Az énekes újra együtt dolgozott Evgeni Plushenko műkorcsolyázóval, melynek eredményét Dima legújabb kisfilmjében láthatjuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Dima Bilan – Kogda rastaet lyod
2014. december 30. 09:23
![]() |
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 ![]() |
A klip gyönyörű, jobb mint a szám, de az se rossz. Viszont Dimáról mindig eszembe jut a részeg magánakciója a 2012-es euróvízióról.
https://www.youtube.com/watch?v=F87czXu3r3A Nekem ne próbálja senki bemesélni, hogy itt teljesen magánál volt XD
https://www.youtube.com/watch?v=F87czXu3r3A Nekem ne próbálja senki bemesélni, hogy itt teljesen magánál volt XD
2015. január 03. 19:49
![]() |
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 ![]() |
Először is amit linkeltél szerintem semmi gáz szórakozik mert szerintem te is szórakoznál... a másik meg rohadtul tetszik a klip még jobb lenne ha érteném is

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.