Nagyon sajnalom hogy szetmentek Iannal mert alompar voltak...sajnalom is Ninat de Ian megerdemli Nikkit es vegre talan o is bepasizott
Nina Dobrev bepasizott!
2014. november 19. 07:40
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
lea32 ha teged nem erdekel ne olvassd el
Nagyon sajnalom hogy szetmentek Iannal mert alompar voltak...sajnalom is Ninat de Ian megerdemli Nikkit es vegre talan o is bepasizott
Nagyon sajnalom hogy ez miatt veget er a sorozat :'(((
2014. november 19. 09:48
|
|
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline
|
Nehogy már ez miatt legyen vége, az egyik legjobb sorozatnak
Hjaj....Szerintem Nina is ugyanúgy megérdemli a szerelmet, mint ahogy Ian is. Szétmentek. Vége van köztük. Mért nem pasizhatnának/csajozhatnának mindketten? Szerintem az meg hülyeség hogy Nina azért akarja Mark-kal ezt a kapcsolatot, mert Ian haverja Mark!
2014. november 19. 10:54
Erre nem igazán tudok mit reagálni...Nina-nak is joga van a szerelemhez,de azért biztos van valami oka hogy Ian egyik legjobb barátjával jár.De ez egy idő után úgy is kiderül,hogy mit is akarnak.
2014. november 19. 14:28
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
"Nina számára elérkezett a visszavágás ideje!"
Ez komoly? Erősen kétlem, hogy Nina ezt egy versenyként fogná fel. Érett nőről beszélünk, és nem egy ötéves gyerekről, aki visszadobta az oviban az egyik társát. -.-
Ez komoly? Erősen kétlem, hogy Nina ezt egy versenyként fogná fel. Érett nőről beszélünk, és nem egy ötéves gyerekről, aki visszadobta az oviban az egyik társát. -.-
2014. november 19. 14:38
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Kötve hiszem hogy szükség lenne a másik fél véleményére. Attól függetlenül, hogy sokáig együtt voltak, az nem jelenti azt, hogy még most is szükség van a másik fél véleményére. Én imádtam őket együtt, de el kell fogadni a tényt, miszerint ennek a kapcsolatnak annyi. Fájó, de ez van..
2014. november 19. 15:56
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem gyerekesek most speciel iannel, de nagyon, ami tényleg simán a sorozatot ronthatja (még jobban)...ez a húzzuk a másik agyát, hogy ideges legyen meg legyünk az új párunkkal az exünk előtt dolog annyira unszimpatikus tőlük... a végén még tényleg kifejezetten rosszban lesznek már, pedig nem így váltak el, sajnálom, hogy velük is megtörténik ez a bizonyos szokásos...
2014. november 19. 17:01
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Ez olyan gyerekes sztori. Mint valami 13 éves tiniszerelem vagy nem tudom.
2014. november 19. 17:37
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem Nina direkt jött össze Ian egyik legjobb barátjával!
Amugy meg szerintem már nincs hová nyúzni a sorozatot,tényleg ideje befejezni
Amugy meg szerintem már nincs hová nyúzni a sorozatot,tényleg ideje befejezni
2014. november 19. 18:49
Nem lesz 7. évad?
De akkora h*lyeség, ha tényleg emiatt lesz vége az egésznek... És nem is értem, minek csinálnak ekkora felhajtást a szerelmi életük körül. Nem ránk tartozik, hanem rájuk. Ők is emberek, van magánéletük.
2014. november 19. 19:59
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (BTR. @ 2014.11.19. 18:49)
Nem lesz 7. évad?
De akkora h*lyeség, ha tényleg emiatt lesz vége az egésznek... És nem is értem, minek csinálnak ekkora felhajtást a szerelmi életük körül. Nem ránk tartozik, hanem rájuk. Ők is emberek, van magánéletük.
Biztos, hogy nem ez miatt nem lesz 7. évad (ha nem lesz). Lássuk be, hogy a TVD már nem olyan jó, mint az elején volt. Már régen lehúzták róla az utolsó bőrt is, ideje lenne befejezni. Az első két évadot imádtam, a 3. még elment, de a többi évad már rettenetesen erőltetett és unalmas volt.
Én örülök Ian és Nikki boldogságának. Remélem Ninára is rátalál a szerelem. ^^
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2014. november 19. 20:19
|
|
KiwiInczeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 202123 offline
|
remélem attól hogy ian és nina nincsenek jóba a vámpirnaplók ugyan úgy fojtatódik .... igaz én még az 5.évdot nem láttam de attól még szeretem ezt a soroztot és remélem a végén minden jóra forbul
2014. november 19. 21:17
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Biztos nem véletlen hogy pont úgyan az a visszavágás!
Am. tényleg szomorú a gondolat hogy nem folytatodik a TVD , de azért hülyeséget sem szeretnék nézni!
Am. tényleg szomorú a gondolat hogy nem folytatodik a TVD , de azért hülyeséget sem szeretnék nézni!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.