Nagy Richárd lett a 4. a fináléhétvégén. A döntőbe Tóth Andi, Benji és Horányi Juli jutott tovább. Istenes Bence először Benji majd Tóth Andi nevét mondta ki, végül Horányi Julit nyugatatta meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagy Richárd lett a negyedik az idei X-Faktorban
2014. december 21. 15:17
Én annyira biztos voltam benne hogy Juli fog kiesni... De végülis szerintem a legjobbak jutottak be szóval bármelyikőjük is nyer nem fogok szomorkodni!
2014. december 21. 15:24
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline |
Szerintem nincs rossz hangja, viszont mikor az Edda dalt énekelte, nyilván valóvá vált, hogy a hangja nem bírja a rock-ot. Csupán pop számokat tud énekelni, azt is nagyon erőltetve. Rossz volt nézni, ahogy erőlködött a színpadon. Örülök is meg nem is, hogy Andi jutott tovább helyette. Szerintem túl fiatal, viszont bármilyen műfajt nagyon jól énekel. Nincs kedvencem, de akárki is nyeri, sok sikert kívánok ahhoz, hogy a karrierje úgy alakuljon a jövőben, ahogy azt megálmodta, és sikeres legyen.
2014. december 21. 15:25
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Az egész meg van csinálva, nem mi döntjük el. Mindenesetre én Andinak szurkolok.
2014. december 21. 15:27
F1-Foci1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 2 Azonosító: 182406 offline |
Nagyon szomoru vagyok amiert O esett ki,mert egyaltalan nem neki kellett volna.Szep volt Ricsi,nekem ugyis te vagy a gyoztes.
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Ez az egesz kamu......ha a szavazatok szamitananak nem o esett volna ki :/
Egyik legtehetségesebb versenyző ő volt, illetve Benji. Egyáltalán nem tetszik Juli hangja, Tóth Andiról ne is beszéljünk. De hát, ugyebár neki van a legtöbb 'hódolója' akik kimentik őt, és majd ő megnyeri. Little G-nek volt igaza jó pár adással ezelőtt, itt nem tehetség szerint szavaznak, hanem szimpátia szerint. Andika így is nagyra van magával. De hát ha megnyeri, kb 1 évig beszélnek róla az emberek, majd eltűnik.
2014. december 21. 15:33
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Gratula neki, hogy eljutott a 4. helyig. Nem volt rossz, de nem volt a kedvencem. Nem mondhatom, hogy örültem, hogy kiesett, de nem is sírtam. Véleményem szerint vagy ő vagy Juli kellett, hogy kiessen tegnap. Benji meg Andi valahogy jobbak, bár nem mondanám, hogy az idén hű de kiemelkedő versenyzők voltak. Benji nagyon jó, Andi különleges. ennyi. Juli már idegesít, mert nagyon nyávogós hangja van. Az elején még szimpi volt, de semmi újat nem mutat.. A legjobban Benjinek szurkolok, de Andinak is nagyon!!
2014. december 21. 15:41
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline |
Neki kellett volna tovább jutnia, ez egyértelmű.
2014. december 21. 15:42
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Teljesen abban a hitben voltam, hogy minimum második lesz, hogy közte és Andi közt dől el a dolog. Akkora arcon csapás volt ez számomra. Benjinek jó hangja van, de ez önmagában kevés, annyira nincs színpadi jelenléte, látszik rajta, hogy feszeng, nem érzi jól magát. Mennyire meglepődött ő is, hogy továbbjutott, szerintem ő sem számított rá. Azt hittem, hogy vagy ő, vagy Juli fog kiesni. Utóbbi nekem annyira antipatikus ezzel a megkreált hipszter stílusával. Semmi természetes nincs benne, mert előadják, hogy mennyire egyedi, aztán mégis itt van egy mainstream showban. Olyan nekem, mint Byealex, aki szintén utálja ezt az egészet, mégis ment az Eurovízióra.
Ha Ricsi bejutott volna a döntőbe, biztosan neki szurkolok, ellenben most mégis azt érzem, hogy ne a félős Benji, meg ne a műmájer Juli, hanem inkább az Andi nyerjen. Őt se szeretem annyira, nyersnek, éretlennek gondolom, akin még kell csiszolni, de mégis inkább neki adnám az első helyet.
Ha Ricsi bejutott volna a döntőbe, biztosan neki szurkolok, ellenben most mégis azt érzem, hogy ne a félős Benji, meg ne a műmájer Juli, hanem inkább az Andi nyerjen. Őt se szeretem annyira, nyersnek, éretlennek gondolom, akin még kell csiszolni, de mégis inkább neki adnám az első helyet.
2014. december 21. 15:44
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
háát..én Benjit is szeretem..de szerintem neki kellett volna kiesni..az igaz h Ricsinek ez baromi nagy szám hogy eddig eljutott de én már nem is nézem inkbb hogy ki nyeri meg...
2014. december 21. 15:49
nem kedveltem, de a tegnapi produkciói után számítottam rá, hogy ő fog kiesni. És pont V. Viktorral kellett együtt énekelnie...
2014. december 21. 15:57
Nem kedveltem,de az előadása után gondoltam,hogy párbajoznia kell,de arra nem,hogy ő fog kiesni.
2014. december 21. 15:59
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline |
ő kellet volna nyerjen !!!!
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!