Harry Styles biszexuális?
2014. november 06. 20:22
S ha így van akkor mi van?!Nekem is van egy nagyon jó barátnőm aki "más" mint a többi.Nem azért szeretjük,hogy az-e vagy sem!Szánalmas miket nem írtok ide....
2014. november 06. 21:20
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
"...nehezen találunk olyan tinilányokat, akik ne őrülnének meg az öt srácért, különösen a göndör fürtökkel megáldott brit énekesért."
Azért ezzel nem értenék egyet
Azért ezzel nem értenék egyet
2014. november 06. 21:25
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline |
És ha nem viccből mondta akkor meg mivan? Nem akarok itt ilyen felbujtó lenni, de még mindig nem értem miért akkora baj ha valaki "más".
2014. november 06. 21:39
Szerintem csak poénból mondta... De ha mégsem, teljesen mindegy, elvégre az ő magánügye.
2014. november 06. 22:08
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
Előre kijelenteném, hogy hatalmas One Direction rajongó vagyok, imádom Harry-t is, de ettől függetlenül soha nem gondoltam róla, hogy hetero. És nem hinném, hogy ez az első és legfontosabb bizonyíték arra, hogy nem (csak) a lányokat szereti.
Már egyszer kijelentette, hogy biszexuális, de én azon sem lepődnék meg, ha a nőkhöz egyáltalán nem vonzódna.
Twitteren többször is válaszolt olyan rajongók tweetjeire, akik arra kérték, hogy ha Larry valós (Harry és Louis valóban szerelmesek) írjon valamit egy megadott, nem túl általános dologról
Ha már Twitter, akkor a dalszövegből idézés: Harry nemrég egy leszbikus szám egyik sorából idézett. A dal többi részében ott van az 'I'm so gay'
De ha a szavak nem számítanak, akkor vegyük a tetteket. Amióta csak találkoztak, Louis és közte tagadhatatlan a vonzalom, egyszerűen sosem értettem azokat, akik azokat a pillantásokat betudják szimpla baráti összenézésnek. Többször be is ismerte, hogy együtt van Lou-val...
Egyszóval, engem ez az egész nem lepett meg
Már egyszer kijelentette, hogy biszexuális, de én azon sem lepődnék meg, ha a nőkhöz egyáltalán nem vonzódna.
Twitteren többször is válaszolt olyan rajongók tweetjeire, akik arra kérték, hogy ha Larry valós (Harry és Louis valóban szerelmesek) írjon valamit egy megadott, nem túl általános dologról
Ha már Twitter, akkor a dalszövegből idézés: Harry nemrég egy leszbikus szám egyik sorából idézett. A dal többi részében ott van az 'I'm so gay'
De ha a szavak nem számítanak, akkor vegyük a tetteket. Amióta csak találkoztak, Louis és közte tagadhatatlan a vonzalom, egyszerűen sosem értettem azokat, akik azokat a pillantásokat betudják szimpla baráti összenézésnek. Többször be is ismerte, hogy együtt van Lou-val...
2014. november 06. 22:36
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
Totál egyetértek Mille-vel.
És mi van ha totál igaz? Hm? Mindenki poénnak fogja fel,(jó,lehet nem mindenki,nem minden komit olvastam el..) de mi van ha tényleg igaz, hisz nem gyerek már, hogy csak úgy dobálózzon az ilyen szavakkal, hiába úgy jött ki (szerintetek,) hogy Liam (idézlek titeket) 'hülyén válaszolt'...
Mikor tagadta ő hogy Larry nem igaz? Szerintem ühm...S-O-H-A!
Akkor miről vitatkozunk még?D És ha nem is igaz ez az egész,akkor várom most az a cikket amiben tagadja, de olyan úgyse lesz..
És mi van ha totál igaz? Hm? Mindenki poénnak fogja fel,(jó,lehet nem mindenki,nem minden komit olvastam el..) de mi van ha tényleg igaz, hisz nem gyerek már, hogy csak úgy dobálózzon az ilyen szavakkal, hiába úgy jött ki (szerintetek,) hogy Liam (idézlek titeket) 'hülyén válaszolt'...
Mikor tagadta ő hogy Larry nem igaz? Szerintem ühm...S-O-H-A!
Akkor miről vitatkozunk még?D És ha nem is igaz ez az egész,akkor várom most az a cikket amiben tagadja, de olyan úgyse lesz..
