Perlik Eminemet
2015. január 07. 18:01
Kizárt dolog hogy Eminem mások dalait másolja vagy használja fel mert ő alapból jó ės neki erre nincs szüksėge!!!
Viszont ha tėvednėk arról meg csak annyit hogy ma már nincs olyan aki nem másolna bármit bárkiről!
Viszont ha tėvednėk arról meg csak annyit hogy ma már nincs olyan aki nem másolna bármit bárkiről!
2015. január 07. 20:00
Én hallom a hasonlóságot, de annyira nem vészes szerintem. De azt nem értem, hogy akkor miért csak most jutott eszébe, hogy be akarja perelni? A Rap God 2013-ban készült, most pedig már 2015 van. Plusz nem annyira hasonlít a két dal. Furcsa, nem?
2015. január 07. 20:00
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez nem hangzik túl jól.Amúgy én is csatlakozom.
2015. január 08. 16:13
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
fura,hogy most perelik ezért...de szerintem nem hasonlít...
2015. január 08. 16:54
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
De miert pont 1 evre ra perlik?
En mar elmondtam egy parszor, hogy ritka teljesen uj, nem hasznalt dallamokat kialakitani manapsag. En mindig meglepodom, hogy tudnak uj dalokat szerezni mikor mar annyi de annyni van.
En mar elmondtam egy parszor, hogy ritka teljesen uj, nem hasznalt dallamokat kialakitani manapsag. En mindig meglepodom, hogy tudnak uj dalokat szerezni mikor mar annyi de annyni van.
2015. január 10. 17:10
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
2:16- itt tényleg van hasonlóság.....
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért 2 év után kell elkezdeni pereskedni, a Rap God már "lejárt lemez" (ennek ellenére megjegyzem, hogy imádom Em számát <3 )
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért 2 év után kell elkezdeni pereskedni, a Rap God már "lejárt lemez" (ennek ellenére megjegyzem, hogy imádom Em számát <3 )
2015. január 13. 14:01
KOmolyan emiatt pereskednek, kizárt dolog, totál más a kettő. Eminem teljes mértékben egyedi, és ő nem kopizik.
Kapcsolódó sztárok
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.

0 felhasználónak tetszik: