A napokban egy neves eseményen kapták lencsevégre a sztárt, aki mindenkit megdöbbentett felismerhetetlen vonásaival.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mary-Kate Olsen megműttette az arcát?
2014. november 11. 23:28
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Annyira gyönyörűek voltak még pár éve
2014. november 12. 01:18
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline |
Mindketten idosebbnek neznek mint az igazi koruk. Ha Mary-Kate tenyleg plasztikaztatott hatalmasat csalodtam benne. Gyerekkori kedvenceim es rossz latni hogy igy megvaltoztak.
2014. november 12. 06:23
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Mary nagyon idősnek tűnik! Tényleg felismerhetetlen az arca, de remélem nem plasztikáztatott!
2014. november 12. 07:18
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
OMG!!! Ez egyszerűen borzasztó!Miért csinálta ezt?Nem értem...
2014. november 12. 08:10
OMG!Mind a ketten olyanok mint a kiplaztikazott 50 evesek!
2014. november 12. 10:23
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Szerintem mindketten eléggé tönkrementek Mary-Kate anorexiája után nem sokkal. Addig mindig szépnek tartottam őket,de utána egyre csúnyábbak lettek és nem csak ők maguk,de a stílusuk is borzalmasba ment át.Biztos is,hogy voltak plasztikai műtétei ami engem nem is zavarna ha tudnám,hogy most boldog,de így ránézve...mintha legalább 45 éves lenne és nem 28..kötve hiszem,hogy ők maguk nem látják mennyire elveszítették emberi formájukat.Ha meg nem látják akkor az agyukkal van egy kis gond
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. november 12. 10:35
Élettelen lárvaarca lett. A korán megkezdett showbiznissz megtette hatását. Még 30 sincs, de nagyon elhasználtnak tűnik. Számos 40, de akár 50 feletti sztárt lehetne felsorolni, akik sokkal fiatalosabban néznek ki. Persze a sminkje sem éppen előnyös, öregítik azok a színek, de az egész arcán mások lettek a kontúrok, annak pedig nem sok köze van a sminkhez vagy a megfelelő fotózási szöghöz.
2014. november 12. 11:44
Kevesebb rajta a smink, borzalmas a haja meg vmi borzalmas feszesítő krémet vagy arcbőr feszesítő beavatkozást csinált és nem tudja megmozdítani az arcát... szép vót XD
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.