Bódi Sylvi pucér videója miatt perli az RTl Klubot
2014. október 30. 11:56
Johiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 146327 offline |
Hát, szerintem nem úgy látta magát viszont a videón, ahogy ő arra számított, mikor dobálta magát, és kacérkodott, ezért pipult be. Meztelenül fürdeni sokkel kevésbé feltűnően is lehetett volna, de ő valami erotikus jelenetbe képzelte magát ehelyett, mindamellett, hogy tudta, mindenhol kamerák figyelik. Szerintem semmi baja nem lenne a dologgal, ha a videón úgy festett volna, mint a magazinokban, de nem így történt.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Beyla
2014. október 30. 12:08
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Amúgy kövezzen meg mindenki, de én még egyáltalán nem láttam azt a videót, bár nem is nagyon akarom. Egyébként Sylvi drágának tudnia kellett volna, hogy ebben a hülye műsorban szinte minden sarkon kamera, hogy még ha valaki fingik azt is felvegyék! Minek fürdött ilyen helyen? Azért egy kamerát kiszúrni egy esőerdőben nem nehéz...meg az sem kizárt, hogy direkt csinálta, hogy legyen pénz. Amúgy meg ha ennyire zavarta miért nem fürdött fürdőruhában? Vagy bugyiban és melltartóban... Könyörgöm, csak felvilágosították őket hogy merre vannak kamerák! Ha meg nem, akkor is, ezek a kamerák nem kis kézi kamerák, igencsak könnyen kilehet szúrni őket. Amúgy nehogy már most kezdjen panaszkodni, hogy mindenki a meztelen testét bámulja, mikor ilyen képeket is csinált egy időben...
És mielőtt jönnétek én hogy fürdök, igen pucéran, de ha tudom, hogy bármely sarkon kamera lehet, akkor viszek egy fürdőruhát és letudom abban a fürdést, ha nem szeretném, hogy ország-világ lássa a testem...
És mielőtt jönnétek én hogy fürdök, igen pucéran, de ha tudom, hogy bármely sarkon kamera lehet, akkor viszek egy fürdőruhát és letudom abban a fürdést, ha nem szeretném, hogy ország-világ lássa a testem...
2014. október 30. 12:15
Mert mit gondolt amikor bevállalta? Jól tudta, hogy napi 24 órában fogják őket filmezni. Akkor meg mire számított? Hát ennek a pernek semennyi értelme sincsen.
2014. október 30. 12:21
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Vikikee4 teljes mertekben igazad van
2014. október 30. 12:21
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
ez az hülye kis ... nem gondolta ezt végig mikor bevállalta h MINDEN lépését kamérák fogják venni és beleteszik TV-s adásba..-.- szegénykém elég buta egy nő... most meg már késő nyafogni..gondolkodott volna előbb.
2014. október 30. 12:44
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet
Sylvi úgy érzi a magánszférájába gázoltak, mivel intim pillanatok láthatóak a felvételen, ez pedig nem ugyanaz, mintha egy profi stábbal dolgozva művészi fotókat készítenének róla.
Ohh, szóval innen fúj az a fránya szél! Amíg a cikk ezen részéhez nem értem, addig én is úgy gondoltam, hogy ilyen intim dolgokat nyilvánosságra hozni pofátlanság. Viszont ahogyan nyilatkozott a hölgyike a meztelenkedésről, úgy vagyok vele, hogy nem tud semmilyen formában megérinteni vagy felháborítani, hiszen nem a meztelenkedés a hatalmas problematikája, hanem annak a módja. Értem én: ha minden egyes intim testrésze nyilvánosságra kerül hatvan kiló vakolattal és egy jó kis fotóbolt túrával, akkor azzal nincsen semmi problémája sem. De, ha esetlegesen a testét, arcát sminkelés és retusálás nélkül látják az emberek, akkor azért már egyenesen perelni kell. Érdekes. Egyébként amíg el nem kezdték különböző műsorokban szerepeltetni ezt a nőt, addig azt sem tudtam, hogy egyáltalán létezik.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. október 30. 13:07
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline |
szerintem már mindenki látta meztelenül sok pasi magazinba is ugy van most meg rosszul van ez se normális
2014. október 30. 13:28
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline |
Nem tudom mit akadt ki.Már leírtam máshol is...Láttuk már pucéron.Nem gy paparazzi fotót is láttam róla nyaralásai közben készültek.Na és?? Ok a magazinok fizetnek neki.De basszus A videót megnézve nem igazán szégyenlősködött holott tudta hogy kamerák veszik és fotósok fotózzák.Táncolt pózolt is nekik.Akkor meg most mire fel háborog? A lógós Spánielfül mellére van kiakadva? vagy arra hogy bugyi nélkül láttuk? Könyörgöm láttam már szét tett lábakkal is! Nincs két p*****a, sem nincs gyémánt kövekkel kirakva, vagy bármi más amitől különlegesebb lenne az ő p*****a mint más mutogatós modellé. És mellékesen megjegyzem...közel sem olyan csinos mint azt hiszi magáról.Ahogy mossa magát remeg az egész nő a bőre meg mindene tiszta kocsonya.Silvikém! Enm elég csak pózolgatni és majd photoshoppal kisimítanak, meg javítanak..Jó lenne ha tennnél is valamit a testedért...Ha már a testedből élsz főleg, akkor jó lenne gondoznád megfelelő módon.Diéta és sport.
http://rtl.hu/rtlklub/celebvagyok/szilvi-meztelen-furdozese
http://rtl.hu/rtlklub/celebvagyok/szilvi-meztelen-furdozese
2014. október 30. 13:38
fbcsilla99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 235003 offline |
Édes istenem.. Szerintem nagyon jól tudta hogy napi 24 órában kamerák figyelik őket, és abból jó nagy része adásba kerül. Nem értem ennek a nőnek a gondolkodását. Különben is eléggé el van szállva magától. Konkrétan irritál a személyisége.
2014. október 30. 14:33
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Megérdemli minek kellet neki meztelenül fürdenie szerintem nem szép lány attól hogy van 2 logó melle!!
És ezt a napvilágot látót videót is csak magának köszönheti!
Én nem sajnálom!!!
Utáltam a celeben is kétszínű nőszemély.
És ezt a napvilágot látót videót is csak magának köszönheti!
Én nem sajnálom!!!
Utáltam a celeben is kétszínű nőszemély.
2014. október 30. 14:41
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline |
Már az egész ország látta pucéron.Mért kell most kiakadni.Azért mert most retusálás nélkül látják.Ez őt ennyire zavarná?Nem érem mire számított amikor ez tette.De azért az se volt semmi mikora Krasznai Tündike "elfelejtett"fürdőruhát hozni ezért pucéran fütdőzött a Zével.Na azért az is kínos szitu volt.Bár azt a Tündi szerintem (biztos)direkt csinálta.De így belegondolva a Sylvi is.-.-
2014. október 30. 14:48
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline |
szanalmasXD
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.