A J-Pop királynője, Namie Amuro több, mint két évtized után úgy döntött, itt az ideje, hogy saját kezébe vegye karrierjét, és elhagyja a Rising Productionst.
A teljes cikkhez kattints ide!
Namie Amuro saját kezébe vette karrierjét
2015. január 24. 14:56
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Nagyon meglepett és egy kicsit meg is ijedtem, mikor először olvastam, de Namie jó helyre került, tudom. Remélem minél előbb lesz majd új anyag, mert már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mivel fog előrukkolni.
2015. január 28. 15:38
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Idézet (Ginaa29 @ 2015.01.27. 19:08)
Kezdjük ott hogy semmilyen karrierje sincs.
Nem az off végett, de már több, mint 22 éve énekel és nem is akármilyen sikerrel. Attól, hogy te nem ismered a munkásságát még lehet népszerű, és állhat mögötte hatalmas karrier.
2015. január 31. 13:17
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Ginaa29: Menj, istenítsd azokat a kis senkiket, akiket te láthatsz a tv-ben, és próbálnak felkapaszkodni a ranglétrán, de mind sikertelenül. Namie Amuro több millió lemezt adott el, mint azt te gondolnád, és ő a legsikeresebb énekesnő most Japánban. Attól még, hogy nem ismered őt, nem jelenti azt, hogy nem sikeres, vagy hogy nem létezne.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni