A pixeles haj az új őrület
2015. február 06. 17:06
jól néz ki, de nem tudnám elképzelni minden napos viseletként.....
2015. február 06. 17:16
Tipikus, meglátták egy magazinban, egyik hülye elkezdte, többi folytatta. Ilyen hajat címlapra terveztek, nem mindennapi viseletként. Nekem rögvest az emó stílus ugrott be, ott is mindenki szétvasalta a haját
2015. február 06. 17:54
Ez egy hülyesé, és ami még a hajat is tönkre teszi........VILÁGSIKER LESZ!!!!!
LOL
2015. február 06. 19:08
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Az ombre nekem egyáltalán nem tetszett, olyan, mintha lenőtt volna a festék az ember fejéről. Számomra igénytelenül néz ki.
Szerintem az egyszínű a legjobb haj, esetleg egy árnyalattal világosabb-sötétebb melírcsíkkal, de azzal is finoman, mert láttam már feketében hidrogénszőke foltokat.
Ehhez (ahogyan már valaki írta) folytonos vasalás kéne, ami nagyon megviseli a tincseket. Fél éve hanyagolom a hajvasalót, hatszor egészségesebbek és szebbek a hajszálaim, de ez a módszer, már csak a sokszínű festék és vasalás miatt se praktikus.
A másik, hogy bűnronda...
Szerintem az egyszínű a legjobb haj, esetleg egy árnyalattal világosabb-sötétebb melírcsíkkal, de azzal is finoman, mert láttam már feketében hidrogénszőke foltokat.
Ehhez (ahogyan már valaki írta) folytonos vasalás kéne, ami nagyon megviseli a tincseket. Fél éve hanyagolom a hajvasalót, hatszor egészségesebbek és szebbek a hajszálaim, de ez a módszer, már csak a sokszínű festék és vasalás miatt se praktikus.
A másik, hogy bűnronda...
2015. február 06. 20:30
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nekem nagyon nem tetszik
2015. február 06. 20:32
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
Nem rossz,de magamnak nem csináltatnám meg nekem az ombre jobban tetszik!
2015. február 06. 20:47
Ezek közül csak néhány fogott meg, igazából ha elszeretném rontani a vörös hajam, bevállalnám
2015. február 06. 20:55
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nem jön be
2015. február 07. 07:56
Szép, érdekes, különleges. De magamnak nem hiszem hogy csináltatnék.
2015. február 07. 08:31
Egyedi mindenesetre.Érdekes is...de én sosem csinálnék ilyet a hajammal.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.

0 felhasználónak tetszik: