Hawaiin meztelenkedett Miley Cyrus - fotók
2015. február 02. 13:15
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
ez már megszokott tőle. de azért én ha sztár lennék, nem meztelkenkednék nyilvános helyen..
2015. február 02. 13:21
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline |
UGY UTáLOM MYLEYT
DILINYO
DILINYO
2015. február 02. 13:25
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline |
UTÁLOM MILEYT!!!
ÉS MÉG AZ HOGY MÁS SZTÁROKAT, MINT SELENÁT, KIGÚNYOLJA, MEG MEGALÁZZA A KONCERTJÉN AZ MÁR BUNKÓSÁG :/
ÉS MÉG AZ HOGY MÁS SZTÁROKAT, MINT SELENÁT, KIGÚNYOLJA, MEG MEGALÁZZA A KONCERTJÉN AZ MÁR BUNKÓSÁG :/
2015. február 02. 13:36
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline |
Hát most úristen! Bár igaz, hogy egy 180 fokos fordulatot vett Miley a régi énjéhez/stílusához képest, de nem ő az egyetlen ember, aki fedetlen keblekkel pancsikol a tenger habjaiban! Nem védem, mert néha tényleg gusztustalan amilyen rövid videókat és képeket megoszt az instagram oldalán... de hát ez az egész szerintem úgy is iylen figyelem felkeltő és minél jobban megbotránkoznak rajta az emberek, annál tovább húzza a határt, csak hogy ő legyen figyelem központban... az ő kis világukban. Amúgy meg azt csinál amit akar! Élje az életét, ahogy csak szeretné.. majd később rájön pár dologra
2015. február 02. 14:03
Miley tehetséges énekesnő, nem értem mért kell botrányt botrányra halmozni, mikor ő anélkül is híres?
Ráadásul nem túl jó dolog egy bizonyos hatért átlépi...
Ráadásul nem túl jó dolog egy bizonyos hatért átlépi...
2015. február 02. 15:02
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Hát ez már nem tud mit kitalálni....milyen botrány lesz még? Nyilvános meztelenkedés.....huu hova süllyed ez a csaj még? Már meg sem kellett volna lepődnöm! PFFF
2015. február 02. 15:27
És? A pasik sem hordanak felsőt fürdőzéskor, akkor neki (és nekünk, többi nőnek is) miért lenne kötelező? Sajnálom, hogy sokan ezt undorítónak találják, ráadásul nagy többségben pont a lányok.
2015. február 02. 15:30
ez szerintem nem meglepő. e nőszemélytől már nem várhatunk meglepetést. amúgy nem azért, de engem kurvára zavarna a pasi helyében, hogy Miley meztelenkedik egy nyilvános helyen.
2015. február 02. 15:40
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Ez minden csak nem meztelenkedés. Ahogy már előttem is írta valaki, ezt hívják monokinizésnek. Igen, emberek, ilyen is létezik.
Egyébként én a fotósok helyében meg elásnám magam, hogy az embert még nyaralás közben sem lehet békén hagyni, hogy nyugodtan kikapcsolódhasson.
Ezekben a képekben nincs semmi botrányos. Jól érzi magát a pasijával és kész. Nem kell ilyeneken fennakadni.
Egyébként én a fotósok helyében meg elásnám magam, hogy az embert még nyaralás közben sem lehet békén hagyni, hogy nyugodtan kikapcsolódhasson.
Ezekben a képekben nincs semmi botrányos. Jól érzi magát a pasijával és kész. Nem kell ilyeneken fennakadni.
2015. február 02. 15:44
Mondjuk nem teljesen meztelen, de akkor is... Ha le akarja venni a felsőjet, hát tegye, de erről nem biztos hogy cikket kéne írni. Tudjuk, botrányosan visselkedik, de nem kell minden megmozdulásáról tudósítani
2015. február 02. 15:55
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
"szeretne a figyelem középpontjában maradni" egy strandon volt basszus, nem értem,hogy ezen mér akadtok ki!Monokinizett egyet, na és? Cara is csinálta már nem egyszer mégsem írnak róla cikkeket!Az a gáz,hogy ilyeneket írnak ebbe a cikkbe,hogy feltűnési viszketegsége van amikor ti írtok róla állandóan Szánalmasak vagytok. Egyébként irigy vagyok Miley-ra,hogy ilyen magabiztos és elfogadja a testét. "nagy rajongótáborral rendelkező selenita gomez" ez csak ez vicc,ugye?
2015. február 02. 16:04
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Annyira nme illnek össze Patrick-kal...
2015. február 02. 16:52
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Nem az a baj, hogy megint mutogatta magát, hiszen jó alakja van, de nem értem miért kellett egy nyilvános strandon. Egyesek például gondolom nem örülnének, ha a nyaralásuk közben észrevennének egy magát mutogató nõszemélyt. Tekintettel lehetett volna másokra is. Ha annyira vetkõzni akar, menjen nudista strandra.
2015. február 02. 17:05
nem mutogatta magát. nem tudhatta hogy lesznek lesifotósok. csak egy pillanatra hagyják már békén !!!!!!!!!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.