A leghallgatottabb rádió műsorvezetői számára megszokott, hogy mikrofon előtt és fülhallgatóval a fejükön dolgoznak, szinkronstúdióban azonban most jártak először: a hamarosan mozikba kerülő SpongyaBob film cserfes sirálycsapatának kölcsönözték hangjukat. A szinkronizálás Kovács Áron, Vágó Piros, Abaházi Csaba és Garami Gábor számára kihívást jelentett, de igazi profikhoz méltóan teljesítették a feladatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
A mozikat is meghódítják a Class FM sztárjai
2015. január 16. 22:14
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Én azt hittem, hogy ez rajzfilm lesz, hát tévedtem. Szerintem már a Hupikék törpikéket is hülyeség volt megfilmesíteni, nagyon rossz lett. Valahogy úgy érzem, hogy ez sem lesz sokkal különb, pedig a mesét szeretem.
2015. január 16. 22:15
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én nemigazán szeretem ezt a mesét,de azért hajrá.
2015. január 17. 08:49
A SpongyaBob-ot ,mint rajzfilm imádom kisgyerekorom óta,de így,hogy film...Hát már a Hupikék törpikéket is jól elrontották borzalmas lett,de azért megnézem majd a filmet.
2015. január 17. 09:58
fúúú ezt a Vágó Pirost nagyon nem bírom! a zenei ízlését pedig még az ellenségeimnek sem kívánnám! :/ így is egy béka fos a class fm napi zenei összeállítása, de amit ez a nő szokott lenyomni zenékben nahhh hááá az mindig a lexarabb!
2015. január 17. 11:15
Nem várom a Spongyabob filmet, pedig a sorozatot és az előzőt szerettem, de ez már nagyon mű
2015. január 17. 16:45
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
@gonzales7 - Jééézusom, szerinted a műsorvezetőkön múlik, mi szól a rádióban? o.O Nyilván nem, hanem a zenei igazgatón, könyörgöm... Eléjük teszik a dallistát, (a műsorvezetők elé), hogy ez fog ma lemenni a rádióban, a műsoridőben & annyi. Csepp beleszólásuk sincs, milyen dal szóljon.
2015. január 20. 11:22
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12507 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ha meg is nézem, biztos nem őket választom és maradok az eredeti hangoknál: Antonio Banderas, Seth Green, Clancy Brown és Slash vs Kovács Áron, Abaházi Csaba és Vágo Piros? LOL
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.