A Davichi Budapestre látogatott
2015. január 26. 20:55
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
SáraaSelly
Bocs, nem vagyok ilyen bunkó, kötekedő általában, de most inkább fogd be, ne kommentelj ide, ez nagyon megható pillanat, senki nem kíváncsi rád, köszi.
Bocs, nem vagyok ilyen bunkó, kötekedő általában, de most inkább fogd be, ne kommentelj ide, ez nagyon megható pillanat, senki nem kíváncsi rád, köszi.
2015. január 31. 13:51
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
SáraSelly: Akkor menj sírni a 1-d cégének. Hátha hallgatnak rád...
Jajj erről nem is tudtam, nagyon örülök, hogy ők is jártak már itt *-*. Remélem jól érezték magukat nálunk, keltsék csak országunk jó hírét
Jajj erről nem is tudtam, nagyon örülök, hogy ők is jártak már itt *-*. Remélem jól érezték magukat nálunk, keltsék csak országunk jó hírét
2015. február 11. 18:05
Tök jó, meg minden, de ezek szerint én már lemaradtam ról(a, uk)
2015. március 23. 20:52
Kisebb pánik és elkeseredés tört rám amikor megláttam s klippeket. Annyira jó lett volna velük találkozni, most meg itt volt a lehetőség én meg túl későn vettem észre!
2015. március 23. 20:57
De azért ez egy hatalmas nagy megtiszteltetés számomra, remélem majd még azért jönnek!!!
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: