Szia!
Ezeket a sztárokat megkaphatom?
Agnetha Fältskog
Gyurta Gergely
Kulka János
Köszi
Adatlapos topik 2.
2015. március 27. 08:12
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.01.18. 09:52)
Ui.ami Cariba Heine-t illeti,az ő lapját akkor Nem kérem el!
Mármint így nem, de laprendbeszedésre már rég jelentkeztem.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. március 27. 14:40
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Kedves ToTo!
Szeretném elkérni Nora Arnezeder lapját, illetve légyszi csatold át hozzá ezt a lapot.
Koszonom! :meghajolo:
Szeretném elkérni Nora Arnezeder lapját, illetve légyszi csatold át hozzá ezt a lapot.
Koszonom! :meghajolo:
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Direction Rajongo6
2015. március 27. 14:49
Sziasztok!
Szeretném elkérni Lee MinHyuk "B-Bomb" lapját, ugyanis nincs szerkesztője.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Lee MinHyuk "B-Bomb" lapját, ugyanis nincs szerkesztője.
Előre is köszönöm!
2015. március 27. 15:03
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline |
Idézet (awwparadise @ 2015.03.26. 13:40)
Kedevs moderátorok/Toto!
Hát szóval, én már nem tudom, hogy itt mi van, de látom elkértek már jópáran előre lapokat lapberendezés céljából és akkor hát én is elszeretnék kérni, hogy ha lehet. Nem tudom, hogy elkérték-e Jamie Campbell Bower lapját már vagy nem, de ha lehet én őt kérném el, ha pedig nem, akkor Eminem lapját. Ha esetleg mindkettő foglalt lenne már, akkor valaki jelezze, de én nem láttam sehol, hogy elkérték volna...
Előre is köszönöm!
Hát szóval, én már nem tudom, hogy itt mi van, de látom elkértek már jópáran előre lapokat lapberendezés céljából és akkor hát én is elszeretnék kérni, hogy ha lehet. Nem tudom, hogy elkérték-e Jamie Campbell Bower lapját már vagy nem, de ha lehet én őt kérném el, ha pedig nem, akkor Eminem lapját. Ha esetleg mindkettő foglalt lenne már, akkor valaki jelezze, de én nem láttam sehol, hogy elkérték volna...
Előre is köszönöm!
Szia!
Régebben én már jeleztem Jamie lapját, akkor viszont még nem lehetett érte csomagot vállalni. Idő közben azonban az a profilom törlésre került. Azt nem tudom, hogy még tehetnék-e érte rendbe lapokat, de ha nem, az sem gond.
_ToTo_
2015. március 27. 15:09
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Idézet (healy. @ 2015.03.27. 15:03)
Szia!
Régebben én már jeleztem Jamie lapját, akkor viszont még nem lehetett érte csomagot vállalni. Idő közben azonban az a profilom törlésre került. Azt nem tudom, hogy még tehetnék-e érte rendbe lapokat, de ha nem, az sem gond.
Toto nem rég jelezte nekem, hogy Jamie lapja már foglalt, de ha kitörölted a profilt amivel elkérted akkor most nem tudom mi van....
2015. március 27. 15:17
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline |
Idézet (awwparadise @ 2015.03.27. 15:09)
Toto nem rég jelezte nekem, hogy Jamie lapja már foglalt, de ha kitörölted a profilt amivel elkérted akkor most nem tudom mi van....
Ha jelezte, valószínűleg rám gondolt, mert nem láttam mást, aki jelentkezett vona érte, mondjuk nekem is zavaros... Érdemes megvárni a válaszát.
awwparadise
2015. március 27. 15:21
Kedves _ToTo_ !
Az lenne a kérdésem, hogy Justin Bieber adatlapjáért lehet-e csomagot vállalni majd a későbbiekben. Ugyanis a Te lapjaid között van, viszont előttem néhány hozzászólással Ed Westwick adatlapját is elkérték, ami szintén Nálad van. Ha nem lehet, akkor elnézést, de gondoltam, megkérdezem.
Az lenne a kérdésem, hogy Justin Bieber adatlapjáért lehet-e csomagot vállalni majd a későbbiekben. Ugyanis a Te lapjaid között van, viszont előttem néhány hozzászólással Ed Westwick adatlapját is elkérték, ami szintén Nálad van. Ha nem lehet, akkor elnézést, de gondoltam, megkérdezem.
_ToTo_
2015. március 27. 16:20
Sziasztok!
Kris Allen adatlapjának nincs szerkesztője, utoljára 2013.decemberében történt módosítás, ha megoldható és kivitelezhető én szívesen átvállalnám.
Üdv. O.C.
Kris Allen adatlapjának nincs szerkesztője, utoljára 2013.decemberében történt módosítás, ha megoldható és kivitelezhető én szívesen átvállalnám.
