Hazánkba látogat a One Republic!
2014. november 11. 20:34
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
wááá ez tök jóóó hír!!!
2014. november 11. 21:13
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Bárcsak ott lehetnék...
2014. november 11. 21:17
|
|
nikiiii2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 1 Azonosító: 234521 offline
|
Miért kell mindig ekkora pechemnek lennie??? Nem lehetne közelebb Szlovákiához??? Legalább egyszer... Akik el tudnak jutni, azok érezzék jól magukat helyettem is!!
2014. november 11. 21:35
Biztos remek kis showt hoznak össze Ryanék. A jövő év jónak ígérkezik koncertek terén
2014. november 12. 15:28
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Uuuuristen, imadom oket! Bar hazautazhatnek Budapestre
Igaz Londonban is fellepnek..de nem volt tartalek penzem jegyet venni rajuk is hm :/
Szerintem fantasztikus banda! A dalaik nagyon dallamosak es a szovegnek mindig van ertelme. Nagyon tehetsegesek.
Szerintem fantasztikus banda! A dalaik nagyon dallamosak es a szovegnek mindig van ertelme. Nagyon tehetsegesek.
2015. február 13. 13:55
|
nagyrekuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 164318 offline
|
Mekkore lenne, ha George Ezre Budapest cover-jüket is eljátszanák a koncertjükön. Annyira meghallgatnám élőben is a feldolgozást! https://www.youtube.com/watch?v=9wKbbxmxvmc
2015. február 23. 13:38
|
|
fnyesnapsugrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 240145 offline
|
jaj istenem, annyira örülök nekik! <3 valakinek nincs ötlete, honnan lehet még kedvezményes jegyet szerezni? azért a Sportarénához hazajönni se két fillér Bécsből..
még jó, hogy június 7-én lesz, tuuuti, hogy ott leszek!!!
2015. június 17. 16:11
|
|
Shakira foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 232556 offline
|
Én ott volttam .
El nem tudom mondani, milyen jó volt!!
Imádom a fiúkat, őrületes egy koncert volt. Köszönöm nekik, hogy eljöttek és visszavárom őket. Imádlak titeket fiúk!!!!!
vajon mikor jönnek ujra?
El nem tudom mondani, milyen jó volt!!
Imádom a fiúkat, őrületes egy koncert volt. Köszönöm nekik, hogy eljöttek és visszavárom őket. Imádlak titeket fiúk!!!!!
vajon mikor jönnek ujra?
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: