Lindsay Lohan - T-mobile Sidekick Party 12x
2005. február 26. 20:41
![]() |
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 ![]() |
Mivel több fórumon az itteni képekből élnek, így ezentúl gyakrabban láthattok vízjelet vagy tagot a képekben. Én tag párti vagyok, mert a legkevesebbet zavar a képbe, de mégis jól láthatóan informál.
2005. február 26. 20:52
![]() |
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 ![]() |
Idézet(ViC @ 2005, February 26. - 20:26)
Mivel több fórumon az itteni képekből élnek, így ezentúl gyakrabban láthattok vízjelet vagy tagot a képekben. Én tag párti vagyok, mert a legkevesebbet zavar a képbe, de mégis jól láthatóan informál.
[right][/right]
[right][/right]
Oké én is teljesen egyetrértek (azaz a tag-ot támogatom), de hol vannak a képek ?

Jönnek már jönnek

2005. február 26. 21:23
ViC mejeltőli a képeket .... jajj hát hova lesz a világ ...
De a tagot levágja a kedves postolóóó és így sajna elveszti azt ami a lényeg ... de csak okoskodóóóóm ...
A képek nagyon tutik ....

De a tagot levágja a kedves postolóóó és így sajna elveszti azt ami a lényeg ... de csak okoskodóóóóm ...

A képek nagyon tutik ....

2005. február 26. 21:57
![]() |
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 ![]() |
Na igen vághatja, de macerás és ujratömörítést igényel. tehát ront a minőségen.
ha képes igázni egy csomót a képekkel csak hogy rontson a minőségen, hát hajrá
Amúgy nem szeretem a jelölgetést, de egy: mindenhol csinálják, kettő: nagyon elszemtelenedtek páran.
(aki nem tudná, olyan fórumokra viszik innen a képeket ahol különböző megkötésekhez teszik az ottani képek elérhetőségét. Tehát innen elviszik és ott előadják, hogy hű de menő gyerekek ők. Sosem szerettem ha valaki az ingyen kapott dolgokért kér bármit is. ui: nem, nem magyar fórumról van szó!)

Amúgy nem szeretem a jelölgetést, de egy: mindenhol csinálják, kettő: nagyon elszemtelenedtek páran.
(aki nem tudná, olyan fórumokra viszik innen a képeket ahol különböző megkötésekhez teszik az ottani képek elérhetőségét. Tehát innen elviszik és ott előadják, hogy hű de menő gyerekek ők. Sosem szerettem ha valaki az ingyen kapott dolgokért kér bármit is. ui: nem, nem magyar fórumról van szó!)
2005. február 26. 22:05
A minőség romlás az nem bííííztos hiszen minden beállítható ...
A másik dolog : találta a képet tehát azt csinál vele amit akar az már az ő baja .. de ebbbbbe nem megyek bele .........
Hogy mi az "etikus" az mindenkinél más .. na egész jól kiokoskodtam magam .. köszi ...

A másik dolog : találta a képet tehát azt csinál vele amit akar az már az ő baja .. de ebbbbbe nem megyek bele .........

Hogy mi az "etikus" az mindenkinél más .. na egész jól kiokoskodtam magam .. köszi ...

2005. február 26. 22:11
![]() |
ViCCAP-tain |
Mivel a jpeg is veszteséges tömörítés 100% hogy rontasz rajta.Akármilyennek állítod be.
Semmi bajom nem lenne ha úgy csinálna mint itt teszik sokan (szépen beleírják hogy kitől származik és még meg is köszönik az eredeti forrásnak)
Semmi bajom nem lenne ha úgy csinálna mint itt teszik sokan (szépen beleírják hogy kitől származik és még meg is köszönik az eredeti forrásnak)
2005. február 26. 22:16
![]() |
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6472 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 ![]() |
Idézet(ViC @ 2005, February 26. - 21:42)
Na igen vághatja, de macerás és ujratömörítést igényel. tehát ront a minőségen.
[right][/right]

[right][/right]
Nem fogja senki vagdosni, mert kinek lenne rá ideje meg türelme? Egyébként a HQP helyére nyugodtan ki is írhatod, hogy Celebrity HQ Paradise.

2005. február 26. 22:20
![]() |
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6472 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 ![]() |
Idézet(gizmó @ 2005, February 26. - 21:50)

[right][/right]

[right][/right]
Így van, csak azon lehet jogunk felháborodni, ha nem jelölik meg a forrást, mert attól kezdve, hogy itt felkerültek a netre, már mindenki aki letölti a magáénak tekintheti.
Tehát ha azt nem lehet elérni, hogy a postjukba beírják a forrást, akkor majd mi beírjuk a képbe.

2005. február 26. 22:44
![]() |
eno |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 1264 Azonosító: 1082 ![]() |
Haaaat ..
Ez most olyan dolog h. ViC is megtalalta ezeket a kepeket .. Mostmar jeloles is van rajta , de gondolom ezeket is mas forum oldal , vagy nemtom honnan talalta es nem o
kattintgatott .. Es a post vegen nem latom h. fel lenne tuntetve a forras ..
Na szerintem ezert nincs ertelme a Tag-nek ..
Ez most olyan dolog h. ViC is megtalalta ezeket a kepeket .. Mostmar jeloles is van rajta , de gondolom ezeket is mas forum oldal , vagy nemtom honnan talalta es nem o
kattintgatott .. Es a post vegen nem latom h. fel lenne tuntetve a forras ..
Na szerintem ezert nincs ertelme a Tag-nek ..

2005. február 27. 10:26
![]() |
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 ![]() |
Na gyorsan!! 
Szerintem tuti az új vízjel, a régi sem volt rossz, de nem is volt egyértelmű!!
Ez tuti!!! Majd el is kérném, ha lehet...
Mert, ugye én nem tudok ilyet csinálni.... 
A forrás nem is kell!! máshol sem írják ki!!! CSak ha scan, vagy, ha valami egyértelmű kiírandó dolog!
Szóval ez nagyon jó Grat ViC!!

Ja, és a képep pedig nagyon ütősek!!

Szerintem tuti az új vízjel, a régi sem volt rossz, de nem is volt egyértelmű!!
Ez tuti!!! Majd el is kérném, ha lehet...

A forrás nem is kell!! máshol sem írják ki!!! CSak ha scan, vagy, ha valami egyértelmű kiírandó dolog!
Szóval ez nagyon jó Grat ViC!!

Ja, és a képep pedig nagyon ütősek!!

2005. február 27. 19:33
![]() |
ViCCAP-tain |
Idézet(kukac7 @ 2005, February 27. - 12:43)
jo kepek, koszi!
vizjel maradhat, nem zavar abszolulte.
amugy szvsz eleg konnyen el lehet tunteni.
[right][/right]
vizjel maradhat, nem zavar abszolulte.
amugy szvsz eleg konnyen el lehet tunteni.
[right][/right]
Igen eltüntethető és nem is veszítesz a képből, ha lenyesed. Nem is az a célom, hogy elszúrjam a képet egy felirattal. Egy rajongó veszi a fáradságot és leveszi, de egy képlopónak nem lesz ideje rá. Pl túl nagy meló 100 képből kivenni csak azért hogy ő legyen a menősrác máshol.
2005. február 28. 17:16
![]() |
kukac7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.08. Hozzászólás: 565 Csatolások: 5 Azonosító: 2641 ![]() |
Idézet(ViC @ 2005, February 27. - 19:18)
Igen eltüntethető és nem is veszítesz a képből, ha lenyesed. Nem is az a célom, hogy elszúrjam a képet egy felirattal. Egy rajongó veszi a fáradságot és leveszi, de egy képlopónak nem lesz ideje rá. Pl túl nagy meló 100 képből kivenni csak azért hogy ő legyen a menősrác máshol.
[right][/right]
[right][/right]
persze, ertem en, nincs is vele gond.

2005. március 01. 16:28
![]() |
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 ![]() |
Idézet(ViC @ 2005, February 27. - 19:18)
[right][/right]
[right][/right]
Én csináltam már ilyet több mint 100 képpel... akkor én most menősrác lettem?

Kapcsolódó sztárok

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Az egykori sportoló jelenleg nem tud járni.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.