tiktak, hozzád szólna először a kérdésem: Láttál/olvastál már egyetlen interjút is vele? Mi az inszimpatikus? Az, hogy rákos gyerekeket látogat? Vagy az, hogy az új, Welcome To New York című számának összes bevétele new yorki iskoláknak adományozza? Az, hogy név nélkül hatalmas összegeket ajánl fel kórházaknak, rászorulóknak? Az, hogy az érzelmeiről ír, és nem előre megírt számokat énekel fel, amihez semmilyen köze nincs?
Amúgy meg egyáltalán nem vagyok meglepve. Annyira vártam én is, meg a többi swiftie is ezt az albumot, hogy várható volt ez a nagy érdeklődés. Meg most azok is megkedvelték, akik a countryt nem annyira szeretik.
Imádom az új albumot, egy hete ezzel kelek és fekszem, már kívülről fújom az összes dalt, és a húgomnak már elege van belőle, annyit hallgattam őket. )
Egyébként köszönöm, kedves Cannibal3 a szép, hosszú cikket. Jó volt olvasni!
Rekordot döntött új albumával Taylor Swift
2014. november 06. 10:47
Kissé meglepett hogy még mindig ennyire odavannak érte az amcsik. Nagyon szerethetik ha az első hét után meg is kapta a platinát.
Számomra Swift, mint előadó teljesen átlagos. Olyan zenéket játszik mint bármelyik más pop előadó (ezzel végérvényesen aláírhatja hogy színtiszta pop zenéket csinál), a hangja se eget rengető, és nem is különleges.. Ráadásul van egy visszataszító, álszent személyisége, ami lelombozza még jobban a vele szemben felállított "illúziót".
Őszintén szólva a Shake It Off az első olyan dala, ami komolyan mondva megtetszett. Gyakran hallgatom még mostanság is, és az új dala is jónak tűnik, az Out of the Woods, de túlzásnak vélem hogy ekkora sikerekre tesz szert.. Azért mégse olyan nagy valaki (az én szememben). Túl átlagos és kész.
Azért gratulálok neki. A 2. heti eladására pedig kíváncsi leszek.
Számomra Swift, mint előadó teljesen átlagos. Olyan zenéket játszik mint bármelyik más pop előadó (ezzel végérvényesen aláírhatja hogy színtiszta pop zenéket csinál), a hangja se eget rengető, és nem is különleges.. Ráadásul van egy visszataszító, álszent személyisége, ami lelombozza még jobban a vele szemben felállított "illúziót".
Őszintén szólva a Shake It Off az első olyan dala, ami komolyan mondva megtetszett. Gyakran hallgatom még mostanság is, és az új dala is jónak tűnik, az Out of the Woods, de túlzásnak vélem hogy ekkora sikerekre tesz szert.. Azért mégse olyan nagy valaki (az én szememben). Túl átlagos és kész.
Azért gratulálok neki. A 2. heti eladására pedig kíváncsi leszek.
2014. november 06. 13:31
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Ez szuper!Gratu Taylor!
2014. november 06. 16:04
Őszintén szólva, mikor megjelent a Shake It Off, eléggé meg voltam ijedve, hogy vajon milyen albumot is kapunk tőle. Nem kellett volna aggódnom, mert nagyon bejön még így is, hogy teljesen eltér az eddigi albumaitól, és szerencsére nincs rajta olyan dal, ami rosszabb lenne a Shake It Off-nál És aminek még nagyon örülök, hogy a Blank Space lesz a következő kislemez, szerintem messze az a legjobb az 1989-ról.
Gratulálok Taylornak
Gratulálok Taylornak
2014. november 06. 17:47
A kedvenc albumot tőle a Red. Ez nem annyira tetszik.
2014. november 06. 20:06
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Gratula neki,megérdemli!
2014. november 07. 17:43
A legnagyobb gratula Taynak.Az albuma zsenialis,pont ugy mint a tobbi.A legjobban az I know places,a Wildest Dreams,Az All you had to do was stay tetszik belole,de szerintem az osszes szamot imadom.Szoval teljesen jogos ez a rekord.Megerdemli
2014. november 07. 18:55
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline |
Gratulálok Taylor.!!! Annyi munkája van egyetlen lemezben, hogy az félelmetes.! Nagyon szeretem a zenéjét, örülök ennek a rekordnak. Minden elismerésem az övé.!
2014. november 07. 19:18
gratulálok!!
biztos sok munkája van benne és nagyon megérdemli.
biztos sok munkája van benne és nagyon megérdemli.
2014. november 07. 19:42
Imádom Taylort és a számait, nagyon nagy gratula
2014. november 08. 07:15
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Taylor!!!!!!!!!!!!!!!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.