Magángépet kapott karácsonyra Justin Bieber
2014. december 28. 10:43
nikoletta0202új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 232165 offline |
Sosem értettem az ilyeneket. Ők mindent megkapnak amit akarnak, bezzeg vannak akik örülnének egy szelet kenyérnek nemhogy egy ilyen "magángépnek". Elszomorító.
2014. december 28. 11:14
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Úgy, csak nyugodtan vágj fel vele, hogy neked mennyi pénzed van, gratulálok. Értéktelen ember.
2014. december 28. 12:26
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline |
Chh... csak?! Nekem ugyanezt, meg mellé egy jachtot meg egy bolygót is Most viccet félretéve...
Sok embert ismerek, akinek nem telik ennyire és mégis minden sz*rral felvág facebookon. A legtöbb ember csak féltékeny. Én konkrétan lesz*rom, hogy kapott egy magángépet. Mi van akkor? Nem leszek tőle se szegényebb, se gazdagabb. Arról nem is beszélve, hogy a magángép nélkül is sokkal több mindene van, mint egy átlag gyereknek. Most öljem meg, mert neki telik rá, nekem meg nem? Igen, itt a "jókívánságokra" célzok, amiket írtatok sokan. Remélem, azért érzitek, hogy ezzel nem vagytok különbek ti sem, sőt... valakinek a halálát kívánni...
Amúgy meg, nem tudhatjátok, hogy milyen élete van a színfalak mögött. Általában azok az emberek veszik körül magukat ilyen drága dolgokkal, akik magányosak és valami hiányzik az életükből. Mondjuk emberi kapcsolatok...
Sok embert ismerek, akinek nem telik ennyire és mégis minden sz*rral felvág facebookon. A legtöbb ember csak féltékeny. Én konkrétan lesz*rom, hogy kapott egy magángépet. Mi van akkor? Nem leszek tőle se szegényebb, se gazdagabb. Arról nem is beszélve, hogy a magángép nélkül is sokkal több mindene van, mint egy átlag gyereknek. Most öljem meg, mert neki telik rá, nekem meg nem? Igen, itt a "jókívánságokra" célzok, amiket írtatok sokan. Remélem, azért érzitek, hogy ezzel nem vagytok különbek ti sem, sőt... valakinek a halálát kívánni...
Amúgy meg, nem tudhatjátok, hogy milyen élete van a színfalak mögött. Általában azok az emberek veszik körül magukat ilyen drága dolgokkal, akik magányosak és valami hiányzik az életükből. Mondjuk emberi kapcsolatok...
2014. december 28. 15:32
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline |
Bírom Biebert,de én se értem h ehhez mért kell fintorogni?!
2014. december 29. 19:11
Nem értem ezeket a negatív kommenteket. Kapott egy magán gépet. Lehet, hogy magának vette. És akkor mi van? Az ő dolga. Ezért még nem kell a halálát kívánni neki.
2014. december 29. 20:13
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Ez a pofa kb. olyan hogy "pilóta nem jár hozzá? " így mit csináljon vele. Repülhet vmi plasztikai sebészhez, mert a homloka olyan mint 1 sárpej.
2014. december 29. 20:24
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
Azt a mindenit micsoda buzkás fejed van fiam.a gépről meg annyit hogy eddig is tudtuk hogy nem normális. ez csak megerősítette a tényt
2014. december 30. 10:31
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline |
Idézet (Timmye @ 2014.12.28. 08:20)
Zuhanjon le minél előbb
Csicseriborsó :
Remélem jó messzire repül vele.
hát ja repüljön csak jó meszire aztán zuhanyjon le vele a kis p*cs
2014. december 30. 18:22
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline |
ugy utálom justint
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni