A 1D is hackertámadás áldozata lett
2014. december 31. 14:57
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline |
Nem tudom mire jó ez a 'hekkerkedés'. Őszintén miután elolvastam a cikket és ezelőtt még a többi cikket a hírességekről, elgondolkoztam hogy mért jó ez az embereknek. Jó az nekik hogy másokat tönkretesznek? Jó az hogy a hírnevüket egy gombnyomással képesek tönkretenni? Nem értem. Valószínüleg féltékenyek, de az meg nem a hírességek hibája, hanem saját maguké. Az emberek egyre idiótábbak. Régen ha valaki ekkora sikereket ért el örültek neki hogy híres lett. Persze mindig voltak utálók, de nem ennyi, és nem ilyen szinten voltak féltékenyek. Gondolkozzanak már az emberek könyörgem, gondolkozzanak!!!
2014. december 31. 15:09
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline |
Idézet (Ncskcsk @ 2014.12.31. 09:50)
directionerZerrie & hencikeeh000: Szeretem a fiúkat, de nem fogom sajnálni, ha most valaki a munkájukba megpróbál belepiszkítani. Egy: valószínűleg megzsarolják őket pénzért, az pedig van nekik, amivel visszaszerezhetik a dolgaikat + a rendőrség is az ő oldalukon áll. Ha pedig nem menne az egyezkedés és felkerülnének netre demofelvételek, higgyétek el, az sem fogja olyan nagy mértékben befolyásolni a karrierjüket a rengeteg rajongó miatt, akik így is meg fogják venni a számaikat.
Ha pedig magánéletről van szó, az az ő saruk. Ha olyan dolgok vannak a hackerek birtokában, amit szégyellnek, és nem szeretnék, hogy napvilágot lásson, még mindig ott a megoldás: pénz.
Ha pedig magánéletről van szó, az az ő saruk. Ha olyan dolgok vannak a hackerek birtokában, amit szégyellnek, és nem szeretnék, hogy napvilágot lásson, még mindig ott a megoldás: pénz.
Na jó ez sem teljesen igaz. Mi az hogy a magánéletről való dolog az ő sarjuk, és ott a pénz ha megakarják oldani?? És most nem csak a One Directionról van szó. Például ott van Jennifer Lawrence is akinek sok, és durva magánéleti dolga szivárgott ki. Neki is van pénze. Akkor ott mért nem volt ez a véleménye az embereknek? Gondold át, hiába van pénzed ha kiszivárog rólad egy meztelen kép. Mire pislogsz egyet már látta a fél világ. Akkor megeheted, eláshatod, bármit csinálhatsz a pénzeddel, ha kb 7 millió ember lementette és ott van a gépén. És ugyanaz, sőt durvább ha a munkáddal van ugyanez. Durvább mert azzal dolgozol, szívedet lekedet belerakod hogy örömet tudj okozni a rajongóidnak, és mások meg megnyomják a jobb gombot az egerükön és vége van a filmednek,zenédnek. Persze sok mindenbe igazad van, mert számít ha a rendőrség a te oldaladon áll, meg abba is egyetértek Veled hogy annak ellenére hogy kijön egy demo még ezrek, tízezrek veszik majd meg.
2014. december 31. 16:46
Lili14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 183579 offline |
enenk mi értelme van? Most ezeknek az embereknek mi a jó abban hogy ártalnak az 1Dnek ?
sok unalmas szar éetű nyomorék az összes hacker
remélem hogy a fiúnak nem rontja majd a karierjüket
sok unalmas szar éetű nyomorék az összes hacker
remélem hogy a fiúnak nem rontja majd a karierjüket
2015. január 01. 15:49
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline |
Èn azèrt ennek kicsit örülök,mert piszok kíváncsi vagyok De persze sajnálom is őket...
2015. január 01. 20:34
NianandDelena48új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 205068 offline |
Lili14 igaz de nagyon am akis hackerek elmehetnek mind a nemlétező f@szomba
2015. január 01. 22:02
Esther.1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 225207 offline |
Szerintem ettől nem kell félniük a fiúknak, ugyanis most jelent meg az új albumuk, szóval nem igazán találhatnak a hackerek mást csak néhány dalkezdeményt, amit nem raktak rá a FOUR-ra...
2015. január 02. 13:46
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 offline |
Sok ilyen örült van már manapság..sajnálom a fiúkat:/
2015. január 05. 22:54
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline |
Idézet (directionerZerrie @ 2014.12.31. 01:08)
Oké, "kedves, drága" utálkozók, értem én, hogy úgy is marad rengeteg pénzük, ha a fele odaveszik, de gondoljatok bele, milyen keményen dolgozhattak meg azért, amiért, aztán jön egy hacker, akinek olyan unalmas az élete, hogy másokéval foglalkozik, feltöri a nemtudommit, és annak a munkának lőttek! Én nem tudom, milyen, ha nyilvánosságra hozzák a személyes dolgaimat, vagy éppen kárt tesznek a munkámban, mivel engem nem hackeltek meg, mármint a fiókjaimat, de szerintem nem valami jó érzés, hanem inkább csalódottság járna át. Az életemnél is jobban szeretem ezt az öt srácot és tényle nem értem, mire vlt jó ez....
Az életednél is jobban szereted őket. Ez már klinikai eset - kezeltesd magad kislány
2015. január 18. 19:52
directionerforever19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 238160 offline |
komolyan miért jó szórakozni ilyenekkel egyes embereknek?szegény fiúk.:/
2015. június 14. 00:46
milkaoreoxdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 244177 offline |
Te jó ég FBI
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.