Kedves ToTo/Bessie!
Kérlek csatoljátok NutellaHoney-hoz Rian Dawson lapját, ugyanis neki adtam. Előre is nagyon szépen köszönöm!
Adatlapos topik 2.
2015. május 08. 19:58
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni az ő lapját.
Zoe Elizabeth Sugg 1990. március 28-án született Lackokban. Angol divat-és szépség vlogger, író és internetes személyiség. Korábban egy lakberendezési cégnél dolgozott, mint gyakornok. 2009. februárjában hozta létre blogját Zoella névvel, majd később egy Youtube csatornával bővítette ezt. Ez év végére már több ezer követője lett, mára pedig már elérte a 140 milliós nézettséget. Debütáló regénye, a Girl Online 2014. novemberében jelent meg. Megdöntötte a rekordot a legmagasabb első heti eladások számával az első alkalommal regényt írók körében.
Köszönöm szépen!
Szeretném elkérni az ő lapját.
Zoe Elizabeth Sugg 1990. március 28-án született Lackokban. Angol divat-és szépség vlogger, író és internetes személyiség. Korábban egy lakberendezési cégnél dolgozott, mint gyakornok. 2009. februárjában hozta létre blogját Zoella névvel, majd később egy Youtube csatornával bővítette ezt. Ez év végére már több ezer követője lett, mára pedig már elérte a 140 milliós nézettséget. Debütáló regénye, a Girl Online 2014. novemberében jelent meg. Megdöntötte a rekordot a legmagasabb első heti eladások számával az első alkalommal regényt írók körében.
Köszönöm szépen!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. május 08. 20:14
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Szép estét mindenkinek!
Szeretném Starity profilra csatoltatni az alábbi lapokat:
http://starity.hu/sztarok/paula-echevarria/
http://starity.hu/sztarok/mayrin-villanueva/
http://starity.hu/sztarok/antonio-cupo/
http://starity.hu/sztarok/felipe-nasr/
http://starity.hu/sztarok/farah-zeynep-abdullah/
Grettel lapját pedig szeretném elkérni.
Köszönöm!
Szeretném Starity profilra csatoltatni az alábbi lapokat:
http://starity.hu/sztarok/paula-echevarria/
http://starity.hu/sztarok/mayrin-villanueva/
http://starity.hu/sztarok/antonio-cupo/
http://starity.hu/sztarok/felipe-nasr/
http://starity.hu/sztarok/farah-zeynep-abdullah/
Grettel lapját pedig szeretném elkérni.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. május 08. 20:32
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (indiancsaj @ 2015.04.28. 19:51)
Kedves Moderátorok!
Szeretném visszakapni Lucy Brown adatlapját, mivel szó nélkül vették el tőlem, pedig én hoztam létre. Tudom hogy vannak elmaradásaim az adatlapjaim szerkesztésével, de azt is láthatjátok hogy próbálok felzárkózni és egyre többet frissítek. Szóval tényleg szeretném visszakapni, és mivel 1000 felüli nem tudom van-e akadálya. Remélem nincs. Továbbá Juliet Aubrey és Ben Miller lapját is szeretném megkapni, mivel láthatjátok hogy mind a Primeval című sorozat szereplői és nagyon szeretem őket.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Indiáncsaj
Szeretném visszakapni Lucy Brown adatlapját, mivel szó nélkül vették el tőlem, pedig én hoztam létre. Tudom hogy vannak elmaradásaim az adatlapjaim szerkesztésével, de azt is láthatjátok hogy próbálok felzárkózni és egyre többet frissítek. Szóval tényleg szeretném visszakapni, és mivel 1000 felüli nem tudom van-e akadálya. Remélem nincs. Továbbá Juliet Aubrey és Ben Miller lapját is szeretném megkapni, mivel láthatjátok hogy mind a Primeval című sorozat szereplői és nagyon szeretem őket.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Indiáncsaj
Igazából ezen nem tudom, hogy röhögjek vagy dühöngjek 2013 januárjában lett elcsatolva tőled a lap és csak most tűnt fel? Erre nem tudok semmit írni ...
Visszakaphatod, mert jelenleg nincsen szerkesztője, de mivel nem volt kitöltve a laprendbeszedés során ez is meg lett csinálva, szóval csak folytatnod kell majd...
Idézet (PinkBaby @ 2015.05.01. 10:56)
Kedves ToTo!
Öykü Karayelről nem nagyon találtam fontos információkat, ezért neki egyenlőre nem is készítettem életrajzot. Viszont Bugra Gülsoyról igen.
Élete:
Buğra Gülsoy egy muzulmán török családban született, Ankarában 1982. Február 22.-én.
Tudományait már befejezte szülővárosában. Első színpadi élményét is megszerezte, a Földközi-tenger keleti Egyetemen...
A színészi pályája is megvan. Azt is elküldjem?
Öykü Karayelről nem nagyon találtam fontos információkat, ezért neki egyenlőre nem is készítettem életrajzot. Viszont Bugra Gülsoyról igen.
Élete:
Buğra Gülsoy egy muzulmán török családban született, Ankarában 1982. Február 22.-én.
Tudományait már befejezte szülővárosában. Első színpadi élményét is megszerezte, a Földközi-tenger keleti Egyetemen...
A színészi pályája is megvan. Azt is elküldjem?
Sajnos már elkérték előtted ...
Idézet (Lady Suzy @ 2015.05.01. 22:38)
Sziasztok!
Eleanor Tomlinson lapját szeretném elkérni, mert lejárt a szerkesztési határidő, illetve az életrajza is hiányos.
Előre is köszönöm!
Eleanor Tomlinson lapját szeretném elkérni, mert lejárt a szerkesztési határidő, illetve az életrajza is hiányos.
Előre is köszönöm!
Előbb a saját lapjaidat kellene megcsinálni, van ami teljesen kitöltetlen és van, ami 3 éve nem volt szerkesztve.
Idézet (LeerdammerGirl @ 2015.05.04. 14:15)
Az ő lapját légyszíves csatoljátok az ezer alatti lapok gyűjtőprofiljába, ugyanis már nagyon régóta nem frissítették, valamint a szerkesztője sem aktív már.
Mivel Te találtad, van lehetőséged, hogy a tied legyen majd egy csomagért, ha nem kell, akkor megy a többi közé a közösbe.
2015. május 08. 20:58
Idézet (Carries @ 2015.05.07. 19:48)
Sziasztok!
Hozzám létszíves csatoljátok az ő lapját, K.Zsuzsikaa-hoz pedig az ő lapját,mert cseréltünk!köszönjük!
Hozzám létszíves csatoljátok az ő lapját, K.Zsuzsikaa-hoz pedig az ő lapját,mert cseréltünk!köszönjük!
K.Zsuzsikaa
2015. május 08. 22:43
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nincs szerkesztője, se gombja - szeretném őt elkérni: http://starity.hu/sztarok/tom-delonge/
_ToTo_
2015. május 09. 00:20
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2015.05.08. 20:32)
Előbb a saját lapjaidat kellene megcsinálni, van ami teljesen kitöltetlen és van, ami 3 éve nem volt szerkesztve.
Elkészültem mindkét lappal, ha így rendben vagyok, akkor ugye róla lenne szó.
_ToTo_
2015. május 09. 09:48
Hello!
Újfent itt vagyok
Szeretném elkérni Végh Judit adatlapját, mivel 2013-ban volt szerkesztve utoljára.
Köszönöm!
Újfent itt vagyok
Szeretném elkérni Végh Judit adatlapját, mivel 2013-ban volt szerkesztve utoljára.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. május 09. 17:53
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2015.05.08. 20:32)
Igazából ezen nem tudom, hogy röhögjek vagy dühöngjek :thumbsup: :reklamalo: 2013 januárjában lett elcsatolva tőled a lap és csak most tűnt fel? Erre nem tudok semmit írni ...
Visszakaphatod, mert jelenleg nincsen szerkesztője, de mivel nem volt kitöltve a laprendbeszedés során ez is meg lett csinálva, szóval csak folytatnod kell majd...
Mivel Te találtad, van lehetőséged, hogy a tied legyen majd egy csomagért, ha nem kell, akkor megy a többi közé a közösbe.
Akkor elválalnám. :meghajolo:
_ToTo_
2015. május 09. 18:38
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Szeretném az ő lapját elkérni, mivel lejárt. Köszönöm előre is!
_ToTo_
2015. május 10. 11:04
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
No, itt egy előzetes lista a választható lapokról.
Előfordulhat, hogy pár lap még kikerül a listából.
Aki olyat lát benne, amit ő talált vagy más okból lebeszéltük, hogy vállalhat érte csomagot, netán már/még dolgozik csomagon érte, az jelezze, hogy estig tudjam pontosítani a listát.
