Szecsődi Kari elképesztő változáson ment át
2015. január 31. 11:56
twisted paranoiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 165633 offline |
Dorisia, az előbb leírtam ki ez és férfi, aki nővé operáltatta magát. régen így nézett ki: http://static.femina.hu/hazai_sztar/szecsodi_karcsi_operacio/szecsodi_2.jpg
2015. január 31. 12:26
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline |
Üzenem az utálkozóknak, hogy ha nincs önbizalmuk, ne másokat szidjanak!
Kari legalább felvállalja ÖNMAGÁT és nem bújik 8 tonna alapozó, műszempilla és szoláriumcsövek alá, néhányan igazán példát vehetnétek róla. És lehet rám is "fúj"-olni, de nem fog érdekelni, csak nyugodtan, ha ettől jobban érzitek magatokat...
Mindenki nézzen először saját magába, aztán tükörbe, és ha már mindenki tökéletes, na akkor lehet beszólogatni!
Kari legalább felvállalja ÖNMAGÁT és nem bújik 8 tonna alapozó, műszempilla és szoláriumcsövek alá, néhányan igazán példát vehetnétek róla. És lehet rám is "fúj"-olni, de nem fog érdekelni, csak nyugodtan, ha ettől jobban érzitek magatokat...
Mindenki nézzen először saját magába, aztán tükörbe, és ha már mindenki tökéletes, na akkor lehet beszólogatni!
2015. január 31. 15:13
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline |
Ennek a 'teremtménynek' vannak rajongói? XD
2015. január 31. 19:31
Delena1015új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 239104 offline |
Azt se tudom ki ez
2015. január 31. 19:45
akrod50új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 4 Azonosító: 226386 offline |
Régen azt hittem, hogy Szécsődi Karolina a neve. Utána meg megláttam, hogy ő fiú. (Szécsődi Károly Péter)http://www.tabutv.hu/kepek/sztarok/adatlap_szecsodi_karoly_karcsi.jpg
2015. január 31. 22:32
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline |
Idézet (thestupidboy96 @ 2015.01.31. 15:13)
Ennek a 'teremtménynek' vannak rajongói? XD
Ez kissé degradáló volt, nem gondolod? Értékes embernek tartom, mert neki soha sem lenne ilyesféle megjegyzése bárkivel szemben.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2015. február 01. 10:59
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline |
Igazán bátor ember, hogy pont Magyarországon megmeri ezt tenni... és tisztelem is ezért!
JBT1
2015. február 01. 14:44
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline |
Oké, kopasz... na és? Kit érdekel? Mert még ha nagy sztár lenne, megérteném, hogy cikkeznek róla, de így, mint meleg klubokban haknizó "művész" nem értem, miért téma? A feltűnési viszketegsége nagyobb mint a tehetsége.
Beyla
2015. február 01. 20:01
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Amint látom itt a leggyakrabban írt kommentek:„ úristeeen, ez most lány vagy fiú? Ennek vannak rajongói?"
Nos, akkor írjak valamit én is. Ellenben veletek, én nagyonis megértem őt, s eszem ágában sincs ilyeneket írni. Lehet, nem valami nagy tehetség, de amit írt, az fantasztikus! Legalábbis engem megérintett és igazat adok neki!♥
Nos, akkor írjak valamit én is. Ellenben veletek, én nagyonis megértem őt, s eszem ágában sincs ilyeneket írni. Lehet, nem valami nagy tehetség, de amit írt, az fantasztikus! Legalábbis engem megérintett és igazat adok neki!♥
2015. február 05. 20:30
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline |
Rajongók???
Kedves önbizalom hiányos lányok, fogadjátok meg a tanácsát és vágjátok le a hajatokat mert attól lesztek szépek. Nem a 3 kg sminktől ami rajta van...
Idézem: de én most érzem magamat szépnek, mert rájöttem, hogy mitől vagyunk mindannyian szépek. Nincs hajam.
Kedves önbizalom hiányos lányok, fogadjátok meg a tanácsát és vágjátok le a hajatokat mert attól lesztek szépek. Nem a 3 kg sminktől ami rajta van...
Idézem: de én most érzem magamat szépnek, mert rájöttem, hogy mitől vagyunk mindannyian szépek. Nincs hajam.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.