Végre megjelent az ausztrál énekes új dala, amire a rajongók már hónapok óta vártak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus segítette Cody Simpsont az új dalában
2015. február 04. 21:59
Jason Mraz-os. Nekem bejön, nagyon kellemes hangzású kis dal.
2015. február 05. 00:32
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Nocsak...sikerült meglepnie,pozitív értelemben.
Anno,amikor először volt alkalmam "élvezni" az előadásában hallgatni iYiYi-t,úgy döntöttem,hogy soha többé nem akarok semmit sem hallani tőle.
Ez a dal viszont...egész jó lett.Kellemes a dallama,és a srác hangja is jó irányba változott.Nem egy nagy durranás,de határozottan nem rossz szám.
Anno,amikor először volt alkalmam "élvezni" az előadásában hallgatni iYiYi-t,úgy döntöttem,hogy soha többé nem akarok semmit sem hallani tőle.
Ez a dal viszont...egész jó lett.Kellemes a dallama,és a srác hangja is jó irányba változott.Nem egy nagy durranás,de határozottan nem rossz szám.
2015. február 05. 06:32
Nem szeretem ezt a Cody gyereket, de ez egy egész jó számra sikeredett ami egy kicsit feldobott így reggel, nem lesz a kedvencem, de egyáltalán nem olyan, amilyet eddig tőle hallottam. Kap egy jó pontot
2015. február 05. 07:04
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Nem értem, minek kell ehhez a kis Májlika. Persze, persze megírta a dalt, de szerintem nem nagy durranás.
2015. február 05. 13:52
Mi az hogy szegény gyerek? Úgy teszel te nyomorult mintha te szent lennél! Pedig nem vagy az! És senkinek semmi köze ahhoz hogy ő Már Fel nőt és azt csinál amit akar! Már unom nagyon hogy mindig csak a rosszat látjátok benne! És arra nem gondoltok hogy esetleg valami családi megrázkódtatástól lett ilyen! Annyira szánalmasok vagytok! Nem ő a rossz hanem te mert mindig csak kritizálod de egy hasznos nem tudsz mondani!! Úgy tesztek mintha csak ő csinálná ezt ! Ott van pl. Lady Gaga ő nem ezt csinálta de akkor is a testét mutogassa! Akármelyik sztárlányt be írnád a keresőbe ki írná a lehetőségben hogy +18 akkor meg miért csak Mileyt Kritizáljátok?
2015. február 05. 14:18
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Vége szép dolgot tett( félig)
2015. február 05. 17:34
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Ahoz képest hogy Miley is segített egész jó kis szám lett de nem tartozik a kedvenceim közé
2015. február 05. 18:44
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Miley ért a zenéhez.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!