2014. november 07. 08:15
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Idézet (Mille @ 2014.11.06. 22:08)
Előre kijelenteném, hogy hatalmas One Direction rajongó vagyok, imádom Harry-t is, de ettől függetlenül soha nem gondoltam róla, hogy hetero. És nem hinném, hogy ez az első és legfontosabb bizonyíték arra, hogy nem (csak) a lányokat szereti.
Csak Te, a többi rajongóval ellentétben képes vagy ezt felismerni, és elfogadni. Nincs is azzal baj ha más, csak sokan attól mennek falnak, hogy mindezzel tisztában vannak, de az folyik a csapból is, hogy mekkora nőcsábász....wf?! Meg már Uram bocsá.... megint mindenki Haryykézik míg a másik srácot..meg "hülye választ adott". Folyton ez gólyafészket magasztalják az égig..
Egyrészt, nem adott hülye választ, egy nő nem attól nő, hogy mi van a lába között, valamint vannak olyan fiúk, aki női lelkületűek, és tuti bepróbálkoznak. Kettő, ez a Liam srác a leg pasisabb és charmos-abb mind közül.
2014. november 07. 09:31
Kittikeee2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228708 offline |
Jézusom biztos csak poénból mondta.. most komolyan "felnevet" még hozzá is van írva
2014. november 07. 09:50
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline |
Ő tudja
2014. november 07. 12:20
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Nem értem ezeket a "Remélem, hogy nem!" hozzászólásokat. Nem vagyok rajongó, még csak kedvelni sem kedvelem a srácot, de még ha az is, az nektek nem mindegy? Egy zenészt a zenéjéért kell szeretni, nem a szexuális beállítottsága miatt. És ha az, akkor mi van? Nyilván itt egyikőtöknek sincs esélye arra, hogy együtt éljétek le az életeteket, szóval olyan mindegy, nem?
Én speckó tegnap tudtam meg, hogy az egyik kedvencem (Luke Evans) meleg. Ez teljesen új információ volt számomra, meg is lepődtem rendesen, de csak azért, mert eddig nem tudtam ezt. De ettől függetlenül ugyan úgy fogom szeretni, ugyan úgy tehetséges színésznek tartom, szeretem a munkásságát, és még mindig jó pasinak tartom. Ilyen egyszerű.
Én speckó tegnap tudtam meg, hogy az egyik kedvencem (Luke Evans) meleg. Ez teljesen új információ volt számomra, meg is lepődtem rendesen, de csak azért, mert eddig nem tudtam ezt. De ettől függetlenül ugyan úgy fogom szeretni, ugyan úgy tehetséges színésznek tartom, szeretem a munkásságát, és még mindig jó pasinak tartom. Ilyen egyszerű.
2014. november 07. 13:10
Wow...Nos, ahogy gondolja...
De azt azért megjegyezném, hogy Harry már közel 200.000 nővel kavart legalább. Sokan mondják, hogy meleg, én azt mondtam rá, hogy perverz, hisz vagy 5 nő egy nap alatt...nem semmi. Most pedig felnevetett, és azt mondta, hogy az nem fontos milyen nemű az a bizonyos ember, akivel járna. De ha valaki most belegondolna, látta már Harry Stylest férfival kéz a kézben, vagy mit tudom én???
De azt azért megjegyezném, hogy Harry már közel 200.000 nővel kavart legalább. Sokan mondják, hogy meleg, én azt mondtam rá, hogy perverz, hisz vagy 5 nő egy nap alatt...nem semmi. Most pedig felnevetett, és azt mondta, hogy az nem fontos milyen nemű az a bizonyos ember, akivel járna. De ha valaki most belegondolna, látta már Harry Stylest férfival kéz a kézben, vagy mit tudom én???
2014. november 07. 14:00
Idézet
Nehezen találunk olyan tinilányokat, akik ne őrülnének meg az öt srácért
Én nem őrülök meg értük.
Amúgy meg nem biszexuális hanem meleg.
2014. november 07. 14:34
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
És mi van akkor ha ezt mondta?? És ha csak viccelt??Amúgy meg nem hiszem, hogy Harry biszexuális lenne...
2014. november 07. 15:05
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
ti most akkor komolyan nem éreztétek a humort és a szarkazmust? ._.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.