Ez helyes is!
Egyetértek vele!
Tilos Taylor Swifttől idézni
2015. február 04. 07:15
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
2015. február 04. 09:02
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nem szoktam elolvasni a róla szóló cikkeket mert enyhén szólva nem a szívem csücske a drága, de ezen jót nevettem. Annyira megkérdezném, hogy mire van ekkora arca, de most őszintén?! Mintha ő lenne a világ közepe pedig attól rohadt messze van. De legalább nem hazudtolta meg önmagát, megint megmutatta, hogy nem az a kis tündi-bündi jó kislány akinek mindig el akarja adni magát. Egó kétezerrel, csak ő a tökéletes, meg ehhez hasonlók amit évek óta nyomat. Amúgy meg ezek nem olyan bumm de nagyon ütős szövegek/sorok amiket minden ember szívesen használna, sőt, szerintem rajta kívül nagyon senki nem akarná ezeket használni
A monogram dolgon meg jót nevettem, hihetetlen, hogy ennek a nőnek honnan van ekkora egója?! Bámulatos
A monogram dolgon meg jót nevettem, hihetetlen, hogy ennek a nőnek honnan van ekkora egója?! Bámulatos
2015. február 04. 09:31
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline |
Hu, jol beragott szegeny!
2015. február 04. 09:32
Már elnézést de szerintem ez normális én sem örülnék neki ha lopkodnák az én alkotásaim !
2015. február 04. 09:55
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline |
Sok kislany okoskodik XDXDXD (amugy kifejezetten utalom a zenejet, nem vagyok swift-rajongo)
Nem arról van szo, hogy nem lehet T S a monogramod, vagy ilyesmi. Ezt azert csinalta, hogy pl ne lehessen polokra meg borgere nyomtatni ezeket a dolgokat, mert ha nem vedetne le, ez biztosan megtortenne, amibol nem lenne jogdija (pedig a rajongoi biztosan megvannak es szep summa urne a kereskedok markant'). Szoval nem olyan buta otlet ez szerintem, sok pereskedest elozott meg
Nem arról van szo, hogy nem lehet T S a monogramod, vagy ilyesmi. Ezt azert csinalta, hogy pl ne lehessen polokra meg borgere nyomtatni ezeket a dolgokat, mert ha nem vedetne le, ez biztosan megtortenne, amibol nem lenne jogdija (pedig a rajongoi biztosan megvannak es szep summa urne a kereskedok markant'). Szoval nem olyan buta otlet ez szerintem, sok pereskedest elozott meg
2015. február 04. 11:14
Sok értelmes egyed van itt látom...na jó tegyük fel,hogy írsz egy dalt,és másnap azt látod,hogy minden második pólóra az van nyomtatva a tuttod nélkül.Vagy akár egy reálisabb hejzet.Szerkesztessz egy képet,kirakod a profilodra,és öt perc mulva már ugyanaz a kép 10 másik ember profilján is kint van.Nem túl jó érzés mi?Na szóval,az itten okoskodó embereknek szívből kívánom,hogy másolják le akár a profilját vagy akár a házi dolgozatát is,sőtmég a levegőt is pont úgy vegyék mint ő,mert az ugye olyan jó dolog,ha valaki tőled másol...
2015. február 04. 11:19
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
House Of Wax , most kivételesen egyetértek. Szeretem Taylort de ez már kicsit...
2015. február 04. 11:21
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Ez már tényleg nem normális. XD
2015. február 04. 11:24
Ennyi erővel levédetem a V.N monogramot XD
2015. február 04. 11:51
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline |
Értem én, hogy védené a munkáját, de nem hinném, hogy ő rendelkezne a földön egyedül a T.S. monogrammal. Plusz megjegyezném, hogy a "Nice To Meet You. Where You Been?" egy totál átlagos társalgási kezdeményezés. Ezek szerint mától sürgősen újabb formulák kitalálása és használata szükségeltetik....
2015. február 04. 13:44
Na látom itt egyeseknek jól esne ha egybe kicopyznák a profilját és bemásolnák sajátnak Mert Taylor az ilyet szeretné elkerülni A T.S monogrammal mellesleg nem értek egyet
2015. február 04. 17:37
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Enyhén szólva kezd elszállni magától a csaj, csak azt nem tudom, hogy voltaképp mire fel. Szerintem a zenei munkássága egy kalap szamócát sem ér, és az agyon magasztalt legújabb lemezén is legfeljebb csak egy szám hallgatható. Ráadásul ezek a kifejezések is olyan silányak és sablonosak, hogy egyébként rengeteg dalszövegben fellelhetők. Érdekes pénzcsinálási módszer, az biztos.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Diala
2015. február 04. 19:23
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Kicsit túlzás, de nem kel kritizálni ezért.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.