Üdv. O.C.
_ToTo_
2015. március 28. 07:23
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Matt Damonnal kapcsolatban: a lapja most vettem észre, ezer alatt, akkorhát az ezer alatti lapokhoz kéne csatolni, hacsak nem frissítik.
2015. március 28. 09:47
Idézet (Misuzu86 @ 2015.03.26. 23:36)
Nincs életrajza, ahhoz, hogy elkérd, írj ide egy rövidet!
Oké : Berki Artúr egy fiatal tehetség kutató nyertese lett 2014-ben ! Az éneklés mellet zongorázni is tud ! Első dala címe Merre menjek?
Remélem így jó lesz de még javítani fogok rajta csak legyen az én kezeim alatt mert úgy jobban megy!
2015. március 28. 10:04
Mivel nincsen életrajza, írnod kellene és azzal együtt lehet elkérni.
Jól van itt is van ! : Virginia Williams-t ismerhetjük a Nászúton az anyámmal című filmből ott Shannon Bates-t alakítja.A filmben ő az egyik főszereplő.Játszott még a Koszorús lányok bosszújában amiben rajta álltak bosszút egy kis kori veszekedés miatt . Játszott még a Békét bíró című filmben is !
Jól van itt is van ! : Virginia Williams-t ismerhetjük a Nászúton az anyámmal című filmből ott Shannon Bates-t alakítja.A filmben ő az egyik főszereplő.Játszott még a Koszorús lányok bosszújában amiben rajta álltak bosszút egy kis kori veszekedés miatt . Játszott még a Békét bíró című filmben is !
_ToTo_
2015. március 28. 10:33
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Idézet (Hala Real Madrid @ 2015.03.28. 09:47)
Oké : Berki Artúr egy fiatal tehetség kutató nyertese lett 2014-ben ! Az éneklés mellet zongorázni is tud ! Első dala címe Merre menjek?
Remélem így jó lesz de még javítani fogok rajta csak legyen az én kezeim alatt mert úgy jobban megy!
Ez még mini életrajznak sem mondható, nem hiszem, hogy csatolni fogják ennyivel. (egyébként nem kell minden mondat végére felkiáltójelet tenni)
2015. március 28. 21:04
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Neki (Szabó Péter [AFC])nincs szerkesztője. Ugyanakkor én szívesen szerkeszteném (és természetesen felelősségteljesen is, az AFC az egyik kedvenc együttesem ^^) (A Szerkesztő nélküli adatlapok topikjában azt javasolták írjam ide)
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
awwparadise
2015. március 28. 22:53
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Srácok, elnézést a már-már szégyellni való tájékozatlanságomért, de pár órája rákerestem az ő a lapjára, és kíváncsiságból rákattintottam a "szerkesztem" gombra. Megijedtem, hogy most mi van, mert azt hittem nem lehet majd rögtön szerkeszteni az egész lapot, de végül írogattam pár dolgot az életrajzához, próbáltam rendezetté varázsolni a dolgokat... A kérdésem az, hogy akkor most az ő lapját már 100%-osan én szerkesztem addig, amíg nem teszitek át a szerkesztési jogot máshoz?
Még egyszer bocsánat!
Még egyszer bocsánat!
_ToTo_
2015. március 29. 09:31
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Elkérném őt. Jó pár hónapja én "birtokoltam" a lapot, tehát életrajzot is készítettem, ezt követően az egyik felhasználó elkérte tőlem, oda is adtam, azóta már több gazdánál is járt a lap, az életrajz azóta is változatlan. Szerkesztője egyébként is inaktív.
_ToTo_
2015. március 29. 09:35
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (flóranekem8 @ 2015.03.28. 22:53)
Srácok, elnézést a már-már szégyellni való tájékozatlanságomért, de pár órája rákerestem az ő a lapjára, és kíváncsiságból rákattintottam a "szerkesztem" gombra. Megijedtem, hogy most mi van, mert azt hittem nem lehet majd rögtön szerkeszteni az egész lapot, de végül írogattam pár dolgot az életrajzához, próbáltam rendezetté varázsolni a dolgokat... A kérdésem az, hogy akkor most az ő lapját már 100%-osan én szerkesztem addig, amíg nem teszitek át a szerkesztési jogot máshoz?
Még egyszer bocsánat!
Még egyszer bocsánat!
Igen, egyedül a lap szerkesztőjének van joga alapadatokat, életrajzot írni, de ahhoz teljes hozzáférése van. Profilodról a sztáradatlapjai menüben megtekintheted, melyik lapokról kell jelenleg gondoskodnod. Ez minden lapnál és minden tagnál így működik. Egyedül moderátorok tudnak más lapjába beleszerkeszteni.
Shenayla
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.