unger adatlapját, mert már szinte egy fél éve nem volt frissítve. Előre is köszönöm!
El szeretném kérni Billy Unger adatlapját, mert már szinte egy fél éve nem volt frissítve. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. november 09. 14:48
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
Joyce Jonathan adatlapját szeretném elkérni, jelenleg nincs szerkesztője.
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.