Charlie Sheen feltámad?
2015. január 20. 19:17
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Már felesleges, de hatalmas nézettséget veszthetett
2015. január 20. 20:02
|
westher |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 1585 Csatolások: 225 Azonosító: 238307 offline
|
1 - hülye ötlet
2 - már mindegy, mert a nézők 80-90%-ának Ő volt a kedvence
3 - én személy szerint nem nézném akkor sem tovább ha visszajönne, mert amikor kiírták a sorozatból abbahagytam
2 - már mindegy, mert a nézők 80-90%-ának Ő volt a kedvence
3 - én személy szerint nem nézném akkor sem tovább ha visszajönne, mert amikor kiírták a sorozatból abbahagytam
2015. január 20. 20:08
Szerintem egy szar amióta Ashton játszik benne, de viszont hülyeség lenne mert ugye Charlie meghalt a soroztaban..
2015. január 20. 20:23
Charlie kilépése óta 1-2 részbe néztem bele, de nem bírtam. Annyira erőltetett az egész. Szerintem a készítők részéről ez egy kemény marketing az utolsó résznek. "Én azt hiszem, hogy nagyon elégedett lesz mindenki a befejező résszel", mondván a hatalmas nézettség csökkenést, amit a főszereplő váltás okozott a fináléra egy kicsit kozmetikázzák és minél több embert próbáljanak rávenni, hogy nézzék meg, mert igen is csavar várható.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2015. január 20. 20:29
Végre ők is rájöttek, hogy hibáztak. Nem is értem hogy hihették hogy bárki helyettesítheti Charliet. Mióta nincs benne, már én sem nézem, de a fináléra kíváncsi vagyok, örülnék ha visszatérne:))
2015. január 21. 10:59
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. január 21. 14:08
Szeretem Ashtont,de Charliet nem tudja helyettesíteni,ahogyan senki más sem.Egy részt láttam amiben Kutcher szerepelt,de máris elment a kedvem a sorozatól..Többször is újra kezdtem,mivel nagyon hiányzott Charlie.Remélem benne lesz a fináléban!♥
2015. január 21. 18:03
Nagyon reménykedem abban,hogy benne legyen a fináléban,ugyanis azóta nem néztem már a sorozatot,amióta Ashton van Charlie helyet,félre értés ne essék,kedvelem Ashtont,de Charlie nélkül a sorozat nem a régi.
2015. március 06. 20:18
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
EZAZ VÉGRE MÁR ASZT HITTEM HOGY ILYEN KRETÉN LESZ AZ UTÓLSÓ RÉSZ MINT AZOK AMIBEN NINCSEN CHARLIE:)
2015. március 06. 20:18
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
EZAZ VÉGRE MÁR ASZT HITTEM HOGY ILYEN KRETÉN LESZ AZ UTÓLSÓ RÉSZ MINT AZOK AMIBEN NINCSEN CHARLIE:)
2015. szeptember 20. 13:40
|
Buci12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.03. Hozzászólás: 683 Csatolások: 0 Azonosító: 234078 offline
|
en majd ki ugrok a boromboooll áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá charlie visszater áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.