Kedves moderátorok!
Szeretném kérni, hogy az ő lapját csatoljátok hozzám starity profilról. Mivel nincs neki, itt egy rövid életrajz, a hosszabbat pedig megírom majd ha megkaptam a lapot. Előre is köszönöm!
Danny Huston
Eredeti nevén Daniel Sallis Huston, 1962 május 14.-én született Olaszország, Rómában. Amerikai színész, író és egyben rendező. Első munkája egy bizonyos Mr. North című film volt, aminek ő volt a rendezője. A filmben Danny húga is szerepelt, Anjelica Huston. Később betört a színészi szakmába is, az Ivans Xtc című filmmel, amiért a Legjobb Férfi Színész címre jelölték az Independent Spirit Awards-on 2003-ban. Filmekben és Sorozatokban is szerepelt egyaránt, köztük lévén az X-men A Kezdetek: Farkas, A Titánok haragja és az Amerikai Horror Story harmadik és negyedik évada.
Adatlapos topik 2.
2015. május 04. 13:56
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. május 04. 14:15
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Az ő lapját légyszíves csatoljátok az ezer alatti lapok gyűjtőprofiljába, ugyanis már nagyon régóta nem frissítették, valamint a szerkesztője sem aktív már.
_ToTo_
2015. május 04. 14:21
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2469 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Idézet (pezzie @ 2015.05.04. 14:20)
Üdv!
Szeretném elkérni ezt az adatlapot, mert hiányos az életrajz, meg amúgy sincs szerkesztője. Kicsit helyrepofoznám.
Szeretném elkérni ezt az adatlapot, mert hiányos az életrajz, meg amúgy sincs szerkesztője. Kicsit helyrepofoznám.
Felveheted, csak kattints a gombra.
2015. május 04. 14:38
Idézet (icecream78 @ 2015.05.02. 11:42)
és ha lehetséges akkor még ezt a lapot szeretném köszönöm
hát akkor Vágó Bernadett Zsuzsanna lapját már nem szerkeszthetem,mert a szerkesztője már tegnap frissítette szóval akkor csak kérem,hogy Louise Roe lapját szeretném köszönöm
_ToTo_
2015. május 04. 15:24
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Sziasztok!
Rég jártam erre, de most nem kérni szeretnék. Az elmúlt hetekben nem igazán volt időm frissíteni, de amit tudtam beleírtam az életrajzokba, szépen kibővítettem őket. Azonban a vizsgák miatt szeretném leadni a következő lapokat (nem igazán az időhiány miatt, sokkal inkább, mert szinte semmilyen friss információ nem áll rendelkezésemre, bárhol keresem) és szeretnék a többi lapomra koncentrálni inkább. Tehát a következő lapjaimat szeretném átcsatoltatni Starity profilra! Előre is nagyon köszönöm!
ui.: az utolsó három férfiúról abszolúte semmi információ nem állt rendelkezésemre, amióta elkértem őket, de az életrajzaikat rendbe raktam.
David Jordan
Szellő István
Erős Antónia
Hyun Peter
Kim Michael Jung
Cho Jun Young
Rég jártam erre, de most nem kérni szeretnék. Az elmúlt hetekben nem igazán volt időm frissíteni, de amit tudtam beleírtam az életrajzokba, szépen kibővítettem őket. Azonban a vizsgák miatt szeretném leadni a következő lapokat (nem igazán az időhiány miatt, sokkal inkább, mert szinte semmilyen friss információ nem áll rendelkezésemre, bárhol keresem) és szeretnék a többi lapomra koncentrálni inkább. Tehát a következő lapjaimat szeretném átcsatoltatni Starity profilra! Előre is nagyon köszönöm!
ui.: az utolsó három férfiúról abszolúte semmi információ nem állt rendelkezésemre, amióta elkértem őket, de az életrajzaikat rendbe raktam.
David Jordan
Szellő István
Erős Antónia
Hyun Peter
Kim Michael Jung
Cho Jun Young
_ToTo_
2015. május 06. 02:47
Idézet (Juanita @ 2015.05.01. 13:03)
Sziasztok!
Josh Dallas lapját szeretném elkérni. Lejárt a 6 hónap. Köszönöm szépen!
Valamint szeretném megkérdezni, mennyi az esélye annak, hogy Chuck Norris lapját visszakaphatnám e. Mert az 1000 alatti lapokhoz van odatéve, viszont jelenleg 1073. helyen szerepel a lap.
Josh Dallas lapját szeretném elkérni. Lejárt a 6 hónap. Köszönöm szépen!
Valamint szeretném megkérdezni, mennyi az esélye annak, hogy Chuck Norris lapját visszakaphatnám e. Mert az 1000 alatti lapokhoz van odatéve, viszont jelenleg 1073. helyen szerepel a lap.
Nos...Josh lapja már tárgytalan, időközben megtörtént a szerkesztés.
_ToTo_
2015. május 06. 11:29
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Kedves moderátorok!
Fentebb is említve lett, de ez a felhasználó lassan egy éve inaktív, és négy 1000 alatti lapja is van, meg plusz még egy pár. Gondoltam a starity profilra lehetne csatolni a lapjait.
Fentebb is említve lett, de ez a felhasználó lassan egy éve inaktív, és négy 1000 alatti lapja is van, meg plusz még egy pár. Gondoltam a starity profilra lehetne csatolni a lapjait.
2015. május 06. 18:12
Idézet (icecream78 @ 2015.05.04. 14:38)
hát akkor Vágó Bernadett Zsuzsanna lapját már nem szerkeszthetem,mert a szerkesztője már tegnap frissítette szóval akkor csak kérem,hogy Louise Roe lapját szeretném köszönöm
hát már nem kérhetem el egyiket sem mert mielőtt hozám csatoltátok volna azóta szerkesztették mind1 azért is köszönöm nincs semmi baj
2015. május 06. 18:12
Szeretném elkérni az alábbi sztáradatlapokat:
Bruti
Rekop György
Mogács Dániel
Badár Sándor
Varga Ferenc József
Litkai Gergely
Mindjüknlél lejárt a 6 hónap. Köszönöm.
Elsőre kicsit soknak tűnik, de nekem egyáltalán nem az, elbírok ennyivel.
Bruti
Rekop György
Mogács Dániel
Badár Sándor
Varga Ferenc József
Litkai Gergely
_ToTo_
2015. május 06. 18:20
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219465 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Bontorendo @ 2015.05.06. 18:12)
Szeretném elkérni az alábbi sztáradatlapokat:
Bruti
Rekop György
Mogács Dániel
Badár Sándor
Varga Ferenc József
Litkai Gergely
Bruti
Rekop György
Mogács Dániel
Badár Sándor
Varga Ferenc József
Litkai Gergely
Egy héten csak három adatlapot lehet kérni.
2015. május 07. 06:27
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25033 Csatolások: 2325857 Azonosító: 180890 offline |
Idézet (idone @ 2015.04.28. 10:47)
Hali! Ezt az adatlapot szeretném visszakérni Köszönöm
És még őt is, ha lehetséges. Köszönöm szépen
_ToTo_
2015. május 07. 19:48
Sziasztok!
Hozzám létszíves csatoljátok az ő lapját, K.Zsuzsikaa-hoz pedig az ő lapját,mert cseréltünk!köszönjük!
Hozzám létszíves csatoljátok az ő lapját, K.Zsuzsikaa-hoz pedig az ő lapját,mert cseréltünk!köszönjük!
2 felhasználónak tetszik:
K.Zsuzsikaa,
_ToTo_
2015. május 07. 20:16
Idézet (Szandi0820 @ 2015.05.06. 18:20)
Egy héten csak három adatlapot lehet kérni.
Akkor csak az első három emberkét.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.