Amelyik mellett valaki neve szerepel, azt ő találta amikor lejárt a lap, így azokért a lapokért autómatikusan ők vállalhatnak majd csomagot.
Az 1000 alatti lapokért 10-12 lapos csomagok lesznek illetve 18 laposak is, amiket csak frissíteni/folytatni kell, az 1000 alatti magyar lapokért 5 lapos csomagok lesznek és lesz néhány 1000 feletti lap is, értük 3 lapos csomagok lesznek. Illetve a profilomban még mindig vannak 1000 feletti lapok, melyeket 1 lapért rendbetételéért meg lehet kapni.
A menet most is a következő lesz: 2db csomag lehet mindenkinél egyszerre MAX. Ha valamelyik készen van, választhat másikat. 1db nagy csomag (1000 alatti lapokért)és 1 kissebb csomag 1000 alatti magyar lapokért / vagy 1000 feletti lapokért.
Aki esetleg azért regisztrált új profilt vagy profilokat, hogy többet tudjon választani majd, az ne is próbálkozzon, mert bukni fog mindent ...
Egyelőre még senki ne kérjen, válasszon erről a listáról, csak azért másolom be, hogy, ha van közte problémás vagy amit bennehagytam/kifelejtettem, az esetleg előjöjjön estig, mikor kiírom a csomagokat.
No, akkor nagy vonalakban ez lesz a lista:
1000 alattiak:
Pauley Perrette
Allisyn Ashley Arm
Jonathan Togo
Aarón Díaz (Shenayla)
James McAvoy (duracell)
Kat DeLuna (Glorita)
Lauren Conrad
Tom Cruise
Tyler Posey
Evan Peters
Jason Segel
Douglas Booth
Josh Radnor
Alyson Hannigan
Sonny Moore
Jennifer Morrison (Carries)
Vanessa Morgan
Adam Hicks
Penn Badgley
Emma Stone (Beyla)
Eminem (Pique)
Britney Spears (lucymharding)
Gerard Way
Aston Merrygold
Lil Wayne
Beau Mirchoff
Emily Procter
Ian Harding (lucymharding)
Adam G. Sevani
Jamie Campbell Bower (healy.)
Natalie Horler (Idone)
Miranda Cosgrove (Selz 1992)
Cariba Heine (LeerdammerGirl)
Corbin Bleu
Hugh Grant
Justin Timberlake (NutellaHoney)
Loreen
John Lennon
Amy Winehouse
Matt Bennett
50 Cent
Tanya Chisholm
Matt Prokop
Brandi Cyrus
David DeLuise
Frankie Jonas
Sterling Knight
Steve Valentine
Marcia Cross
Ellen Pompeo
Kim Kardashian
Paris Hilton
Evanna Lynch
Ryan Gosling
Adriana Lima
Ed Westwick ???
Justin Bieber
Nathan Fillion
Will Smith
Mike Dirnt
Skandar Keynes
Steven Frayne "Dynamo"
Sierra McCormick
Nicki Minaj
Khloe Kardashian
Magyarok 1000 alatt:
Essem
Mihalik Enikõ (RuthUribe)
Sarka Kata
Varga Viktor
Baronits Gábor
Brózik Klára
Pokorny Lia
Patai Anna (LeerdammerGirl)
Csifó Dorina
Mészáros Árpád Zsolt
Nagy Viktor
Kamarás Norbert
Tóth Gabi
Lukács László
1000 felettiek:
Natasha Poly
Rufus Sewell
Emma Thompson
Al Pacino
Kenneth Branagh
Damian Lewis
Felicity Huffman
Cynthia Nixon
Sandra Oh
Inbar Lavi
Catherine Bell
Sara Paxton
Helen Mirren
Kim Cattrall
Kristin Davis
Brittany Byrnes
Este jönnek a csomagok, kb 8 felé.
Ha van kérdés akkor jöhet, de most kora délutánig nem leszek...
Előfordulhat, hogy pár lap még kikerül a listából.
Aki olyat lát benne, amit ő talált vagy más okból lebeszéltük, hogy vállalhat érte csomagot, netán már/még dolgozik csomagon érte, az jelezze, hogy estig tudjam pontosítani a listát.
Amelyik mellett valaki neve szerepel, azt ő találta amikor lejárt a lap, így azokért a lapokért autómatikusan ők vállalhatnak majd csomagot.
Az 1000 alatti lapokért 10-12 lapos csomagok lesznek illetve 18 laposak is, amiket csak frissíteni/folytatni kell, az 1000 alatti magyar lapokért 5 lapos csomagok lesznek és lesz néhány 1000 feletti lap is, értük 3 lapos csomagok lesznek. Illetve a profilomban még mindig vannak 1000 feletti lapok, melyeket 1 lapért rendbetételéért meg lehet kapni.
A menet most is a következő lesz: 2db csomag lehet mindenkinél egyszerre MAX. Ha valamelyik készen van, választhat másikat. 1db nagy csomag (1000 alatti lapokért)és 1 kissebb csomag 1000 alatti magyar lapokért / vagy 1000 feletti lapokért.
Aki esetleg azért regisztrált új profilt vagy profilokat, hogy többet tudjon választani majd, az ne is próbálkozzon, mert bukni fog mindent ...
Egyelőre még senki ne kérjen, válasszon erről a listáról, csak azért másolom be, hogy, ha van közte problémás vagy amit bennehagytam/kifelejtettem, az esetleg előjöjjön estig, mikor kiírom a csomagokat.
No, akkor nagy vonalakban ez lesz a lista:
1000 alattiak:
Pauley Perrette
Allisyn Ashley Arm
Jonathan Togo
Aarón Díaz (Shenayla)
James McAvoy (duracell)
Kat DeLuna (Glorita)
Lauren Conrad
Tom Cruise
Tyler Posey
Evan Peters
Jason Segel
Douglas Booth
Josh Radnor
Alyson Hannigan
Sonny Moore
Jennifer Morrison (Carries)
Vanessa Morgan
Adam Hicks
Penn Badgley
Emma Stone (Beyla)
Eminem (Pique)
Britney Spears (lucymharding)
Gerard Way
Aston Merrygold
Lil Wayne
Beau Mirchoff
Emily Procter
Ian Harding (lucymharding)
Adam G. Sevani
Jamie Campbell Bower (healy.)
Natalie Horler (Idone)
Miranda Cosgrove (Selz 1992)
Cariba Heine (LeerdammerGirl)
Corbin Bleu
Hugh Grant
Justin Timberlake (NutellaHoney)
Loreen
John Lennon
Amy Winehouse
Matt Bennett
50 Cent
Tanya Chisholm
Matt Prokop
Brandi Cyrus
David DeLuise
Frankie Jonas
Sterling Knight
Steve Valentine
Marcia Cross
Ellen Pompeo
Kim Kardashian
Paris Hilton
Evanna Lynch
Ryan Gosling
Adriana Lima
Ed Westwick ???
Justin Bieber
Nathan Fillion
Will Smith
Mike Dirnt
Skandar Keynes
Steven Frayne "Dynamo"
Sierra McCormick
Nicki Minaj
Khloe Kardashian
Magyarok 1000 alatt:
Essem
Mihalik Enikõ (RuthUribe)
Sarka Kata
Varga Viktor
Baronits Gábor
Brózik Klára
Pokorny Lia
Patai Anna (LeerdammerGirl)
Csifó Dorina
Mészáros Árpád Zsolt
Nagy Viktor
Kamarás Norbert
Tóth Gabi
Lukács László
1000 felettiek:
Natasha Poly
Rufus Sewell
Emma Thompson
Al Pacino
Kenneth Branagh
Damian Lewis
Felicity Huffman
Cynthia Nixon
Sandra Oh
Inbar Lavi
Catherine Bell
Sara Paxton
Helen Mirren
Kim Cattrall
Kristin Davis
Brittany Byrnes
Este jönnek a csomagok, kb 8 felé.
Ha van kérdés akkor jöhet, de most kora délutánig nem leszek...
17 felhasználónak tetszik:
Klauflau,
LeerdammerGirl,
awwparadise,
lucymharding,
Selz1992,
healy.,
DennyKeh,
FruFruChan,
idone,
Shenayla,
Pocok2001,
Betti90,
lA-dONNA,
Rory gilmore 12,
Lindsay019,
Niki0718,
Direction Rajongo6
2015. május 10. 13:29
Jadin Gould lapját szeretném elkérni. Nincs szerkesztője és 2013 végén szerkesztették utoljára.
_ToTo_
2015. május 10. 13:36
Tóth Gabi vagy Varga Viktor lapjáért szívesen vállalok csomagot!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.