A 1D is hackertámadás áldozata lett
2014. december 30. 07:54
Hogy mennének a francba azok rohadt hackerek!!!!
2014. december 30. 07:56
Vinaolettanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 230958 offline |
Jesszusom nem annyira birom öket de sajnálom....
2014. december 30. 07:56
Most örülnek hogy más embereket tönkretehetnek? Csupán a pénzért?
2014. december 30. 08:45
Több száz millió? Hány éves kereset az egy magyar embernek? Abba belegondoltatok, hogy hány milliárdjuk van még a bankban? Jaj szegények véget ér a karrirerjük. Nem tudnak építeni meg egy luxus házat. Ez szörnyű....
2014. december 30. 09:00
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Itt hosszasan leírta jól pár emberke, hogy tényleg a sztároknak is kijár a magánélet. Már a boltba se mehetnek le úgy, hogy ne kerüljön elő egy kép róluk. Tiszta szánalmas.
2014. december 30. 09:01
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Ez szar ügy.
2014. december 30. 09:07
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
Haj haj...mintha
a ez lenne a világ legnagyobb tragédiája..szeretem a 1D de ...nem kell ôket annyira félteni...ha jó "sztárok" akkor kihozzák magukat a pácból ;-)
a ez lenne a világ legnagyobb tragédiája..szeretem a 1D de ...nem kell ôket annyira félteni...ha jó "sztárok" akkor kihozzák magukat a pácból ;-)
2014. december 30. 09:30
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Sajnálom őket.Sajnos vannak ilyen buta emberek...
2014. december 30. 09:32
Sosem tudtam megérteni és nem is fogom az ilyen embereket akik komolyan annyira unatkoznak hogy akár napokon keresztül tűzfalak feltörésén dolgoznak? Hihetetlen hogy a hírességeknek egyszerűen nem lehet magánéletük. Már-már odáig jutunk hogy minden ember jobban ismeri őket mint ők saját magukat. A paparazzikról nem is beszélve akik lencsevéggel követik mindenhova a hírességeket csupán pár képért, akár olyanért is ami kellemetlen lehet számára.
És ahogy Dzsulsz is írta ezekért ugye legtöbbször jó nagy összegeket kérnek cserébe, ami persze már zsarolás is, így tuti börtönben végzi az illető ha elkapják.
Úgyhogy nem értem minek kockáztatni..hihetetlen manapság milyen fontos a pénz és milyen, akár illegális dolgokkal szerzik meg az emberek, ahelyett hogy legálisan dolgoznának meg érte.
A 1D-önt pedig sajnálom azért, remélem nem lesz nagy baj ebből az egészből...(ár nincs sok esély rá..)
És ahogy Dzsulsz is írta ezekért ugye legtöbbször jó nagy összegeket kérnek cserébe, ami persze már zsarolás is, így tuti börtönben végzi az illető ha elkapják.
Úgyhogy nem értem minek kockáztatni..hihetetlen manapság milyen fontos a pénz és milyen, akár illegális dolgokkal szerzik meg az emberek, ahelyett hogy legálisan dolgoznának meg érte.
A 1D-önt pedig sajnálom azért, remélem nem lesz nagy baj ebből az egészből...(ár nincs sok esély rá..)
2014. december 30. 09:51
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
Nem kel félni , ugyis behozák szoval nem kel rettegni , hogy tönkre mennek ...
2014. december 30. 09:53
Utálom az 1D-t de azért ez már tényleg köcsögség...
2014. december 30. 09:55
Láttam, legtöbben írták, hogy nekik is kijár a magánélet, mint ahogy az összes többi sztárnak. Szerintem is, bár csekély ennek az esélye. Az utcán ha egy rajongó már felismeri, odarohan képet csinálni meg minden mást, és már hopp, jön a többi fan is, hisz felkeltették a figyelmet. Illetve a paparazzik, de azokról ne is beszéljünk. A másik pedig a hackertámadások.
2014. december 30. 09:57
Szegények... Sajnálom Őket,mert tiszta szívemből szeretem és tisztelem a Srácokat. Nem értem hogy lehetnek ilyen szemét emberek akik ezzel töltik el az unalmas életüket..
2014. december 30. 10:26
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
hát ez elég sajnálatos de biztos nem megy tönkre a karierrjük remélem
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.