A magyar tinik kedvenc írőnője tavasszal megkezdi dedikálókörútját, de elárulta, ezen kívül még sok meglepetéssel készül 2015-re.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leiner Laura: „Sűrű tavaszunk lesz”
2014. november 29. 13:14
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
2014. november 29. 13:15
én nagyon örülök ,hogy jön Debrecenbe.Majd tuti elmegyünk a barátnőmmel!
2014. november 29. 13:17
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline |
Felénk sajnos nem jön, de valahova tuti elmegyek majd!
2014. november 29. 13:28
Meg kell mondjam ,nem lep meg , hogy ekkora a rajongótábora ennek a nőnek,de én akkor sem vagyok képes kedvelni. Pontosan még megfogalmazni sem tudnám mi miatt érzek ellenszenvet iránta és az SZJG sorozata iránt,csak úgy nem tudom kedvelni. Ahogy a cikk szerzője kiemelte "a magyar tinik kedvenc írónője" lehet , hogy tehetséges és nagyon jó ,de soha nem tudtam egyesülni a könyveivel. Még a magyarok közül is, inkább mást választanék kedvencemnek.
2014. november 29. 13:33
Annyira örülök, hogy jön Debrecenbe, és találkozhatok majd vele A SZJG találkozót nagyon várom, illetve a Késtél-t nem soká megszerzem *-* Imádom a könyveit
2014. november 29. 13:37
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Vááááááááááááááááááááááá! Jön Tatabányára!!!! Azaz!
2014. november 29. 13:37
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline |
Legkedveltebb írónő??? Na ne nevettess...
Bábeler???? Aszer??? Bexier??? Ez nagyon gáz... Meg ahogy láttam van ott minden. Bögre, póló, stb. Ok, tény, hogy van aki megveszi ezeket de nekem nagyképűségnek tűnik, hogy ilyeneket csináltat...
Bábeler???? Aszer??? Bexier??? Ez nagyon gáz... Meg ahogy láttam van ott minden. Bögre, póló, stb. Ok, tény, hogy van aki megveszi ezeket de nekem nagyképűségnek tűnik, hogy ilyeneket csináltat...
2014. november 29. 13:53
A könyveit szeretem,de nekem egy kicsit furcsa,hogy csináltat a könyveiről bögréket,karkötőket,táskákat mert nem hiszem,hogy egy írónőnek ez lenne a dolga. De egyébként nagyon jól ír.
2014. november 29. 13:59
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline |
Régen nagyon szerettem az SZJG de most már belátom, hogy más lett a sílusom már más szemmel nézek rá arra a könyvre, mostmár valahogy idegesítőnek találok minden szereplőt,,, a többi könyvét már ki sem olvastam. Talán a legrosszabak hogy semmi durva nincs benne ezekben a könyvekben: és a durva alatt azt értem durva dolgok és nem azt hogy jujj kinött egy pattanása Reninek.....
És sajnos azt nem mondanám hogy legkedveltebb írönö.. tudnék sorolni min. 100 magyar írot,
de hát ez is csak egy vélemény∆∆∆
És sajnos azt nem mondanám hogy legkedveltebb írönö.. tudnék sorolni min. 100 magyar írot,
de hát ez is csak egy vélemény∆∆∆
2014. november 29. 14:29
rose28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.08. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 231091 offline |
Nagyon örülök ő a kedvenc írónőm imádom amiket ír pl: a SZJG, a Bábel tökjók sajnos a Késtél az az egy amit nem olvastam de tuti hogy el fogom egyszerűen imádom az írásait.
Remélem Zegre is jön mert akkor tuti hogy elmegyek!!Vííííí
Remélem Zegre is jön mert akkor tuti hogy elmegyek!!Vííííí
2014. november 29. 15:05
demi01Cortez <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 1651 Csatolások: 10 Azonosító: 207792 offline |
Jön hozzánk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2014. november 29. 15:12
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline |
Örülök neki <33
2014. november 29. 15:33
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Imádom Laurát! <333 ♥♥♥
2014. november 29. 15:38
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Már nagyon várom,sok sikert neki!!
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!