Selena Gomez december végén utazott barátaival Dubaiba, hogy ott köszöntsék együtt az új évet, azonban nem a legjobb benyomással távoztak onnan.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez megbotránkoztatta a dubaiakat
2015. január 01. 21:22
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Hát az ész megáll.
2015. január 01. 21:24
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Nem azért, hogy bárkit is megsértsek, de ha már Dubai-ba utazik kicsit utánanézne ezeknek a dolgoknak. Nem mellesleg egy iszlám mecsetbe nem fényképezkedni jár az ember. Csodálom, hogy megengedték neki. Hozzáteszem szerencséje volt, hogy nem Szaud Arábiába történt mindez.
2015. január 01. 21:25
ahogy olvasom valószínűleg nem tudtak erről az ottani szokásról,de szerintem akkor is illetlen amit csináltak
2015. január 01. 21:29
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline |
Egyet értek meyah_
2015. január 01. 21:31
Egy művelt ember tudja hogy olyan országban ahol arab nép él ez tilos!Meg előtte van felvilágosítás a szabályokról,ezt onnan tudom hogy jártam ott.
2015. január 01. 21:31
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
én simán el tudom képzelni, mennyire neveletlen, harsány és faragatlan lehet egy ilyen kis turista sztárcsapat szilveszterkor, örüljenek, hogy nem páros lábbal rúgták ki őket is szerintem. egy ilyen ünnep alkalmából valami európai vagy amcsi klubba vagy házibuliba kellett volna ellátogatni, ahol az ilyesmi senkit nem zavar, de nyilván még több feltűnést akartak kelteni meg nyilván nem csak mindig a megszokott. legalább eszük lett volna, főleg selenának, de gondolom nem a kultúra szeretetete miatt ment el legfőképp oda, csak úgy felvágásból inkább meg mert olyan egzotikus. nekem egyébként nincs vele annyi bajom, mint sokaknak én bírom selenát, de vannak pillanatai, amik nem kifejezetten tetszenek. minden helynek megvannak a maga szokásai, ezen nincs mit csodálkozni.
2015. január 01. 21:41
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Milyen begyepesedett emberek :| És ezért nem mennék soha Dubaiba :'3
2015. január 01. 21:42
Nem értem, most azért bementek oda, hogy röhögcséljenek meg fotózkodjanak? Gratula
2015. január 01. 21:44
Idézet (bubbles @ 2015.01.01. 21:42)
Nem értem, most azért bementek oda, hogy röhögcséljenek meg fotózkodjanak? Gratula
Nem csak azért, azért is, mert szegény Selenácskának nem volt jobb gondolata.. csodálkozom hogy ennyit ki tudott gondolni O.o
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.