Idézet (Direction Rajongo6 @ 2015.05.14. 12:30)
Az életrajzok elfogadhatóak, de a filmográfiák iszonyú hiányosak, Delroynál 2010 és 2015 között minden hiányzik és arra az 1db 2010-esre is az van írva, hogy post production - vagyis hogy utómunkálatok folynak - közben már 5 éve bemutatták ... C. Thomasnál is hiányos , kb 10 filmje/sorozata van felírva a 160-ból ... Obie Trice filmogáfiájába lett beírva a discográfia. Tate Donovan filmográfiája is hiányos. Használjátok a filmográfiákhoz az imdb-t
Idézet (idone @ 2015.05.14. 17:01)
Valamint elvállalnám CS 48-at Felicity Huffman adatlapjáért. Köszönöm
Az 51-es-t tettem át, mert a 48-ast elkérték az előző oldalon.
Idézet (awwparadise @ 2015.05.14. 17:59)
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg vállahatok-e még egy ezer alatti lapért csomagot? Esetleg a CS 21-et Evanna Lynch lapjáért? Előre is köszönöm mégegyszer a választ!
Rendben voltak, igen, köszi Átraktam a 21-es csomagot is
Idézet (pezzie @ 2015.05.14. 18:22)
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy az olyan adatlapokkal, amik szlovák/lengyel emberkékről szólnak, és csak és kizárólag ezeken a nyelveken van róluk infó, én meg csak magyarul és angolul értek, és a google fordító fabatkát se ér, mit lehet tenni? Van két ilyen ember a csomagomban (egyik szlovák, másik lengyel, ahogy fentebb is írtam) és nem nagyon tudom, mit csináljak így...
_ToTo_, légyszi elmondanád, ilyenkor mit kell tenni? Vagy az is jó, ha bármilyen kedves tag leírja nekem, hogy ő mit csinált, ha volt ilyen helyzetben.
Köszi előre!
Írd meg nekem a nevüket és majd kapsz helyettük másikat.
Esetleg akinek megy a lengyel vagy a szlovák, az jelentkezhet, hogy ha elvállalja őket.
Idézet (Lilla06 @ 2015.05.14. 19:05)
Kedves _ToTo_!
Kérlek csatold Starityre
őt.
Továbbá szeretném a CS 21-es csomagot elkészíteni
Vanessa Morganért.
Előre is köszönöm.
Pont előtted kérték el a 21-est, így a 30-as lett a tied.
Idézet (Selz1992 @ 2015.05.14. 18:57)
És, ha lehetséges szeretném még elvállalni a CS 30-as csomagot Nathan Fillion lapjáért. Ha jól láttam, még nem kérte el senki. Köszönöm
Bocsi, véletlenül már kiosztottam azt a csomagot, mert többen kértek olyat, ami már foglalt volt, így mire a te kérésedhez értem, már elfogytak a csomagok. A kért laphoz beírtalak - hétvégére pedig lesznek még új csomagok.
Aki talál kitöltetlen lapot/lapokat, az elküldheti vagy beírhatja ide a topikba.