Klippremier: One Direction - Steal My Girl
2014. október 24. 19:18
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Nagyon jó lett a klipp Csak annyi hozzáfűzni valóm van,hogy Harry nagyon bénán néz ki.
2014. október 24. 19:23
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 768 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline |
azert zayn meg harry stilusnak nevezett valamije meger egy miset xDDD
mellesleg van olyan szamuk amiben nincs na na na vagy la la la vagy ou ou ??
es a vegere, hogy valami pozitivumot mondjak egyedul a zongoraresz tetszik benne, de ugyebar az is lopva van
mellesleg van olyan szamuk amiben nincs na na na vagy la la la vagy ou ou ??
es a vegere, hogy valami pozitivumot mondjak egyedul a zongoraresz tetszik benne, de ugyebar az is lopva van
2014. október 24. 19:32
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline |
Nos én is úgy vagyok mint sokan mások , régebben szerettem a bandát , igaz akkor sem csináltak világmegváltó számokat , de még egy olyan ember is aki kifejezetten gyülölte őket élvezte . Mostanában amilyen számokat kiadnak ... Hát nálam ez a giccs/összevisszaság kategória . De azt szerintem sok ember elismeri , hogy valami bennük elveszett , ami az eddigi számaikon megtapasztalható volt .
2014. október 24. 19:33
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
A számot már régóta szeretem, kíváncsi voltam a klipre is, ami elég... Meglepőre sikeredett. Összességében véve mégis tetszik, bár számomra néhol eléggé katyvaszos, nem egészen érthető. Viszont örülök, hogy az ő stílusuk. Harry pedig még mindig úgy áll hozzá, hogy?: "Long hair, don't care." Tehát teljesen mindegy, hogy nekünk bejön-e avagy sem, ha neki így tetszik akkor el kell fogadnunk. Én mellesleg imádom a stílusát.
2014. október 24. 19:33
Igazából nincs semmi bajom velük, meg ez a szám is eléggé bejön, de azt nem értem, hogy mi köze a klipnek a számhoz azt meg végképp nem tudom felfogni azt ahogy kinéz ez az 5 fiú. Azt hiszem nagyon rossz úton járnak, ha továbbra is így néznek ki.
2014. október 24. 19:41
Sophie100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 214089 offline |
Nagyon szeretem a One Directiont! Ők a kedvenc fiúbandák,de ezzel a számmal,videoclippel kicsit mellé lőttek! A szám még nem is lenne olyan rossz,de hogy néznek már ki?!
2014. október 24. 19:42
Na jó azokat a kövér emberet én nem tettem volna.De vicces!
2014. október 24. 19:43
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Nagyon próbálnak valami 'egyedi' stílust felvenni a kinézetükben, de nagyon nem megy nekik. Harry mintha a '70-es évekből csöppent volna ide, de nagyon nem áll neki jól, Zayn hajpántját pedig nem tudom hova tenni.
2014. október 24. 19:44
zsofi567új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 214968 offline |
Jujj. A számot már hetek óta folyamatosan hallgatom :3 De emberek, ez a klipp...ezt...ezt ki találta ki? Tényleg úgy érezték, hogy ez így jó lesz? Szerintem nincs rendben...:/ Tudom, hogy nem a fiúk döntenek róla, úgyhogy nem is nekik szól...Csak remélni tudom, hogy a következő találóbb lesz.
2014. október 24. 19:54
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Danny!! Egy isten!!! Eddig is az volt, de most már tényleg 1000%!! Ez a klip fantasztikus lett. Remegve vártam már hetek óta, ma rohantam hazáig, hogy tutira hazaérjek kezdésre. :3 Igazából, ha ciki, ha nem, nem igazán értem, hogy jön a klip a dalszöveghez, de akkor is annyira találó lett, hogy nagyon elnyerte a tetszésem.
A számot folyamatoan hallgatom amióta csak közzétették, egyszerűen csodás. A hangjuk annyira érett, a dalszöveg pedig gyönyörű. Nos, a klipben szerintem nagyon jól néznek kiiii. *-* Hihetetlen, hogy Harry mit képes tenni egy ilyen rusnya kabáttal. Szó szerint szexissé teszi... Bár kétlem, hogy képes lenne más is így viselni. ♥ A végén pedig, amikor mind az 5-en csurom vizesek... Majd infarktust kaptam. Nem tudtam soha, és nem is tudok majd soha 1 kedvencet kiválasztani az eddig klipjeik közül. De... FÚÚÚ, nagyon az élen jár a Steal My Girl klipje.♥♥
A számot folyamatoan hallgatom amióta csak közzétették, egyszerűen csodás. A hangjuk annyira érett, a dalszöveg pedig gyönyörű. Nos, a klipben szerintem nagyon jól néznek kiiii. *-* Hihetetlen, hogy Harry mit képes tenni egy ilyen rusnya kabáttal. Szó szerint szexissé teszi... Bár kétlem, hogy képes lenne más is így viselni. ♥ A végén pedig, amikor mind az 5-en csurom vizesek... Majd infarktust kaptam. Nem tudtam soha, és nem is tudok majd soha 1 kedvencet kiválasztani az eddig klipjeik közül. De... FÚÚÚ, nagyon az élen jár a Steal My Girl klipje.♥♥
2014. október 24. 19:55
@riri17 egyetértek... ráadásul Harry nekem ezzel a hajjal már túl sok, elég igénytelen lett a külseje.
Amúgy se a daltól, de a kliptől nem vagyok elragadtatva...
Amúgy se a daltól, de a kliptől nem vagyok elragadtatva...
2014. október 24. 19:57
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Oké kb a dal feléig jutottam el és olyan volt, mintha ezt a dalt már hallottam volna. Kicsit hasonlít a többi 1D dalhoz. A klip számomra érthetetlen, nekem legalább is nem jött le belőle semmi, ráadásul Herry is nagyon furán nézett ki, olyan érzésem volt, mintha a fiúk koldus szerű ruhában az ötvenes éveikben jártak volna... Egyedül Liam az aki nézett is ki valahogy és még mindig neki van a legjobb hagja az egész csapatban, nem hiába ő a kedvencem.
2014. október 24. 20:09
Ömmm...Én imádom a One Direction-t az összes számukat kívülről tudom, még ezt is. Nos a dal perfect lett, és a klipp is jó, viszont azok a ruhák amiket szegénykékre ráaggadtak...nos, hogy fejezzem ki magam?? Egyszerűen pocsék :/ Egyedül Louis nézett ki a legnormálisabban (és mint mindig a legviccesebben ) Az a kismajom nagyon aranyos volt
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.