Klippremier: One Direction - Steal My Girl
2014. október 25. 12:22
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Én kicsit másra számítottam, de attól még szerintem tök jó A szám még mindig lenyűgöz, tetszik
2014. október 25. 12:23
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Nagyon tetszik ez a szám ilyen jóra is számítottam
2014. október 25. 12:41
RainbowAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 226418 offline |
elég hülye kis klipp lett de amúgy jó
Harry hogyan nézel ki ebben a kabátban ?
Harry hogyan nézel ki ebben a kabátban ?
2014. október 25. 13:56
Lucky004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 232349 offline |
Nevetséges!
Régen szerettem az 1D-t, ma már azonban nem tudom eldönteni, hogy én nőttem fel, vagy ők változtak meg de ez számomra ők már nem az igazi One Direction. Mindannyian média által megcsinált személyek lettek (lehet, hogy eddig is azok voltak csak én nem vettem észre) elég csak Harry nagyon "egyedi" igénytelen stílusát megnéznünk. A klippbe minden hülyeséget beleraktak, a végeredmény azonban minden lett csak vicces nem (saját vélemény). A dal elmegy de nem értem a körülötte lévő felhajtást, a videónak azonban semmi köze a dalszöveghez, de máshoz sem, nekem legalábbis semmi nem jött le belőle.Hiányzik a régi 1D: a Little Things, They don't know about us, Story of my life, Best Song Ever, Live while we're young
Régen szerettem az 1D-t, ma már azonban nem tudom eldönteni, hogy én nőttem fel, vagy ők változtak meg de ez számomra ők már nem az igazi One Direction. Mindannyian média által megcsinált személyek lettek (lehet, hogy eddig is azok voltak csak én nem vettem észre) elég csak Harry nagyon "egyedi" igénytelen stílusát megnéznünk. A klippbe minden hülyeséget beleraktak, a végeredmény azonban minden lett csak vicces nem (saját vélemény). A dal elmegy de nem értem a körülötte lévő felhajtást, a videónak azonban semmi köze a dalszöveghez, de máshoz sem, nekem legalábbis semmi nem jött le belőle.Hiányzik a régi 1D: a Little Things, They don't know about us, Story of my life, Best Song Ever, Live while we're young
2014. október 25. 15:18
NianandDelena48új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 205068 offline |
Gyerunk mindenki kat a szamukra a youtubon es dontsuk meg a rekordot a klklip memeg zsizsir lelett az utalok meg menymenyenemenyenek a nem letezo f.szomba
2014. október 25. 15:20
Nekem Danger akedvencem <3 Persze mindenkit imádok <3
2014. október 25. 15:20
Nem is tudom eldönteni hogy a zene vagy a klipp- e a rémesebb.
2014. október 25. 15:41
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Annyira vicces olvasgatni az olyan kommenteket, amelyekben a kedves fórumozók azt ecsetelik, hogy többet vártak volna, sz*rnak találják még annak ellenére is, hogy a rajongójuk etc. Furcsa egyébként, mert szerintem pályakezdésük idején is ugyanilyen igénytelen/színvonalú műsort nyomattak és érdekes módon, minden kislányka rajongott értük. Már egy jó pár hónapja kifejezetten érződik, hogy a csillaguk leáldozóban van. Fele annyira megy errefelé is a nyáladzás, egyre több negatív komment érkezik és hála a jó Istennek, cikkekből is egyre kevesebbet látunk. A klip egyébként nevetséges - látszik, hogy nagyot akartak alkotni, de nagyon nem sikerült. Beleraktak mindenféle táncosokat meg akrobatikus mutatványokat és nesze neked látványos videóklip. Így könnyű. Amin kiakadtam - és remélem, hogy tévedek - az a rendező f*szi az elején. Ugye az nem Danny DeVito?!
2014. október 25. 16:15
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Beyla @ 2014.10.25. 15:41)
Annyira vicces olvasgatni az olyan kommenteket, amelyekben a kedves fórumozók azt ecsetelik, hogy többet vártak volna, sz*rnak találják még annak ellenére is, hogy a rajongójuk etc. Furcsa egyébként, mert szerintem pályakezdésük idején is ugyanilyen igénytelen/színvonalú műsort nyomattak és érdekes módon, minden kislányka rajongott értük. Már egy jó pár hónapja kifejezetten érződik, hogy a csillaguk leáldozóban van. Fele annyira megy errefelé is a nyáladzás, egyre több negatív komment érkezik és hála a jó Istennek, cikkekből is egyre kevesebbet látunk. A klip egyébként nevetséges - látszik, hogy nagyot akartak alkotni, de nagyon nem sikerült. Beleraktak mindenféle táncosokat meg akrobatikus mutatványokat és nesze neked látványos videóklip. Így könnyű. Amin kiakadtam - és remélem, hogy tévedek - az a rendező f*szi az elején. Ugye az nem Danny DeVito?!
Ennek ugye az lehet az oka, hogy régen olyan kis cuki-muki kisfiúk voltak tinédzseres külsővel és jól felépített imidzsel és talán azt még élvezték is. Most meg már látszik rajtuk hogy uálják az egészet, már nem tinédzseres a külsőjük és mégis próbálják erőltetni a cuki stílust, vagyis a menedzsment akarja, de ők nem, ezért látszik is rajtuk az ellenállás, ezért válik erőltetetté az egész és ezt a kislányok is érzékelik, emiatt is szeretnek ki belőlük. És amiért még kiszeretnek, az ugye a külső, mert nem olyan kis sima babapofijuk van hanem borostás és már férfiasabbak. Ezt a kislányok undorítónak tartják. Meg ugye volt a drogbotrány meg egyéb ilyenek, és a kislányok ezt se szeretik mivel képesek azon is fennakadni, ha valamelyikük dohányzik és akárhányszor megjelenik cigis kép róluk órákig bőgnek bánatukban és rágódnak rajta, holott tudják, hogy az a bizonyos tag már legalább egy éve cigizik. Meg Harryn kivül mindegykikük cigizik. Harrynél még nem láttam olyan képet, azért feltételezem, hogy ő nem dohányos. Ez teljesen természetes, azon bezzeg nincsenek fennakadva ha a szüleik gyújtanak rá, de ha a kedvenceik kitör a háború. Ennek meg az az oka, hogy elvárják a tökéletességet tőlük és tökéletesnek hiszik őket és ha rádöbbennek h nem is azok, egy világ omlik bennük össze és elpártolnak. Az elején se voltak tökéketesek, de akkor még jobban fel volt épitve az imidzsük, és a hibáikat meg elrejtették, hogy a közönség arról ne szerezzen tudomást. Mostanában ez már nem megy, mert ugye ők is emberek, nem tudják eljátszani évekig a tökéletest, mert belefásulnak, kiégnek.
2014. október 25. 17:49
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet (Lambika @ 2014.10.25. 16:15)
...már nem tinédzseres a külsőjük és mégis próbálják erőltetni a cuki stílust, vagyis a menedzsment akarja, de ők nem, ezért látszik is rajtuk az ellenállás, ezért válik erőltetetté az egész és ezt a kislányok is érzékelik, emiatt is szeretnek ki belőlük. És amiért még kiszeretnek, az ugye a külső, mert nem olyan kis sima babapofijuk van hanem borostás és már férfiasabbak. Ezt a kislányok undorítónak tartják.
Meg ugye volt a drogbotrány meg egyéb ilyenek, és a kislányok ezt se szeretik mivel képesek azon is fennakadni, ha valamelyikük dohányzik és akárhányszor megjelenik cigis kép róluk órákig bőgnek bánatukban és rágódnak rajta, holott tudják, hogy az a bizonyos tag már legalább egy éve cigizik.
...elvárják a tökéletességet tőlük és tökéletesnek hiszik őket és ha rádöbbennek h nem is azok, egy világ omlik bennük össze és elpártolnak.
Meg ugye volt a drogbotrány meg egyéb ilyenek, és a kislányok ezt se szeretik mivel képesek azon is fennakadni, ha valamelyikük dohányzik és akárhányszor megjelenik cigis kép róluk órákig bőgnek bánatukban és rágódnak rajta, holott tudják, hogy az a bizonyos tag már legalább egy éve cigizik.
...elvárják a tökéletességet tőlük és tökéletesnek hiszik őket és ha rádöbbennek h nem is azok, egy világ omlik bennük össze és elpártolnak.
1. Elképzelni nem tudom, mit látsz te cukinak , cukiskodónak a stílusukban. Ahogy te is írtad, férfiasodtak, már nem cukinak próbálnak tűnni. Egyáltalán nem próbálnak annak tűnni.
2. Te akadtál fel egyedül a drog/cigi botrányaikon. Te nem tudtál sokáig leszállni a témáról, hogy ez milyen szörnyű.
3. Te vagy az, aki tökéletlenségeket keresett bennük, talált is, és ennek következtében elpártolt tőlük. Olyan piszlicsáré dolgokon akadtál fel hónapokra, hogy Louisnak több képen is kilátszott a köldöke a pólójából... Egészen jól leírtad a hozzászólásodban, hogy TE hogyan viszonyultál/viszonyulsz hozzájuk, csak végig kifelé vetítetted. Érdekes.
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2014. október 25. 18:00
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
A legtöbb kommentelővel ellentétben:
- Nekem tetszik a klip. Nem úgy vicces, hogy az ember halálra röhögi rajta magát... De igenis jópofa, és kellemes. Ez a klip, én úgy gondolom a rajongóknak készült. Aki szereti a fiúkat, és ismeri őket, azoknak tetszeni fog. És attól, hogy nem hahotázunk tőle, már nem is lehet jó? Én nem érzem az erőlködés szagát rajta. Pont olyan a klip, mint az összes eddigi videójuk. Már megszokhattuk. Aki csalódott, az kezd kiszeretni belőlük, vagy a stílusukból. Én így gondolom.
- Kb. ezt vártam, erre számítottam, elégedett vagyok.
- Nem gondolom úgy, hogy leáldozóban lennének, inkább csak mérséklődött a rajongói hiszti körülöttük, mert idősödnek a rajongók is, és lemorzsolódnak a pózerek, azok akik csak fellángoltak irántuk, és csak a kemény mag marad.
- Nekem nagyon tetszik Harry stílusa is. Sajátos, a haját pedig imádom. Hosszú, hosszú, de baromi jól áll neki.
A számot is szeretem, mostmár a klipet is hozzá.
- Nekem tetszik a klip. Nem úgy vicces, hogy az ember halálra röhögi rajta magát... De igenis jópofa, és kellemes. Ez a klip, én úgy gondolom a rajongóknak készült. Aki szereti a fiúkat, és ismeri őket, azoknak tetszeni fog. És attól, hogy nem hahotázunk tőle, már nem is lehet jó? Én nem érzem az erőlködés szagát rajta. Pont olyan a klip, mint az összes eddigi videójuk. Már megszokhattuk. Aki csalódott, az kezd kiszeretni belőlük, vagy a stílusukból. Én így gondolom.
- Kb. ezt vártam, erre számítottam, elégedett vagyok.
- Nem gondolom úgy, hogy leáldozóban lennének, inkább csak mérséklődött a rajongói hiszti körülöttük, mert idősödnek a rajongók is, és lemorzsolódnak a pózerek, azok akik csak fellángoltak irántuk, és csak a kemény mag marad.
- Nekem nagyon tetszik Harry stílusa is. Sajátos, a haját pedig imádom. Hosszú, hosszú, de baromi jól áll neki.
A számot is szeretem, mostmár a klipet is hozzá.
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.