Kiderült, miért nem alszanak jól a tinédzserek
2015. február 05. 15:49
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Ez egyáltalán nem újdonság, de biztosan vannak akik először hallják. Én ezzel szembesültem már több éve, de én így is-úgy is keveset alszok, maximum 8 órát. Szörnyű alvó vagyok.
2015. február 05. 16:25
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline |
Nos, ha valaki akar aludni akkor az ne gépezzen ilyen egyszerű, mondja ezt a cikk. Szerintem egyáltalán nem befolyásolja azt hogy mennyit alszol, ha reggel 9-kor gépezel és lefekszel este 11-kor.
2015. február 05. 16:25
Ez nem újdonság. Biztos van aki először hallja. Én utálok aludni, mégis rendesen alszok. Nem hiszem, hogy valaki el tud úgy aludni, hogy nem zenét hallgat... Én nem tudok, mert után a ritmusa van a fülemben, úgyhogy én ügyelek erre.
2015. február 05. 16:33
Én mondjuk semmiféle összefüggést nem tapasztaltam a kettő között magamon. Ha ideges vagyok és görcsölök valamin, ami jár a fejemben, akkor nem tudok aludni, ha meg nyugodt vagyok, akkor igen.
2015. február 05. 16:39
Szerintem ez teljesen egyéni.
Nekem is volt olyan éjszakám,amikor 2 óránál többet nem tudtam aludni,pedig nem vagyok "Facebook-függő" és a telefonomat sem nyomkodom napi 0-24-ben.
Nekem is volt olyan éjszakám,amikor 2 óránál többet nem tudtam aludni,pedig nem vagyok "Facebook-függő" és a telefonomat sem nyomkodom napi 0-24-ben.
2015. február 05. 16:40
Khm én nem is használom a mobilom és mégis néha pocsék alvó vagyok...
2015. február 05. 17:11
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Én szinte az egész napom a suliba töltöm..igaz hogy hétvégén többet telefonozok mint hétköznap de mégis változatosan alszom.Ha pedig nem telefonozok akkor is van hogy éjfélig fent vagyok szóval nem minden esetbe a telefon hibája az alváshiány
2015. február 05. 17:15
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Sokat laptopozok, azon nézek szinte mindent, a telefonom meg mindig ottvan mellettem, mégis simán tudok aludni 10 órákat. Ha nem, akkor az azért van mert melegem van vagy fázom. Bár én hétközben 11 előtt nem tudok elaludni, de ez nem emiatt van, már évek óta ilyenkor alszom el.
2015. február 05. 17:16
Nagyon jó cikk lett!Szinte tudtam,hogy az olyan dolgok miatt nem tudok jót aludni,amik elektromos sugarakat bocsájtanak ki..
2015. február 05. 17:23
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Nekem is kevesebb gondom lenne az alvással, ha nem kéne suliba járni xD Ha nem kell korán kelni, akkor alszok tíz órákat is egyhuzamban, de általában sokáig vagyok fönt, suliidőben is, így változó, mikor mennyit tudok aludni.
Mondjuk én inkább a testi és lelki állapotommal tudnám összefüggésbe hozni még az alvásidőt, hiszen ha beteg vagyok nehezen alszok és gyakran fölébredek, és ha valamin kattogok vagy ideges vagyok, akkor az jár a fejemben, és attól nem tudok aludni...
Mondjuk én inkább a testi és lelki állapotommal tudnám összefüggésbe hozni még az alvásidőt, hiszen ha beteg vagyok nehezen alszok és gyakran fölébredek, és ha valamin kattogok vagy ideges vagyok, akkor az jár a fejemben, és attól nem tudok aludni...
2015. február 05. 17:24
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Bár totál korrekt és okos magyarázat a fönti, rám szerintem annyira nem jellemző (bár nem kizárt)
2015. február 05. 17:26
Hát, az tény hogy sok fiatal a ˝még csak ezt megnézem˝ elvvel órákat el tud tölteni a gép mellett, de úgy gondolom hogy leginkább az ágyban a történtekről filozofálnak. Amolyan:
2015. február 05. 17:35
Oh, hát én ilyen problémától garantáltan nem szenvedek már egy ideje, ugyanis mire befejezem a tanulást késő este, úgy alszom el mint akit levertek XD Aztán hogy mennyit tudok aludni, az sosem rajtam áll, hanem hogy mikor érzem úgy, hogy a következő napra megfelelően felkészültem...
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!