A mai napon debütált a Hobbit-trilógia utolsó részének, Az öt sereg csatájának második előzetese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt A hobbit: Az öt sereg csatája új előzetese!
2014. november 06. 21:41
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Lil98
2014. november 06. 21:48
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Nagyon várom már! Imádom ezeket a filmeket!
2014. november 06. 21:50
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Nagyon komoly lesz!
2014. november 06. 22:01
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17566 Csatolások: 18355 Azonosító: 168141 online |
Ha minden igaz, december 19-én megyünk a barátnőimmel a moziba, egy csajos estére. Az biztos, hogy hihetetlenül jó film lesz. Megjegyzés magamnak: Nem szabad literes üdítőt venni, ha kell bepisilek, de ki nem megyek a mosdóba.
2014. november 06. 22:06
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Tökéletes. Mint mindig!
OMG, az a jelenet Kilivel, hát én már sírok. Azért örülök, hogy az én kis Kilikémet is végre beletették a Trailerbe, jaj, mennyit fogok én sírni. A december 15.i héten két hatalmas megmérettetésem is lesz, szóval nekem ez a jutalmam lesz a mozi. Ezért fogok küzdeni.
Hihetetlen, hogy ennek is vége, egyszerűen felfoghatatlan, emlékszem még, amikor az Unexpected Journey első trailere napvilgot látott. Hajaj, szép idők. Micsoda maratont fogok tartani, ha végre ez is elérhető lesz blu-rayben!
OMG, az a jelenet Kilivel, hát én már sírok. Azért örülök, hogy az én kis Kilikémet is végre beletették a Trailerbe, jaj, mennyit fogok én sírni. A december 15.i héten két hatalmas megmérettetésem is lesz, szóval nekem ez a jutalmam lesz a mozi. Ezért fogok küzdeni.
Hihetetlen, hogy ennek is vége, egyszerűen felfoghatatlan, emlékszem még, amikor az Unexpected Journey első trailere napvilgot látott. Hajaj, szép idők. Micsoda maratont fogok tartani, ha végre ez is elérhető lesz blu-rayben!
2014. november 06. 22:35
feherdori111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 235598 offline |
Kíváncsi leszek milyen lesz
2014. november 06. 22:51
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Nem fogom megnézni! Én már ott csalódtam, amikor a törp + tünde szerelem elkezdődött! Tauriel NINCS a könyvben, ezért nem kell sajnálni Kili-t, ezenkívül Legolas SINCS a könyvben és még sorolhatnám, engem teljesen lehangolt, hogy ilyesmikkel elrontották a filmeket ( amiből csak a pénz miatt 3 van és mert a látvány és akció NEM MINDEN ).
2014. november 06. 23:48
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Idézet
Lil98
Megjegyzés magamnak: Nem szabad literes üdítőt venni, ha kell bepisilek, de ki nem megyek a mosdóba.
Megjegyzés magamnak: Nem szabad literes üdítőt venni, ha kell bepisilek, de ki nem megyek a mosdóba.
Haha. ne is vegyél! Így jártam én is a tavalyi Hobbiton, hogy egész mozi alatt kellett pisilnem. Mondanom se kell, nem volt kellemes. A végén már majd bepisiltem, de kibírtam! LOL
2 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Alison Lerman
2014. november 06. 23:52
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
Hát elég vicces, hogy abból a soványka kis könyvből sikerült 3 db 3-4 óra hosszú filmet csinálniuk. De legalább tényleg vannak az első két filmben vicces részek, meg jó kis harci jelenetek!
2014. november 07. 06:11
Hát ez az előzetes tökéletes úgy ahogy van.Jaj azok a Kilis jelenetek. Nem fogom majd kibírni sírás nélkül a moziban!
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2014. november 07. 07:37
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline |
Már alig várom DECEMBER 18
2014. november 07. 08:18
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Előre látom, hogy lesz sírás a moziban!
Nagyon várom már, az előzetes alapján hihetetlen jónak tűnik.
Nagyon várom már, az előzetes alapján hihetetlen jónak tűnik.
2014. november 07. 09:44
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nagyon el vannak tévedve azok, akik azt hiszik, hogy PJ a filmek készítése során csak A hobbit című könyvet használta fel, nézzetek utána inkább kicsit a dolgoknak. A Fehér Tanács összeülése és Sauron Dol Guldurból való kiűzését se A hobbit könyvből szedte.
