Idina Menzel egy interjú során erősítette meg, hogy érkezik a Disney-film folytatása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a Jégvarázs második része
2014. december 02. 18:22
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Nem is tudom. Ezt a történetet nem tudom elképzelni folytatással. Akik szeretik a filmet, azért szeretik mert ez jól ki lett dolgozva, jó a sztori stb. De attól még hogy ez tetszik másoknak a gyors sikeren nem kéne nagyon felbuzdulni mivel valószínűleg nem lesz olyan jó, és így a filmre már nem tudnának ugyanúgy tekinteni. Persze lehet hogy ez is ugyanolyan jó lesz, mindenesetre kíváncsian várom.
2014. december 02. 18:27
Selena Is My Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 45 Csatolások: 1 Azonosító: 236258 offline |
Még az elsőt se láttamxd
2014. december 02. 18:27
A filmek/mesék nagy része az első részeivel éri el a legmagasabb színvonalat általában pl: Shrek , Oroszlán király , Mulán , meg még sok sok más ....Szerintem a Jégvarázs cuki meg minden de ez a befejezés tökéletes volt
2014. december 02. 18:29
Remélwm jobb lesz mint az előző(nekem nem tetszett)Hàtha jobb lesz.De nem hiszem mert a másoddik rész àltalàban nem olyan jó mint az első.De ez csak az én véleményem.
2014. december 02. 18:39
Szerintem úgy jó, ahogy van, és nem kéne második rész neki, főleg, hogy benne van a pakliban az hogy nagyon elrontják
2014. december 02. 18:40
Örülök neki, hogy lesz folytatása. Kíváncsi leszek rá. Mondjuk az kár, hogy még olyan sokat kell várni rá. Remélem, hogy olyan jó lesz, mint az első része.
2014. december 02. 18:46
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Jjujujujujujujujujuj. Remélem, végre ELsának is lesz szerelme.
Az csak úgy poén.
Az csak úgy poén.
2014. december 02. 18:57
Kíváncsi vagyok,milyen lesz,de hogy őszinte legyek a Once Upon A Time című sorozatban nekem valahogy izgalmasabbnak tűnik,de hajrá,remélem nem okoznak csalódást!
2014. december 02. 18:58
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
lehet, hogy megnézem, az első jó volt, de persze nem annyira, hogy többször is megnézzem.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.