Justin Bieber haja platinaszőke lett
2014. december 06. 02:23
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Nekem rettenetesen furcsa így,bár lehet a beállás miatt is.Szerintem nem véletlenül világosbarna/szőkésbarna az eredeti hajszíne.
Nem tudom mi vezérelte erre,mert mostanában egész normálisan kezdett öltözködni,egy ilyen színnel bűn "elrontani" az összképet.
Azt ugyan nem tudom meddig marad neki ilyen,de én személy szerint jelenleg kérem vissza a "régit",azzal sokkal jobban szeretem.Persze,az ő élete,ő dönti el mit akar,de szerintem ezzel most kicsit mellényúlt.
Nem tudom mi vezérelte erre,mert mostanában egész normálisan kezdett öltözködni,egy ilyen színnel bűn "elrontani" az összképet.
Azt ugyan nem tudom meddig marad neki ilyen,de én személy szerint jelenleg kérem vissza a "régit",azzal sokkal jobban szeretem.Persze,az ő élete,ő dönti el mit akar,de szerintem ezzel most kicsit mellényúlt.
2014. december 06. 07:01
Nem tudom mi sarkalhatta ilyen hülyeségre, mert hogy nevetségesen fest. Ilyen színűre festetem ÉN a hajamat nyáron , amikor a nap helyenként kiszívja és idegesítően melírozottnak tűnik. De egy pasin - jó pasi,most azt még sem mondhatnom , hogy nem,de érthető...- még soha nem láttam ilyen borzalmat és szerintem okkal. Röhejes áll neki.
2014. december 06. 07:49
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline |
hát, most még nagyobb buzi, mint eddig volt... :/
2014. december 06. 07:53
Eddig is utáltam, de most már még jobban.. Bocs fanok de hogy néz ki??? o.o
2014. december 06. 08:12
Imádom ezt a színt. És kissé idegesít, hogy ez a személy viseli magán.
2014. december 06. 08:15
Boccs ha ezzel valakit megsèrtek, de most màr tènyleg ugy nèz ki mint egy b*zi XD
2014. december 06. 09:03
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
OMG!Még szörnyebben néz ki...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.