Ez már most 2014 legnagyobb filmje. Kili és Tauriel jeleneténél visítottam és az asztalt csapkodtam. Nagyon nagyon aggódok Taurielért, én nem akarom, hogy úgy varrják el az ő szálát, hogy megölik. Ez az előzetes annyira fantasztikus lett. A Fehér Tanács tagjai, Sauron, Legolas, Tauriel, Thranduil, az ork sereg és azok a trollok, amik azt a szerkezetet cipelik (nem jut eszembe a szerkezet neve, nézzétek el nekem 10 perce keltem) mind mind annyira epikus volt. Na meg a zeneválasztás...huh a hideg rázott tőle, de pozitív értelemben. Ideje volt egy iyen előzetessel megajándékozni minket azután a semmitmondó teaser trailer után. Engem már ez a pár perc is kikészített.....moziba ordítani, visíani, zokogni fogok.
Ez már most 2014 legnagyobb filmje. Kili és Tauriel jeleneténél visítottam és az asztalt csapkodtam. Nagyon nagyon aggódok Taurielért, én nem akarom, hogy úgy varrják el az ő szálát, hogy megölik. Ez az előzetes annyira fantasztikus lett. A Fehér Tanács tagjai, Sauron, Legolas, Tauriel, Thranduil, az ork sereg és azok a trollok, amik azt a szerkezetet cipelik (nem jut eszembe a szerkezet neve, nézzétek el nekem 10 perce keltem) mind mind annyira epikus volt. Na meg a zeneválasztás...huh a hideg rázott tőle, de pozitív értelemben. Ideje volt egy iyen előzetessel megajándékozni minket azután a semmitmondó teaser trailer után. Engem már ez a pár perc is kikészített.....moziba ordítani, visíani, zokogni fogok.
2014. november 07. 13:15
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Average Girl: Peter Jackson felhasználta a Gyűrűk Ura utolsó kötetének a függelékeiben lévő történeteket, elbeszéléseket, de akkor is Legolas nem szerepelt a Hobbit-ban ( mégha biztos, hogy létezett már akkor is ) és Tauriel-t semmilyen formában nem említ J.R.R. Tolkien egyik művében sem, nemhogy egy törp és egy tünde szerelmét, baromság, a hülye emberek "megvásárlása". Rengeteg olyan dolog van, amivel nem értek egyet és emiatt abszolút nem tetszenek a filmek.
Szirmai Gergely beszél arról, hogy egy könyvadaptáció még ha el is tér az adott mű történetétől, attól még jó átültetése lehet a történetnek a képvászonra, ha a hangulat megmarad, na a Hobbit filmek inkább akarnak Gyűrűk Ura komolyságúak lenni, nem pedig könnyed és mesés ( hol van még Szauron? ) stílusú. És emiatt, azok az emberek, akik már gyerekként A Babó címmel olvasták a könyvet, hátat fordítanak a filmeknek, mert egyszerűen nem jön át, bennem haragot kelt.
Egyedül az első rész legeleje tetszik, mikor Gandalf beszélget Bilbó-val, aztán a törpék érkezése, majd az énekek, főleg Thorin éneke ( angolul természetes, magyar sem volt mondjuk rossz ). Utána elvész a hangulat, ami a könyvet átjárja. És ha valaki olvasta a könyvet ezt tudni fogja.
Szirmai Gergely beszél arról, hogy egy könyvadaptáció még ha el is tér az adott mű történetétől, attól még jó átültetése lehet a történetnek a képvászonra, ha a hangulat megmarad, na a Hobbit filmek inkább akarnak Gyűrűk Ura komolyságúak lenni, nem pedig könnyed és mesés ( hol van még Szauron? ) stílusú. És emiatt, azok az emberek, akik már gyerekként A Babó címmel olvasták a könyvet, hátat fordítanak a filmeknek, mert egyszerűen nem jön át, bennem haragot kelt.
Egyedül az első rész legeleje tetszik, mikor Gandalf beszélget Bilbó-val, aztán a törpék érkezése, majd az énekek, főleg Thorin éneke ( angolul természetes, magyar sem volt mondjuk rossz ). Utána elvész a hangulat, ami a könyvet átjárja. És ha valaki olvasta a könyvet ezt tudni fogja.
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!